Sv.AmazingHope.net (På hemsidan) Sv.AmazingHope.net

End of the World i december 2012, ankomsten av Antikrist, hur är det med Bibeln?

End of the World 2012 profetia?

600_konec_sveta_2012.jpg

End of the World i december 2012, ankomsten av Antikrist, hur är det med Bibeln?

Tillagt: 09.12.2012
Visningar: 158531x
Ämnen: End of the World 2012 profetia?
PrintTisk

Närmar sig många förväntat datum, det datum som rör sig nyligen alla medier. Vi går till olika e frågor om dessa data. Datum December 21, 2012, som Mayakalendern slutar. Kommer den apokalyptiska världens ände? Eller kommer övergången till den nya Vattumannens tidsålder, åter vibrera till den femte dimensionen? Kommer att rensa planeten Jorden och den efterföljande övergången till en tid präglad av fred och välstånd progressiv? Eller kommer den nya världsordningen återställd, en ålder av totalitarism? Antikrist kommer, och kommer att hållas den andra ankomsten av Jesus Kristus? Kommer strömavbrott blir tre dagar av mörker? Det är verkligen mycket intressant att titta runt på internet, där en mängd olika information om ovanstående data. Någon teori den dagen är instabil, förändras och utvecklas hela tiden i allt ny kunskap. Jag skulle vilja kalla det en kunskap om utveckling i 2012. Bland människorna sprider rädsla och panik. Till exempel i Ryssland sprider panik från slutet av världen, och han var tvungen att ingripa minister och parlament. Människor det började lösa mat på grund av terrorn i Uppenbarelseboken, oro är även människor i fängelse. Ledamöterna uppmanade medierna att teorier om världens ände invadera. Vem ligger bakom detta fenomen, som leder människor att riva panik?

Planet Earth, ett slagfält mellan gott och ont

Bibeln berättar för oss att vi har två stormakter. Gud, som representerar godhet, är en konstant oföränderlig, sa en gång att detta är sant för all evighet. Vad vi skrev i sitt Ord Bibeln är fylld med absolut precision. Å andra sidan finns det en fallen kerub som drog den tredje himmelska härskaran i uppror mot Gud. Han kastades ner från himlen, förde de första att synda i uppror mot Guds lag. Han hävdar att Guds lag är ogiltig och kommer inte att behöva hålla. Det är Satan, lögnens fader, som representerar det onda. Det är icke-const, flyktiga, som lösa sanden. På den här världen, kampen mellan gott och ont.

När vi går tillbaka till den dag December 21, 2012, som reglerar många profetera händelser, när vi ser på det ockulta blodtörstiga Mayan civilisation, vilken sida av detta arbete ifrån? Jag vågar påstå att alla dessa teorier om världens ände kommer från en enda källa och från upphovsmannen till lögner Satan. Redan i början Satan har använt alla sina färdigheter för att förföra Adam och Eva till synd. Det fungerar även idag med ännu större ansträngning, som har utvecklats under åren för att bedra hela världen i avgrunden av synd och uppror mot Gud. Bibeln säger oss att för överträdelse av lagen = en synd, död och Satan säger du dör, oroa dig inte, du kommer att veta mer, kommer du bli som Gud. Lura mänskligheten obegränsat antal religioner, teorier, bara för att distrahera folk från Gud och Hans lag av kärlek.

Kommer Antikrist

Jag vet inte vad som kommer att hända av dessa uppgifter, bara vet att det är obibliskt att spekulera, att, för att förutsäga framtiden. Bortsett från alla de olika därför obibliska teorier om världens ände, åter vibrera till den femte dimensionen, transformationer, och mer, tog mig ett par ställen nämner ankomsten av Antikrist, som bör till flera källor äga rum i december 2012. Som nämnts i många artiklar att veta amazinghope.net fram inför Herren Jesus Kristus kommer tillbaka kommer det att imiteras av hans ankomst. Satan kommer att få formen att imitera Kristus och hans återkomst i härlighet. Det kommer att bli den ultimata bedrägeri av hans regeringstid här på jorden för att lura och drog på sin sida uppror runtom i världen.

De så kallade visionärer katolska kyrkan har sett på flera år och att de slutliga händelserna på vår planet jorden. Förbered dig för Jesu och får meddelandet om ankomsten av Antikrist.

Jag citerar en av dem: budskap 499:e Budskapet om Jesus av den 20 juli 2012 kl 17:46.

-------------------------------------------------- -------------------------------------------

... Tre och ett halvt år av den stora vedermödan börjar i december 2012. Detta är den tid då Antikrist kommer att visas som en krigshjälte. Hans själ överlämnades till Satan, som äger varje del av den. Kraft som kommer att styra, leda tid kommer att fortsätta att betrakta inte bara som en fredsmäklare, men folk kommer att tycka att det är jag, Jesus Kristus, Frälsaren av mänskligheten. Så småningom tror också att Antikrist skickades för att meddela min andra kommer. Varför så många olyckliga själar med en vilja att acceptera varumärket vilddjurets märke. Eftersom han är ett odjur i alla avseenden, på grund av det sätt som Satan själv kommer att manifestera i hans kropp. Mirakel sker i himlen. Det kommer att läka människor. Kommer att leda nya världsreligion. Tillsammans med den falske profeten som kommer att leda den yttre förpackningen katolska kyrkan i landet, kommer att arbeta nära för att lura alla Guds barn ...

-------------------------------------------------- -------------------------------------------

Det är förståeligt att den katolska kyrkan, vars medlemmar återvänder för att studera Guds ord, de måste uppfylla Bibelns profetia och bestämma antikrist och hans ankomst. Därför försöker Satan att lura dessa uppriktiga troende och träffas igen orden "om det var möjligt att de skulle UTSVÄVNING och val." Antikrist enligt deras vision kommer Bude karismatisk person som förenar religionen har övernaturliga förmågor fungerar underverk, läka, så kommer att behandlas av människor till Kristus. Mer om varovani.org. Detta meddelande men inte håller med de bibliska sanningarna och stödja två största misstagen, tagna från hedendom till kristna läran. Det är ett misstag som inte längre behövs för att följa alla Guds bud lag, inklusive lördag misstag och själens odödlighet.

Det är intressant att den katolska kyrkan väntar antikrist, som är mycket lik Maitreya, som förväntar sig att New Age-rörelsen som Messias. Den så kallade MAITREA Kristus snart enligt Benjamin Creme från Skottland för att komma till den här jorden. Den så kallade deklarationen dag, då MAITREA visas och börjar arbeta offentligt. Det bör vara en karismatisk person, en lärare av nationer, är att ena världens religioner. Han måste få världsfred och harmoni. Ankomsten av Maitreya prichod.cz

Bibeln säger att innan den andra tillkommelse Jesus Kristus, och många kommer att imitera Kristus. Det är uppenbart att imitation av Kristi återkomst kan vara på flera webbplatser, flera partier. Dessa falska messiasgestalter kommer predika enorm kärlek, barmhärtighet, medkänsla, men utan att behöva lyssna på alla Guds bud.
Därför är Skriften det enda måttet på hur dessa scammers som kommer i Jesu Kristi namn att avslöja. Observera att aposteln Paulus tydligt varnade detta, om att du bedrar mannen laglöshet (med andra ord, han som trampar på Guds lag), och angav att denna laglöshetens hemlighet kommer från den kristna kyrkan, som har arbetat på den tiden .

Satan trampar på Gud från början av förordningarna och kan därför lätt upptäcka att någon Messias, som kommer att tala emot Guds lag och främja idén om min första ligger i det paradis som de döda inte dör, men deras själar är fortfarande vid liv, anda Antikrist anda Satan!

2: a Tessalonikerbrevet 2,1-8 - det kommande vår Herre Jesus Kristus och vårt församlande till honom, ber vi er, bröder, att låta sig lätt skakas i sina kunskaper eller skrämma antingen anden eller med ord eller brev, som publicerades för vår som den dag som Herren redan har kommit. Låt ingen förföra något sätt, inte komma förrän avfallet kommer först och kommer inte att avslöjas för den som laglöshet, son till undergång, som bygger motståndskraft mot allt och stolt stiger över allt som kallas Gud eller som dyrkas, så att han sitter som Gud i Guds tempel, och han är Gud. Minns du att jag berättade detta, när jag ännu var hos er? Du vet också vad han nu bosatt, som avslöjas först då. För laglöshetens hemlighet redan är aktiv, väntar tills en som nu bor inte kommer att tas från resursen. Och då kommer att avslöjas utan laglig, som Herren Jesus kommer att ta bort hans muns och skall förgöra honom och hans gärningar klar uppenbarelse av hans ankomst.

Matt 24,24 - För det ska uppstå falska messiasgestalter och falska profeter, och de skall göra stora tecken och under för att bedra, (om det var möjligt) även de utvalda. "

Luk 21,8 - ".. Akta så att ni inte luras Ty många skola komma under mitt namn och säga att jag är Kristus, och tiden närmar sig snabbt Varför Gå inte efter dem."

Ur skrifter Ellen White i kommande Antikrist

Förklädd till en ljusets ängel, kommer (Satan) att gå på jorden som ett mirakel arbetstagare. Vackert språk kommer att presentera höga tankar. Talar vänliga ord och utföra goda gärningar. Sig vara Kristus, men vid ett tillfälle kommer att vara en tydlig skillnad. Satan kommer att vända bort människor från Guds lag. (FE 471.472)

Kommer att hävda att lördag ändrades från den sjunde till den första dagen i veckan, och som en mästare på den första dagen av veckan kommer att presenteras på lördag för en falsk test av lojalitet till honom. (MS 153, 1902)

Vi kommer att tala om för oss att dyrka denna varelse, att världen kommer förhärliga som Kristus. Vad ska vi göra? Berätta för dem att Kristus varnar oss mot just en sådan motståndare, som är den värsta fiende människan, men hävdar att han är Gud. Och att när Kristus visas, kommer det att vara med makt och stor härlighet, åtföljd av änglar i antalet en 100.000 tusen och tio 100.000, och att när han kommer, kommer vi att veta hans röst. (6BC 1105,1106)

Bibeln talar och varnar för att buden är oföränderliga, och att makten kommer, som kommer att försöka förändra Guds bud. Det är viktigt att studera frågan och se vad Skriften säger.

Psalm 111,7-8 - "rättsakter hans händer är sanning och rättvisa,. Alla hans bud är trovärdig, pålitlig, evigheters evighet, utfärdats i sanning och rättrådighet"

Daniel 7,25 - (lilla hornet, eller Antikrist) "kommer att uttala ord mot den Högste och inte låta de heliga i den Högste Det kommer också att överväga att ändra tider och lagen." (Stud) "kommer att försöka ändra tider och lagar. "

Hur vet vi det sanna antikrist?

1 Skall förklädd till en ljusets ängel, det är en varelse som vi aldrig sett förut
2 Han kommer att uppenbara sig på olika platser, kommer inte att vara synlig och hörbar i hela världen vid en tidpunkt
3 Det kommer att göra underverk och mirakel, bota de sjuka
4 Han kommer att vända bort människor från Guds Lag
5 Han kommer att säga att lördag ändrades från den sjunde dagen till den första dagen i veckan söndag
6 De som inte accepterar vilddjurets märke söndag kommer att fortsätta att helga sabbaten, kommer förföljas

Vad blir sanna ankomst vår Frälsare Jesus Kristus?

1 Kommer Jesu Kristi blir hörbara och synliga i hela världen vid en tidpunkt
2 Jesus redan har kommit ner till jorden visas på ett moln och de rättfärdiga kommer att fånga den
3 öppnas gravar och de rättfärdiga från Adam till den nuvarande upphov till liv
4 Den orättfärdiga kommer att förgås i Jesu Kristi, kunde inte bära härlighet hans ankomst
5 Efter Jesu Kristi världen som vi känner den inte längre fortsätta kommer landet kvar efter 1000 års ödeläggelse

Luk 17,24 - som en blixt som belyser landskapet från ena änden av himlen till den andra, så kommer Människosonen på hans tid.

1 Tess 4,16-18 - Det kommer att finnas en medryckande kommando med rösten av ärkeängeln och Guds basun, Herren skall själv stiga ned från himmelen, och första gången de döda i Kristus uppstå. Vi lever tillsammans med dem vi fångat upp i molnen för att möta Herren, då vi kommer att vara med Herren för alltid. Uppmuntra varandra med dessa ord.

Uppenbarelseboken 1,7 - Se, kommer med molnen, och varje öga skall se honom, även de som har genomborrat honom. Alla jordens stammar för honom gråta. Ja, amen.

Äntligen

Jag inte argumentera vad som är en mystisk plats att data i December 2012, är det inte vår uppgift att fastställa datumet för världens ände. Jag vill bara påpeka att alla dessa teorier är från verkstaden av sin far ligger av Satan. Under alla omständigheter är det klart att vi är i slutet av världshistorien. Bibliska profetior uppfylls är världen som i alla Sodom och Gomorra. Låt oss inte vara som på Noas tid, eller som Sodom och Gomorští, låt oss leva i väntan på återvändande vår Frälsare.

Luk 17, 26-29 - Som Noas dagar, så kommer det att vara i dagarna av Människosonen: äta och dricka, och hustrur gåvos åt män, ända till den dag då Noa gick in i arken. Sedan floden kom och förstörde dem alla. Även i Lots: De åt och drack, köpte de och sålde, planterade de, de byggde, men den dag då Lot gick ut från Sodom regnade eld från himlen för att förstöra svavel och allt. Nu blir det den dag då Människosonen visas.

Jag tror att Herren Jesus Kristus snart kommer igen i sin härlighet, och slutar historien om denna värld av synd. Oroa dig inte om det, när det blir eller när Antikrist uppenbaras, och det kommer att hända och att. Låt oss ta hand om det, har våra hjärtan, sinnen varit beredda att möta vår Gud i varje ögonblick. Ingen vet om det blir i morgon, om vi vaknar upp till en ny morgon. Uppgiften för varje kristen är att vara förberedd och ledas av den helige Ande, Jesus utstråla karaktär varje dag. Det finns ingen anledning att oroa sig för de händelser som kan inträffa. Vår uppgift är att fördela världens hopp och frälsning att varna världen för Guds vrede. Vår mission är att föra människor till Guds lag, visa det för folket i ljuset av hans kärlek och nåd med glädje och hopp i Jesus Kristus för att peka på Jesu offer och ansluta den himmelska familjen.

Låt oss leva det rena kristna livet utan disharmoni och önskningar till världen. Att avstå från världsliga ting, musik, TV, frosseri och studera Guds ord för varje dag. Till alla som möter oss se att Kristus bor i oss, Guds son, som introducerades till oss i Guds Ord Bibeln. Han som gav upp sin tron, sätta allt i offret, tar mänsklig form och dog för oss syndare, så att vi kan få evigt liv. Som har skrivits av synd är döden, betalade Jesus för oss, skjul sitt blod - för oss alla!

1 Petrus 4,1-4 - Jag genomgick fysiskt lidande Kristus och så med samma engagemang armen också. Som led på kroppen har upphört från synd, så resten av sitt liv i kroppen inte tar upp mänskliga begär, men Guds vilja. Vi har redan tillräckligt för att slösa tid, frossa de hedningar: livet i skamlösa passioner, dryckenskap, frosseri, i carousing och motbjudande avgudadyrkan. När de inte producerar dem i gränslös slöseri, de märkliga och förtal dig.

Romarna 13:11-14 - Och en sak till. Förstå vad som är den tid det dags att vakna ur sömnen. Frälsningen är närmare oss nu än när vi trodde. Natten fortskred och dagen är nära. Låt oss skjuta arbetar därför av mörker och sätta på rustning av ljus! Låt oss gå ärligt som i dag, inte i frosseri och dryckenskap, icke utsvävande och flagrant, inte i strid och avund. I stället för att oroa den fysiska lust att sätta på Herren Jesus Kristus.

Bön: Käre Herre Jesus, tack för din utgjuta blod för det som du tog på min synd, betalade för min skuld och räddade mig från dödens skugga. Vänligen rena mig från all min synd, lägger mig som ditt offer meriter. Led mig med din Helige Ande över varje dag, ge mig ett rent hjärta, som kommer att göras av kött och kommer att pressa sorg, för varje oomvänd människa. Jag ser att världen är så mycket bedrägeri och världen närmar så snabbt till ett slut. Ange ett mig din heliga lag i mitt hjärta, om jag håller det av kärlek till dig. Vänligen avstå mig från mig själv och skriva mig din karaktär i mitt tråkiga ansikte. Om inte annat anges frestade mig och kom gärna snart ditt rike, där det kommer att finnas strid, svek och kamp. Vänligen ge mig vishet att skilja mellan gott och ont, ge mig styrka alltid stå vid din sida. Kom in i mitt hjärta, snälla, jag älskar dig och du bara vill följa och tillbedja. Amen.


Relaterade artiklar från kategori - End of the World 2012 profetia?

New Age - Messias Maitrea i profetiorna

281_jezis_vs_lucifer_2.jpg New Age-rörelsen på senare år, växer gradvis och omärkligt, och blir i alla områden av våra liv. Rörelsen växte snart i hemlighet men sedan 1984, då han blev beordrad att publicera ...
Tillagt: 30.11.2010
Visningar: 133026x

Test sann profet - Hur vet vi att den verkliga från det falska profeten?

293_jak_se_pozna_prorok.jpg TEST Figur 1Femte Mosebok 18,21-22 - Du säger: "Hur vet vi att det inte talar ett ord från Herren?" Tja, om profeten säger HERREN på uppdrag av något som händer, då ...
Tillagt: 09.12.2010
Visningar: 204576x
Rekommenderad

Vi kan bestämma slutdatum för världen och det kommande av Jesus Kristus?

489_may-21-2011-doomsday-or-judgement-day.jpg Nyligen ständigt växande antal människor som inser att det kommande av vår Återlösare Jesus Kristus är mycket nära. Folk tror, ​​studera profetia och att försöka urskilja olika tecken, oavsett om bibliska ...
Tillagt: 09.10.2011
Visningar: 198101x

Video - Den sista händelsen, i slutet av Världen enligt bibliska profetior

80_the_final_events_of_bible_prophecy.jpg Doug Batchelor - avslutande arrangemang Bibelns profetiorTa en titt på detta dokument, som är Doug Batchelor presenterar händelser som kommer att föregå världens ände. Dessa händelser är förenliga med bibliska profetior. ...
Tillagt: 03.09.2010
Visningar: 275951x
Rekommenderad

End of the World 2012, Maya och deras kalender?

74_mayan-calander.jpg Att katastrofala slutet på världen till 2012? Eller kommer övergången till den nya tiden, andligt samhälle? Är dessa fakta är sanna eller fiktion, bedrägeri och svek?Datum närmar sig, som många människor ...
Tillagt: 14.01.2011
Visningar: 331245x

Sv.AmazingHope.net - End of the World i december 2012, ankomsten av Antikrist, hur är det med Bibeln?