Sv.AmazingHope.net (På hemsidan) Sv.AmazingHope.net

Ett viktigt möte i vår fiende

Bibliska Fakta

495_zabava.jpg

Ett viktigt möte i vår fiende

Tillagt: 12.10.2011
Visningar: 130504x
Ämnen: Bibliska Fakta
PrintTisk

Vad Satan har planerat? Som vi, kristna, vill få? Tänk på dessa rader, skrivna av Jim Hohnberger i sin bok Escape till Gud. Detta resonemang är inte långt från sanningen, och varenda en av oss kommer säkert att finna att hans svaga punkt. Men ge inte upp och bygga ett verkligt just ditt liv på Jesus Kristus. Fråga dig själv: visning av Kristus i ditt liv? Vi lever som Kristus? Vi talar som Kristus? Och allt vi vill bli som Kristus? Om inte, var Satans möte en framgång hittills.

Deras samling var den största som världen någonsin har skådat. Från varje hörn av jorden kom skrämd delegater som var i fara att förstöras. I kväll kommer att bli en nyckel i deras fortsatta arbete. Det organiseras av deras märkliga ledare. Delegater pratar tyst med varandra och upprepade gånger uttryckte förhoppningen att någon kommer att förändra situationen. Kanske når talesman kväll.

Så länge du minns, var deras ledare. Och är en som alla vill efterlikna. Han har både och. Deras kärlek och lojalitet. Under årens lopp har blivit deras Gud. Den överväldigande applåder från delegaterna iväg spontant när de uppträder inför dem och tar deras plats på scenen. Han ser i havet av ivriga, uppåtvända ansikten uppåt, och som politiker Mätta erkännande av folkmassan. Som ovationer lugn, ta ett djupt andetag och börjar.

"Lyssna, du djävlar! Du kan inte förbjuda kristna att gå till deras kyrkor. De går dit! Du kan inte stoppa dem från att tro deras doktriner eller skanderade sina böner. De kommer att göra det! Vi måste ändra vår taktik om vi ska kunna njuta av framgång. Tid är nyckeln till framgång, mina vänner. Vi tillåter dem deras lära, deras böner och besök kyrkor, om vi styra sin tid. Tid är en viktig ingrediens, för utan honom aldrig kommer att hitta en besparing förbindelse med Kristus ", säger han sa, och brutalt spottade sista ordet.

Satan fortsatte: "Oavsett om du tror att de är räddade vi fortfarande kommer att styra sin tid och de blir vår som de som aldrig satt sin fot i kyrkan Hur går det utför helt enkelt Utnyttja det enda viktiga i livet och fylla sina sinnen med otaliga planer..?. . Uppmuntra dem att spendera, spendera, spendera och sedan arbete, arbete, arbete, så det kunde betala. Fyll sina brevlådor som erbjuder kreditkort för att kunna betala för allt.

Lär dem att glädjen kommer från saker Be makar att arbeta åtta, tio, tolv timmar om dagen, sex eller sju dagar i veckan. Låt har två jobb, om det behövs. Gör det klart för sina fruar, är det nödvändigt att arbeta. Tala om för dem att det inte finns någon annan väg om de vill behålla standarden på deras familjer. Sedan ett sätt som fruar jobbat länge, hade en hel del av ansvaret hemma på kvällen och hade ingen energi för deras makar eller barn.

Tvister stimulera sinnet alla som hörde Jesus viskade till sitt samvete. I varje hushåll, arbetsplatser och handel Strafe sina sinnen genom att spela musik. Påverka är dåliga nyheter varje dag, överallt du slår. Använd tidningar, tidskrifter, radio och TV dygnet runt.

Bryter mot moraliska struktur äktenskap och ungdomars sinnliga symboler som väcker orena tankar. Lägg dem på anslagstavlor, i filmer, på första sidan av tidningar och tidskrifter och naturligtvis TV. Använd TV "talkshow" som visar att de flesta avvikande i samhället i deras vardagsrum. Låt hungrigt mätta smutsiga detaljer omoraliska beteenden tills de börjar se det onda bara som ett annat alternativ.

Låt honom ta itu med nonsens, småaktighet och problem i världen. Analysera misstag de rika och berömda. Vänd sitt sinne från den allvarliga livets realiteter till fåfänga förhoppningar spel, lotterier och kasinon. Fyll hyllor med böcker och tidskrifter. Tiden, och ju mer tid de tillbringar läsning, desto mindre tid de tillbringar med Gud. Fyll sin hemdator och helga dem i den elektroniska världen, där vi kontrollerar majoriteten av källorna. Skicka dem en hel del e-post. Doppa dem i "krossa" aldrig sinande information. Ge dem en "notebook" att kontinuerligt arbeta. Se till att alla har en mobiltelefon, inklusive barn.

Fyll dagarna av telefonsamtal, nyheter inom sport och musik. Fylla sina tvivelaktiga genren Cinestar film. Gör upptagen i den politiska och sociala området. Ge dem trådlöst och radio telefoner, lättare att fortsätta prata. Se till att de maskiner telefonsvarare trängdes med meddelanden.

Inkludera barnaktiviteter, sportprogram i skolan och efter skolan, dans, balett, scouter, klubbar, lektioner musik, fester och party. Stress är ett växande mängden läxor i allt tidigare ålder. Skicka dem till plantskolor och program för små barn och skilja dem från påverkan från föräldrarna. Låt dem leva så mycket från varandra, som hade något att göra med min mamma eller pappa när de växer upp. Stresujte dem att söka fly i sexuell aktivitet, användes cigaretter, alkohol eller andra droger.

Uppmuntra vuxna att ha överdrivit sin rekreation. Skicka dem till dyra semester, som sedan mödosamt återbetalas. Ålägger dem bördan av inteckningar och lån av alla slag till mer arbete och hade tid för sin familj. Låt oss gå, gå, gå, att återvända från sin rekreation utmattad, distraherad och oförberedda inför den kommande veckan. Låt dem inte gå in på landsbygden. Istället, skicka dem till nöjesparker, sportevenemang, konserter och biografer. Låt ditt motto detta uttalande: Holidays gör den tillräckligt utarmat och dålig nog att behöva arbeta igen!

Om du fly dessa fallgropar, använder dem mot sin egen kyrka. Ge dem så mycket av ministeriet, ansvar och problem att lösa för att inte spendera tid i goda gärningar. När de samlades för en andlig gemenskap, blandar dem i skvaller och låga tal som lämnade oroliga samveten och oroliga känslor. Ta kris efter kris i deras kyrkor, att vara anställd släcka bränder och blev lämnade dem ingen tid att tända lågan i evangeliet i sina egna hjärtan. Uppmuntra dem att studera doktriner och evangeliet. Får delta i seminariet, chef för en stor kyrka konferens.

Förenkla vägen för stora nationella Kyrkomötet att reformera. Se till att de första samtalen om status för familjen, om familjens värderingar. Sedan Anställ stora sociala frågor som abort. Låt dem deras konservativa livsstil. Men bortom alla pris och hålla den på något sätt, som syndare när de behöver frälsning och gå till Bibeln och Gud. Om den gör det för oss alla var förlorat. Tid är vår stora kanoner och vår största vän, mina vänner. Använd den klokt och låter folk sova längre i sin lögn. Då världen med vår kyrka och vi få evigt seger! "

Med båda händerna, uppmanade hans anhang av Satan: "Till seger till seger Segern,!" Echo och resultatet av denna spännande mötet idag kommer till oss. Det är viktigt möte! Kanske jag gissade alla detaljer, men du bedöma resultatet. De onda änglarna gick ivrigt att möta hans schema. Alla arbetade med kristna att anställa, anställda, sysselsatta och rusa hit och dit. Vi lever inte ett enkelt liv, mina vänner. Våra liv är för trångt. Hela systemet är motordrivna. Det var djävulen i detta system framgångsrikt?

Satan lyckades få hela världen i en snabb tåg. Detta tåg går snabbare och snabbare för varje dag. Satan är inte villiga att bromsa detta tåg, så att någon kunde höras. I detta tåg, tillbringade jag mer än trettio år av mitt liv och inget jag visste inte om denna resa.

Källa: Boken Hohnbergera Jim - "Flykten till Gud" finns här: Är en berättelse om hur en kristen familj lämnade tävlingen en framgång för att hitta den sanna kristendomen och det enkla livet.


Relaterade artiklar från kategori - Bibliska Fakta

Den själ som inte kan dödas - Matthew 10,28

408_duse_ktera_nemeze_byt_zabita.jpg Matt 10,28 - Var inte rädd dem som dödar kroppen men inte kan döda själen. Snarare frukta honom som kan förgöra både själ och kropp i helvetet.De 10 kapitlen i Matteus ...
Tillagt: 05.04.2011
Visningar: 159647x

Religion - framväxten av olika riktningar

509_babylon.jpg Har du någonsin undrat vad det är och där religionen har sitt ursprung? Vilken är den äldsta? Varför är så många former av religion? Och i vilken riktning är den rätta? ...
Tillagt: 02.11.2011
Visningar: 203500x

Vad vi tror - 1 Bibeln, Skriften

104_cemu_verime_1_bible.jpg 1: a - Bibeln, SkriftenBibeln, Gamla och Nya Testamentet är Guds skrivna ord. Är inspirerad av Gud genom Guds heliga folk, som talade och skrev under inflytande av den Helige Ande. ...
Tillagt: 16.09.2010
Visningar: 117190x

Den ende sanne Guden är Israels Gud!

439_izraelite.jpg Jesaja 44,6 - Så säger Herren, Kungen och Israels Återlösare, Herren Sebaot: Jag är först och jag är den siste, förutom mig finns ingen Gud.Gud är den enda! En Skaparen av ...
Tillagt: 01.06.2011
Visningar: 221806x

Video - JESUS

199_film_jezis.jpg JESUS John Heyman ses och också den mest översatta filmen i filmhistorien.Den här filmen är historiskt nära på livet i Jesus Kristus.Vem är Jesus? Denna fråga syftar till att besvara hyllade ...
Tillagt: 03.11.2010
Visningar: 198724x

Sv.AmazingHope.net - Ett viktigt möte i vår fiende