Sv.AmazingHope.net (På hemsidan) Sv.AmazingHope.net

Exodus - Röda havet passerar

Biblisk arkeologi

98_saudi_chariot_wheel.jpg

Exodus - Röda havet passerar

Tillagt: 16.09.2010
Visningar: 387364x
Ämnen: Biblisk arkeologi
PrintTisk
97_wheel1.jpg98_saudi_chariot_wheel.jpg99_pdvd_040-300x225.jpg100_pillar.jpg101_wpeb6.jpg102_beach.jpg113_exnuweibabridge.jpg114_exodus_kolo.jpg115_exodus_wheel.jpg116_femur.jpg123_model_more_exodus.jpg118_haas1.jpg119_hora-sinaj-mapa1.jpg120_chariot_wheel_covered_with_coral.jpg121_chariotw2.jpg122_mapa_exodu.jpg124_naprava_kola_exodus.jpg125_nuweiba-pillar_exodus.jpg126_prechod_rudeho_more_kola.jpg127_redsea6.jpg128_sinai-map.jpg129_wheel_exodus_2.jpg130_wheels.jpg

Exodus - bibliska korsar Röda havet Israel människor.

I Bibeln bok Exodus, finner vi en av de mest övertygande historier. Denna historia berättar om vandringar i israeliterna från Egypten till det förlovade landet. På denna långa resa med Gud flyttat sin makt israeliter över Röda havet.

Efter långa år, kartlade detta bibliska faktum viken Suez, där dykare sökte förgäves under många år, är fortfarande en enorm armé av Farao.

Bibeln säger att när israelerna reste till Röda havet var redan ut ur Egypten. Om det korsade viken Suez, är det fortfarande i Egypten i Röda havet passerar. Om du säger redan ut ur Egypten på ett sätt som de kunde bli en Aqabaviken.

Noggranna studier av bibliska och historiska register över utvandringen kommer att leda dig in i den stora viken Akabského stranden Nuweiba.

I Akabaviken är bara en plats som är så stort att det kan samlas två till tre miljoner människor. Det här stället är redan nämnda Nuweiba stranden. Denna strand är så stor att det syns väl på satellitbilder.

Denna strand sträcker sig längs den upphöjda vallen, eller undervattensfarkoster barriär, vilket leder till den motsatta stranden i Saudiarabien. Denna damm är en till två kilometer bred. På båda sidor om vattnet dammen sjunker havet plötsligt till ett djup av en mil. Denna ubåt vall backar bara sex grader. Stället är en perfekt plats där havet kunde bekvämt överskridas av Israels folk.

År 1978 gav han Ron Wyatt och hans söner på Sinai kusten. Ron, efter en noggrann undersökning av Bibeln och historiska texter tror det är där Israel gick över Röda havet medan flydde från Egypten.

På stranden i Nuweiba fann Ron en feniciska stil kolumn av sand, som pelare, som befinner sig i Israel. Kolumnen på nytt restes nära vägen och är på displayen där fram till idag. År 1984 fann Ron samma spalt på motsatta stranden i Saudiarabien. Hittade ingraverat på det som fortfarande läsbara. Misraim, död, Hedom, Jahve, Farao, Salomo. Ron under dessa omständigheter, ansåg att dessa pelare av kung Salomo uppförde ett antal mirakulösa passerar Röda havet israeliterna.

När Ron visade denna pelare av de saudiska myndigheterna var omedelbart avlägsnas och hans plats var placerad flagga. Saudiarabien är en mycket sluten värld av landet. Alla fynd i samband med biblisk arkeologi av Ron Wyatt avslöjade för världen i Saudiarabien, är strängt hemlig.

Dyk gjordes på havsbotten, där den skulle passera Röda havet israeliterna. På den sandiga havsbotten har hittat många koraller av underliga figurer, som påminner om ratten. Närmare utredning av dessa koraller visade att ett hjul flatbädd vagn. Den finns också stora mängder människor och häst ben.

På motsatta kust Saudiarabien stranden Nuweiba finns för mycket skräp.

Mest spektakulära upptäckter på havsbotten, som Ron fann var tre av fyra förgyllda ekerhjul. Måste vara en runda som var i bilen kändisar. Guldpläterade hjul på vagnar präster eller Farao. Som ägde dessa hjul på din bil redan vet, men vi kan även rundan Farao Ramasese II. Koraller kan inte växa på guld, därför förblev en rund form med ett guld yta bibehålls. Trä inne i guld beläggning var ruttna, så att hjulen är för sköra för att dra. Ron bestämde sig för att hålla hjulen på havsbotten.

Site of Faraos armé beskrivs vraket efter Ron Wyatt besökt många dykare från många länder som har bekräftat dessa fynd. År 2000 gjorde Lennart Möller karolingiska Stockholms universitet, en hel del dyk på detta område och bekräftar dessa slutsatser Ronov. Utfärdat den här videon och boken. Deltar för närvarande i den kommande filmen "The Exodus Conspiracy.

Alla dessa fakta bekräftar att havsbottnen i Aqabaviken verkligen ligger resterna av Faraos stor armé.

Israelerna gick efter att ha övervunnit Röda havet till Sinai berg där Moses mottog de tio budorden av Guds bud. Kontrollera platsen flykten, är det nu klart att Sinai berg inte ligger på Sinai halvön. Skall placeras i Saudiarabien, där han var riktigt rätt Sinai berg hittats. Denna upptäckt och många andra kommer att hjälpa dig i nästa artikel.

Förbereder för närvarande en omfattande film, The Exodus Conspiracy, som snart kommer att vara i teatrar. Världen kommer att avslöjas genom vetenskapliga metoder, många fakta och bevis som Exodus - israeliterna korsar Röda havet verkligen hänt som skrivet i Bibeln. De som tvivlar på att Bibeln är inspirerad ord vår Skapare, är välkomna att använda dessa arkeologiska fynd för att övertyga om sina misstag.


Relaterade artiklar från kategori - Biblisk arkeologi

Exodus - Nuweiba

142_beach.jpg Nuweiba (arabiska: نويبع) är en kuststad i östra delen av Sinaihalvön. Beläget vid kusten i Aqabaviken.Nuweiba är en akronym för Nuwayba'al Muzayyinah på arabiska betyder "öppet vatten Moses." Han med det ...
Tillagt: 29.09.2010
Visningar: 226774x

Sodom och Gomorra - Flavius Josephus, judiska kriget

176_flavius_josephus.jpg Vem var Flavius Josephus?Iosephus eller Josefus föddes omkring år 37/38 i Jerusalem, dog omkring år 100 i Rom. Det ursprungliga namnet Josef Ben Matitjahu. Han var en lärd och historiker som ...
Tillagt: 13.10.2010
Visningar: 260567x

Noaks Ark hittades, vilket bekräftar den turkiska regeringen

1_archa_noemova.jpg Den turkiska regeringen har bedrivit forskning med arkeologerna på platsen för Noaks Ark i bergen i Ararat. Forskning bekräftar det gamla Ron Wyatt och hans kolleger. Grundat på denna plats en ...
Tillagt: 22.07.2010
Visningar: 460485x
Rekommenderad

Exodus - Som artefakter kunde överleva 3500 år?

112_exodus_kolo.jpg Hur är det möjligt att artefakter kunde hålla havet för 3.500 år tills nu?Vad är en korall och där den förekommer?Coral är ett tecken för vissa marina Cnidarians. Coral är en ...
Tillagt: 27.09.2010
Visningar: 168725x

Upptäckte nitar och förstenade trä - Noaks Ark

44_nyt_1.jpg Den 16 september 1987 analyserades artefakter som ansetts vara (ombord trä balkar). Galbraith Laboratory i Tennessee Knowville testas i dessa prov. Resultat av analys visade att provet testas från utsidan visade ...
Tillagt: 22.07.2010
Visningar: 208733x

Sv.AmazingHope.net - Exodus - Röda havet passerar