Sv.AmazingHope.net (På hemsidan) Sv.AmazingHope.net

Falska Messias New Age och Maitrea

End of the World 2012 profetia?

280_jezis_vs_lucifer_1.jpg

Falska Messias New Age och Maitrea

Tillagt: 26.11.2010
Visningar: 143916x
Ämnen: End of the World 2012 profetia?
PrintTisk

"New Age" med dessa ord, sedan 1984 allt mer vanliga i alla tidningar och nyhetsprogram. Mänskligheten längtar efter, eftersom detta inte längre är på jorden med oss sist. Något måste hända. Bibeln talar om den andra ankomsten av Jesus Kristus och den domstol föregående globala apokalyps, men många är mer bekvämt att tänka på den så kallade New Age, som borde komma hit och göra en till av oss till bättre människor.

TYP AV New Age-rörelsen

New Age-rörelsen lavin sprider sig runt världen och har otaliga efterföljare. Hela rörelsen består av tusentals organisationer, deras nätverk omfamna hela världen. De har ett mål - skapandet av en ny värld för att återställas genom en total sammanslagning av tänkande och sedan av co. Grunden för detta system är tron på någon form av "inre regering" över vår planet, som genomförs genom en hierarki av andliga varelser eller mästare av visdom, som faktiskt är demoniska varelser.

Det är en syntes av österländska religioner, spiritualism, och gnosis, som bygger på hemliga läror medierad demoniska andliga krafter. Det är därför uppenbart att det finns olika sektorer i stället för ockultism, klärvoajans, astrologi, hypnos, ufologi, yoga, tro på reinkarnation och många andra. Spiritualistiska medium vittna och riktlinjer, och predika är gömda över hela världen. I denna nya världsordning, som regisserade New Age, det finns ingen plats för en kristen Gud i hans ställe var fylld till tronen av Lucifer. Den drivande kraften bakom New Age är i själva verket Lucifer önskan att vara lika med den högsta och att bli dyrkad som Gud. Han vill imitera Kristi ankomst och behöver därför att ena hela världen.

2: a Tessalonikerbrevet 2,3-4 - Låt inte någon lura på något sätt. Tills den dagen kommer måste det finnas vände sig bort från Gud. De måste upptäcka de onda och förtappade, som motarbetar och upphöjer sig framför allt att vad den säger och vad Gud dyrkas. Settle även i Guds tempel och kommer att utfärda en Gud!

Penetration av allmänheten

En av de grundläggande övertygelse är att alla religioner innehåller "Gemensamma Truth" som en bro till spänner över alla skillnader. Lade grunden för en ny era av Alice Bailey (1880-1949). Som spiritualist medium får ett meddelande från den så kallade "master av visdom" tibetanska Djawal Khul. Detta budskap accepteras spontana automatisk skrift, och sedan publiceras som en hemlig plan, som fortfarande är bindande och bestämmer riktningen för New Age. Följ rörelsen hade endast publiceras sedan 1975 och bör spridas med alla tillgängliga medel, fick reda på att mänskligheten av den kommande prestanda "Kristus i New Age."

Program på New Age sätta framför en hälsosam kost, alternativ medicin, etablerade företag med naturliga läkemedel (organiskt, makrobiotiska), som handlar om ekologi och utbildning. Mestadels dock involverade i deras program, även olika former av Östra ockulta tekniker: meditation, yoga, frisättning, hypnos, övernaturliga metoder healing och så kallade "positivt tänkande", där man tror att kraften i varje människa är goda. Detta är en obiblisk tanke, eftersom allt det goda i oss är bara Guds kärlek.

Genombrott görs i offentlig rörelser huvudbok Marilyn Ferguson "Anbud konspiration", som är upphöjt löften "guldålder mänsklighetens", som kommer att fyllas med glädje "skall ändras sinne och tänka" människor.

De flesta människor påverkas av så kallade våg av fantasi ", som erbjuds i filmer, ljudkassetter, böcker, leksaker och sociala spel. Den första blev en hit film ET, Star Wars, Harry Potter, Avatar .. Ja, Alla titlar med ockulta teman, övernaturliga och fantasi för att leda New Age rörelsen. Den mest kraftfulla medel för att påverka massor av människor, naturligtvis, musik. Även Alice Bailey, ledde spiritualism gav instruktioner till "Music Therapy" som är en del av utbildningen av människor. dök upp på inspelningar med "sfäriska musik".

Även många organisationer är under betydande inflytande av den nya tidsåldern. Till exempel OSN och Unesco, Kyrkornas världsråd, Rockefeller Foundation, en feministisk organisation vars mål är att eliminera rationella tanken och regeringen att prioritera kvinnors obiblisk, och många andra. Många är mycket aktiva i att uppnå målen för den nya tidsåldern.

Mål och planer för en ny tid

För att bli botad världen måste ändras i enlighet med New Age tänkande. Alla måste inse att det är en del av naturen och kosmos. Syftet är att balansera alla motsatser - allt smälter i ett. Det är ett försök att ansluta sig till religionen. Målet för människan ses i att finna lycka, tillfredsställelse och framgång. Rädsla kommande apokalyptiska katastrofen är därför inte nödvändigt, eftersom det kan vara en tröst utopi "globala samhälle lugn och ro."

Alice Bailey förmedlade som ett medium för denna plan: inrättandet av den nya världsordningen New World regering och en ny religion. Den politiska rörelsen är att få kontroll över världen. Öppet främjat upplösning eller förstörelse av nationalstater i syfte att upprätthålla fred och mänskligheten. Europeiska unionen är ett exempel.

New Age-rörelsen, men ser bortom de politiska, ekonomiska och religiösa mål - det är i sig en religion. Den har sina "heliga skrifter, formler bön och" Mantra "(meditation stavelsen) Det har sitt andliga centrum, såsom Findhorn -. Gemenskapsram i Skottland och Esalen i Kalifornien, USA liknande centra bildas i alla länder vi möter här.. med upplevelser som liknar kristna pånyttfödelse, med sina präster och prästinnor, profeter och människor med övernaturliga förmågor som möjligt för dem att göra stora "tecken och under", och med sin lärare - Guru, som förklarade Messias.

Rörelsen predikar att människan kan lösa sig när utöka sin medvetenhet och därmed befinner sig som Gud. I mitten av tron är tron på människan och tron på krafterna, kan man hitta i kosmos. Om man vill vara som Gud, då är det klart att Satan spelar den roll som New Age-rörelsen, även vördas.

En av de viktigaste ledarna för New Age, David Spangler, 1970-andra regissören ledande centrum rörelse "Findhorn Foundation i Skottland, skrev i en av hans många böcker " Lucifer arbetar inom oss att sätta oss i ett tillstånd av perfektion. När du skriver in en ny era, en ny era av mänsklig perfektion, då var och en av oss når en punkt på ett visst sätt, som jag kallar "Luciferian inledande" - som är ägnat åt Lucifer. Spangler, som har regelbundna kontakter med demoniska krafter, också offentligt förklarade att det ljus som lyser upp Findhorn, är ljuset Lucifer, som ger den sanna ljus för världen. Kärnan i den planerade världsreligion som statsledningen, är tillägnad Lucifer.

Källorna till andliga rörelser också tillåta "ministrar visdom, andar förfäder och sprit natur. Spridningen av trolldom, och så denna" religion "härstammar från alla ockulta källor, som mänskligheten har alltid varit känt.

Detta är enligt det strikta förbudet mot Gud!

Femte Mosebok 18, 10-14 - Huruvida finns bland er som skulle vara din son eller dotter som eld! På samma sätt, ingen siare, synska, Hadač, magiker, orm, sprit auktionisten, psykiska eller som samråder de döda. Den som begår en sådan sak är beklämmande att Herren! Just på grund av sådana skändligheter Herren, din Gud drev ut före dig. Var fast besluten att Herren, din Gud. Nationer som ovládneš, lyssnar på synska och magiker, men du, Herren, din Gud, inte på.

Uppenbarelse John 12,12 - Gläd er därför, ni himlar och ni som bor i dem. Men ve dem som lever på land och till havs, eftersom djävulen kommer att komma ner med stor vrede, eftersom han vet att hans tid är kort.

Symboler NEW AGE

Alla anhängare av olika New Age grupper är bundna av en kvasi-religiös upplevelse: Kontakt med demoner genom droger, meditation och psychotechnik. Det är, faktiskt, ledd av demoniska andar planethierarkien, "Masters of Wisdom".

New Age symboler är hakkorset - en gammal indo-germanska ockult symbol för lycka, som Hitler tog över det gamla tyskarna. Vidare är det 666 (Uppenbarelseboken 13,18), som enligt Alice Bailey's "heliga egenskaper" och genom att lära för att användas så mycket som möjligt för att påskynda framväxten av New Age. Ett annat tecken är regnbågen utbredd - vanligtvis bara hälften som symboliserar en bro mellan den mänskliga själen och den "stora anden av universum", som är Lucifer.

FAKE Kristus

Huvudpersonen i den planerade världsherravälde och världsreligion är "Maitrea" rörelse som ville ta till allmänheten April 25, 1982. I många länder meddela rubriker i tidningar Kristus är redan bland oss, inte kommer världen inte att fördöma utan att väcka hjälp och inspiration. Han är Maitreya, världen utbildare. De säger att det om personlighet, för vi har olika namn: judarna kallar honom Messias, buddister den femte Buddha, Mohammed och muslimerna Krishna för hinduer. Nu är här för att föra oss in i New Age. Hans närvaro skulle vara för oss en garanti att det kommer inte längre vara ett tredje världskrig.

Vad är det egentligen står upp Maitrea kommer att ta över?

Han har i sina händer för att ta över världen, det av Lucifer. Det är i grunden en inkarnation av Lucifer. Under hans ledning har startat ett system för fullständig kontroll över världen, för endast den som dominerar och kontrollerar alla viktiga områden kan dominera världen.

För människor att få tillstånd för handel och affärer, måste visa lojalitet mot Maitreya, är det faktiskt Lucifer. Alla världens medborgare ska tilldelas nummer, som sedan skulle användas i någon finansiell transaktion, även för små inköp. Alla betalningar behandlas via ovan nämnda kreditsystemet, eftersom pengarna kommer att annulleras.

2: a Korintierbrevet 11,14 - och inte att undra, för Satan själv förvandlas till en ljusets ängel!

Uppenbarelse John 13,16-17 - Alla små och stora, rika och fattiga, fria och slavar låter sätta en skylt på höger hand eller pannan, så att ingen kan köpa eller sälja, inte om det innebär - eller namnet av odjuret antalet hans namn.

Som förberedelse för genomförandet Maitrea spelar en viktig roll som förvaltare av en New Age av Benjamin Creme i Skottland. Enligt hans vittnesmål är hemlig och Maitrea någonstans väntar på att utarbetas och allmänheten medveten om "Master of planethierarkien, så att de kunde acceptera som sin Messias. Att införas som en extremt begåvad person som genomgått en process av utveckling till perfektion och uppnått en "state of kristendomen."

Messias kallas "Kristus", men i själva verket är Antikrist. I sina meddelanden betonar högsta chef i hierarkin av gudar och mästare ", och Jesus var en lärjunge till Jesus och därmed är under honom och han var ett barn.

Samband med den nya ÅLDER kyrkan

Alla som inte vill ta emot Kristus som Maitrea väntar efter B. Crema, "The Sword i divisionen. Ja Maitrea vill etablera en världsreligion, som kommer att vara bindande för alla. Så New Age-rörelsen håller på att bli ett hot att judar och kristna, som med honom är villiga att samarbeta och vill leva efter Bibeln -. Guds ord

Det hävdade kravet i den nya tidsåldern av religionsfriheten upphört att existera. "New Christ" planerade omvandlingen av kristendomen, vilket innebär att Biblisk kristendom förlorar sin rätt att existera. Det är också bra.

Som reformatorerna vad de hade kämpat och dött för vad, för att rensa missuppfattningar i kyrkan och återgå till den bibliska rötter tro och Jesus Kristus är idag i de flesta protestantiska kyrkorna undertrycks.

Istället förenar den så kallade ekumeniska alla protestantiska kyrkor, tillsammans med den romersk-katolska kyrkan i det globala samhället, men att långsamt och i hemlighet ta den romersk-katolska kyrkans lära att Lucifer är skuldsatta.

Det är globalt undertryckt bibliska tron på skapelsen av världen på sju dagar, undertryckandet av tron på den bokstavliga andra Jesu Kristi och domstolen på marken. Det utökade en obiblisk tron på odödlighet, och därmed bana väg för en global expansion och uppenbarelse mästare spiritism, hämmas tro på giltigheten av Guds oföränderliga lag - de tio budorden, som ett mått på Guds domstol.

De så kallade Mariauppenbarelser huvudsak spiritualistiska ledarskap till ett mål. Distraktioner från det kommande av Jesus Kristus, hans hov och Guds rike och låta enande av världen och en inkarnation av Lucifer, till ljusets ängel reproducera detta. Ja lärdomar New Age är väldigt samband med påvedömet, mer än det verkar. Och därmed uppfyllde bibliska profetian om uppenbarelsen av John i den 13: e kapitel.

VARNING Lucifer och imitationer som kommer i Bibeln

Det finns bara en Herre - odödlig Gud, som härskar över alla, och Jesus Kristus, hans enfödde Son, som tar upp hans rättigheter. Bibeln - Guds ord talar tydligt när han säger att den enda härskaren är Jesus Kristus och imitation av hans ankomst till världens ände rekommenderas inte.

Matt 24,26-27 - säger till er: Se, är i öknen! "Gå inte dit: eller: 'Se, han är en hemlig plats," Aldrig Tillkomsten av Människosonen kommer som en blixt - lyser upp himlen från öster till väster..

Matt 24,11 - Och många falska profeter skola uppstå och bedra många.

Ef 1, 17, 20-23 - Må Gud vår Herre Jesus Kristus, härlighetens Fader, sätter vishetens ande och uppenbarelsens känna honom. Detta visade sig vara Kristi kraft när han uppväckte från de döda och satte sig på sin högra sida i himlen, högt över varje regering, makt, makt och herravälde över alla namn som uttalas, antingen i denna ålder eller i framtiden. Gud "gav i alla ting under hans fötter" som chef för kyrkan gav det allt, som är hans kropp, är fullheten av honom som uppfyller allt i alla.

Matt 28, 18 - Jesus närmade sig dem och sade: "Jag får all makt i himlen och på jorden därför gå och hämta alla folk till lärjungar: döp dem i Faderns, Sonens och den Helige Ande, lär dem.. att observera allt jag har befallt er. Och se, jag är med er alla dagar intill tidens ände. "

Luke 17,24 - som om blixten lyser upp landet från ena änden av himlen till en annan, så kommer Människosonen på hans tid.

1 Tess 4,16 - Du hör en väckande kommando, röst ärkeängeln och Guds basun, skall Herren själv stiga ner från himlen och den första gången de döda i Kristus uppstå.

Vem vill ha en riktigt ny ålder, det eviga riket, skall han överlämna sitt liv till Jesus Kristus, att tillägna honom och inte Lucifer. Om det misslyckas, dö och försvinna, med Lucifer. Bara Jesus kan stå upp till evigt liv i glans och härlighet.

Lucifer's Empire och Konungariket Jesus Kristus står mot varandra i öppen strid, som kulminerar i slutet. Empire aktiverar mörkret som aldrig förr. Dream ljusets rike och fred, som announcers prata om hennes rörelser kan inte lyckas eftersom världen är fylld med samtal synder till himlen och rörelser inte kampen mot dem. Är inte på fast mark, som är Jesus Kristus, som lärde människor att leva och ha Guds oföränderliga lag i hjärtat.

Människor har bara en väg till frälsning: i en uppriktig omvandling, ångrar sig och leva i händerna på Herren Jesus Kristus. Den verkliga nya ålder kan bara komma med nya människor som lever ett nytt liv, och det väcker bara Jesus Kristus på vägen av ånger, botgöring för styrkan i hans blod en lösensumma.

Innan den stund kommer innan Jesus kommer tillbaka och avslutar hennes stora rättegången är fortfarande en frist. Och de som känner Gud och hans rättfärdiga makt, kan de vända sig till honom och omvända sig. Därför, den som tar emot det gudomliga ljuset av Jesus Kristus och som ger ära åt Gud Fadern och Jesus Kristus -, korsfäst, och han återigen bekräftar att tillämpligt hans bud kommer han att skyddas från det onda inflytande. Även här på jorden vi lever i Guds rike, som är prototypen för vad som kommer vara fullt avslöjas vid hans andra ankomst.

Ja, Jesus Kristus ska komma, verkar som den slutliga vinnaren av satanisk makt! Varje ansikten ett beslut om att tillåta Satan att förföra, eller inse sanningen.

Matt 24,23-25 - Om du om någon sade: "Se, är Messias här! "Eller," Här är den! "Förtroende. Uppstå falska messias och falska profeter, och kommer att göra stora tecken och under, så att lura (om möjligt) även de utvalda. Se, jag har sagt tidigare.

Uppenbarelseboken 1,7 - Se, det kommer med moln och varje öga skall se honom, även de som har genomborrat honom. Alla jordens stammar för honom gråta. Ja, verkligen.

Hämtade från boken: "En ny tid ur ett bibliskt perspektiv" Mbschlink, mer detaljerad information om Constance Cumbey bok "dolda faror regnbåge."


Var nästa? - Relaterat till detta ämne

New Age - Messias Maitrea i profetiorna

281_jezis_vs_lucifer_2.jpg New Age-rörelsen på senare år, växer gradvis och omärkligt, och blir i alla områden av våra liv. Rörelsen växte snart i hemlighet men sedan 1984, då han blev beordrad att publicera ...
Tillagt: 30.11.2010
Visningar: 133027x

Relaterade artiklar från kategori - End of the World 2012 profetia?

Nostradamus 2012 - falska profetior

192_nostradamus.jpg Jag skulle vilja skriva något om profetior av Nostradamus, eftersom internet om honom en hel del diskussion mellan människor och talar ofta. Många av hans skrämmande skrämmande profetia, andra säger att ...
Tillagt: 25.10.2010
Visningar: 437985x

Vi kan bestämma slutdatum för världen och det kommande av Jesus Kristus?

489_may-21-2011-doomsday-or-judgement-day.jpg Nyligen ständigt växande antal människor som inser att det kommande av vår Återlösare Jesus Kristus är mycket nära. Folk tror, ​​studera profetia och att försöka urskilja olika tecken, oavsett om bibliska ...
Tillagt: 09.10.2011
Visningar: 198101x

End of the World i december 2012, ankomsten av Antikrist, hur är det med Bibeln?

600_konec_sveta_2012.jpg Närmar sig många förväntat datum, det datum som rör sig nyligen alla medier. Vi går till olika e frågor om dessa data. Datum December 21, 2012, som Mayakalendern slutar. Kommer den ...
Tillagt: 09.12.2012
Visningar: 158531x

Millennium - tusenåriga rike

305_milenium_tisicilete_kralovstvi.jpg Den tusenåriga rike är skrivet en hel del förvirring och vanföreställningar. Vissa tror att det tusenåriga riket är redan här på jorden, men de flesta tror att det är ännu inte ...
Tillagt: 07.01.2011
Visningar: 150271x

Att tjäna mayafolket, den utsedda slutet på världen år 2012?

311_mayan_pyramid_and_calendar.jpg Denna fråga utmanade verkligen någon som bryr sig om denna fråga. Vi måste erkänna de krafter som finns i denna värld. Det är Gud - kärlek, härskaren över universum, men Lucifer, ...
Tillagt: 12.01.2011
Visningar: 155842x

Sv.AmazingHope.net - Falska Messias New Age och Maitrea