Sv.AmazingHope.net (På hemsidan) Sv.AmazingHope.net

Förbereda för slutet

Utgångspunkt, vad kan jag göra?

514_egw-country_living.jpg

Förbereda för slutet

Tillagt: 23.11.2011
Visningar: 128017x
Ämnen: Utgångspunkt, vad kan jag göra?
PrintTisk

"När det blir dags tester visar det sig, som styrde livet av Guds ord. På sommaren är det ingen skillnad mellan vintergröna och andra träd så uppenbara. Men när vinterstormarna uppstår, kommer vintergröna träd förblir oförändrade, resten av deras bladverk framöver. Varken formella kristna idag är att erkänna rätten, men närmar sig den tid då skillnaden visar. Precis vad är uppenbar fientlighet, fanatism och intolerans regeringstid, börjar förföljelse. Zakolísají lite tro och hycklare och ge upp sin tro. sanna kristna, Men stå emot och stå fast som en klippa, kommer deras tro bli starkare och ljusare förhoppningar än så länge. "(stor dramatik någonsin = Stora Striden, sid 378) (Vår översättning av" Den Stora Striden "har olika paginering)

Vid tiden för vedermödan kommer att leda oss framåt, bara Guds kraft, men nu kan vi förbereda råd som Gud gav oss.

Studera Guds Ord

Bibeln innehåller många löften, som vi bör klämma, att avtryck dem i minnet och personligen är att predika. De mest populära är i Psaltaren, i Jesaja, evangelierna och episteln till Filipperbrevet. Även 37. kapitlet Stor dramatik i åldrarna (Vår enda säkerhet) ger oss goda råd. Två korta utdrag, många föreslår. "Endast människor som befäster hans sinne sanningarna i Bibeln, står upp i den sista stora striden." (Sidan 373) "Den första och största plikt rimliga varelser är att lära från skrifterna, vad är sant, då enligt leva och uppmuntra andra att göra det också." (Sidan 376)

Spendera tid i bön med Gud

Regelbunden gemenskap med Gud för att upprätthålla en intim relation med honom. Kapitlet om bön i boken Resan till Kristus, kan vi hjälpa mycket. "Vilken makt var tvungen att ha dem i det förflutna har blivit förföljda för Kristus? Det var en enhet med Gud, enhet med den helige Ande, förening med Kristus. Denna intima relation med Frälsaren till Guds folk att hålla ut i den sista tiden . (den tro jag lever efter 330:e sidan)

Att vara vänlig mot andra

Vi vet att dina grannar och de som är inflytelserika i samhället. De inser att vi är ärliga och anständiga människor att vi inte är medlemmar i någon sekt eller freaks extremist. Det är också mycket bra att berätta för dem alla direkt. Goda råd: "På samma sätt bör Kristi efterföljare nu, när man närmar tid av nöd, göra allt för att introducera människor i rätt ljus och skingra fördomar och avvärja faran hotar samvetsfrihet." (Big Drama Ages sida 387)

Hjälpa till att sprida Guds verk

Vi vet att det som är klar i en tid av relativ fred, måste vi fylla i en mycket svår tid. Vi bör inte vara sysslolös, som natten kommer.

Kunskap om hälsa riktlinjer för att hjälpa de sjuka

"Som religiösa aggression undergräver friheten i vårt land, de som kämpar för religionsfrihet, kommer att bringas till en ogynnsam situation. Om du har möjlighet, bör de ha för varandra att få kunskap om sjukdomar, dess orsaker, förebyggande och behandling. Vem kommer att lyckas, hitta arbete för sin stora räckvidd. Det blir en hel del sjuka som behöver hjälp, inte bara bland medlemmarna i vår kyrka, men främst bland dem som inte känt till sanningen. "(Medical ministeriet sida 321)

Utveckling av enighet och vänskap med andra

Hebreerbrevet 10,25 råder oss att mer och oftare möttes i gemensamma möten och uppmuntrade varandra, desto mer ser vi att Kristi dag närmar sig. Ändå påminns vi om att vi "samlade". Efter Jesu himmelsfärd till sina lärjungar att se att de älskade varandra.

Lär dig att vara självförsörjande

The Washington Post rapporterade nyligen att 95% av amerikanerna är helt beroende av diet köpa i butiken. Vårt råd är att vara mer oberoende. "Fattigdom kan drabba vem som helst som för tillfället tror och agera i enlighet med sanningen. Kristus berättade att de förtalar. När det finns en strävan efter sanningen, är det viktigt att vi dominerade varje mänsklig aktivitet och deras familjer drabbas på grund av bristande kunskap. Vi bör bekänna i handel, konstruktion, plantering och sådd. Att veta hur man ska bruka jorden, vi skulle detta arbete under svåra förhållanden enklare. Dessa kunskaper kommer att bli en stor välsignelse, även våra fiender. (Manuskript Pressmeddelanden, Volym 19, sid 26)

Gå ut ur stan

Detta forum är känt i många år. Det finns ingen gåta för oss varför vi fick detta råd. Vi lärde brott, överbefolkning, våld, sjukdom, fattigdom, buller och stress i städerna. Om detta ämne vi lär oss mer i broschyren Country Living (Liv i landet)

Källa: Boken "söndag kommer" G. Edward Reid

EG White säger:. "Det är inte mycket tid där vi är tvungna att fly till avlägsna och enslig plats, som en gång gjorde lärjungarna Liksom belägringen av Jerusalem av den romerska arméerna var signalen för de judiska kristna, liksom maktövertagande över delar av vår nation (USA) genom att utfärda dekret, som kommer att genomdriva påvliga sabbaten söndag, varnar oss att vara. Då är det dags att lämna storstaden och kommer att förbereda sig för att lämna städer till avlägsna hem i isolerade områden i fjällen "(5T 464 465)

Med andra ord, när USA en lag som är bunden att följa en vilodag på söndagen, det är för oss ett tecken att lämna städer och andra förberedelser.

Amerikanska predikanten Jim Buller http://www.preparingtostand.org/ på dess webbplats:

När armén omringade Jerusalem, lämnade Jesu efterföljare staden! Oavsett om de var redo eller inte. Oavsett om du har en plats att gå eller inte. Jag gick bara ut! Kanske måste vi göra samma sak.

E-postmeddelanden som jag får, talar om städer tätning (stängning till omvärlden) och jag vet att i mitt område har planer på att göra det gjort i många år. Det låter precis som vad vi kunde läsa i broschyren Livet på landet 11 (även 2SM 142). "Men snart är en sådan strid och förvirring i städerna, att de som vill lämna staden inte kan. Vi måste förbereda för dessa händelser. Det är ljuset som gavs till mig."

Även om vi rum i landet, bör vi ha en utrymningsplan. Vi har förberett ett paket med personliga grundläggande behov för överlevnad, baslivsmedel, camping leveranser, allt är klart så vi bara fastnade och kunde gå in i någon typ av bostäder, som använder vanlig ved från skogen för uppvärmning och matlagning. Dessutom har schemalagda rutter och hållplatser, vilken väg vi kommer dit.

"Kom ihåg Lots hustru" Lukas 17,32. Dessutom måste vi förbereda mentalt och känslomässigt, vi kunde lämna det hela bakom oss - låt oss med vår familj och vänner kommer att gå eller inte.

Observera också att det finns två delar av den tid av bekymmer. Nationella söndag lagen markerade början av den första delen. Vårda slut före utgången av den första delen. Den andra delen är en tid av vedermöda efter förfining, kommer att hällas när de sju sista plågorna. Under den andra perioden kommer vi att "helt öde och enslig plats" (Den Stora Striden sidan 626).

Så under den första delen av vedermödan perioden måste fortfarande kunna göra "missionsarbete". Vi kommer inte bara gömma sig i bergen och försöka överleva. Vi måste hålla i minnet när vi lämnar staden. Vi måste också förbereda sig för detta sista stora evangelium provision. "I dessa sista timmar crafting människors barn, då ödet för varje själ snart kommer att lösas för evigt, förväntas Herren över himmel och jord från sin kyrka för att väckas till handling som aldrig förr." (Profeter och kungar sida 716)

Förmodligen kommer vi att förlita sig på andra metoder för evangelisation än vi kan använda i dag. Har inte många "offentliga evangeliserande." Istället kan det vara många "Gud-ledda möten." Be till Gud att leda dig till dem som vill ha att dela med dem. Läs om hur det fungerar nu.

Du måste också vara Guds folk samlades tillsammans. "Åh, många gånger när jag kände att jag var i närvaro av Gud och hans heliga änglar, jag hörde ängelns röst, som sade rally, rally att samla på. Låt inte Satan att kasta helvetiskt skugga mellan bröderna. Rally är i enighet är styrka. Guds plan för sitt folk har alltid varit att arbeta tillsammans.

Bosätta sig på landsbygden mark är mycket arbete och tar mycket tid. Men vi måste vara påslagen för att proklamation sista budskap till människor som accepterar honom, inte bara för vår egen överlevnad. Därför är det enda sättet att leva frivilligt enkelt liv, som Jesus Kristus levde för att slutföra uppdraget, och arbeta tillsammans som en grupp.

Även om vi känner hur brådskande fysisk träning, måste andliga utbildningen i första hand. Nu är det dags att ansluta djupt med Gud. Bo i Jesus. Ge dig själv till honom till oss av den fyllda Helige Ande och Ande ledde oss. I dessa verser Gud lovar oss att vi förbereder oss för dess ankomst och slutet. När vi arbetar med det som försöker göra i oss och genom oss, säger oss genom den här gången. Det handlar om tillit till Gud och fullständig kapitulation till honom när som helst.

Filipperbrevet 1,6 - Jag är säker på att han som började bra i dig arbetet, leda fram till slutet av dagen av Kristus Jesus.

1 Tess 5,23-24 - fridens Gud själv helga er helt och hållet, och kanske din ande och själ och kropp är helt oskyldiga till det kommande vår Herre Jesus Kristus. Han som kallar er är trofast och han kommer att göra det.

Jude 24 - Tom, som har makt att skydda dig från att falla och ge dig in i sin härlighet
ren och glad ...


Relaterade artiklar från kategori - Utgångspunkt, vad kan jag göra?

5. Helgelse - Vägen till Kristus

188_cesta_ke_kristu.jpg 5 HelgelsenGuds löfte är: "Du kommer att söka mig och hitta mig när du söker mig med hela ditt hjärta" (Jeremia 29,13).Gud måste avges över hjärtat, annars kan det inte vara ...
Tillagt: 20.10.2010
Visningar: 105535x

Bibelns profetior - Daniel 2 - World History

182_socha_bible_daniel.jpg Bibelns profetior - Staty av Daniel, en översikt över världshistorienHerren Gud är vår planets historia stadigt i sina händer, med vårt land har stora planer. Alla hade erfarenhet från två profetiska ...
Tillagt: 18.10.2010
Visningar: 248283x

Han offrade allt för att rädda oss

445_jesus_christ.jpg Gud gjorde genom hans Son Jesus Kristus, vår jord och gav oss livet. Herre Jesus Kristus, Skaparen av det oändliga universum. Han gav oss livet till allt vi behöver. Han skapade ...
Tillagt: 04.07.2011
Visningar: 146350x

3. Penance - Vägen till Kristus

165_cesta_ke_kristu.jpg OmvändelseHur blir man rättfärdig inför Gud? Hur kan rättfärdiga syndare? Endast Kristus kan ge oss i linje med Gud, med helighet. Men när vi kommer till Kristus?Sann omvändelse innefattar en uppriktig ...
Tillagt: 07.10.2010
Visningar: 103015x

Vem är Jesus Kristus?

77_jezis_kristus.jpg Centrum för hela Bibeln är liv och död av de största män världshistorien, Jesus Kristus. Sedan dess födelse en ny tid räknas, trots att han var född i ladan, och påverkade ...
Tillagt: 30.08.2010
Visningar: 135071x

Sv.AmazingHope.net - Förbereda för slutet