Sv.AmazingHope.net (På hemsidan) Sv.AmazingHope.net

Katastrofen kommer när Gud kommer att skaka marken!

Profeterna i Bibeln och idag

405_blizi_se_katastrofa_kdy_buh_zatrese_zemi.jpg

Katastrofen kommer när Gud kommer att skaka marken!

Uppdaterat: 18.02.2013
Tillagt: 02.04.2011
Visningar: 251310x
Ämnen: Profeterna i Bibeln och idag
PrintTisk

Bibeln varnar tydligt att ett av de sista tecknen innan ankomst Jesus Kristus är Gud skakar vårt land. Numera mest till andra kommande redan fyllt, eller fyller. Andelen brott och uppror mot Gud når sitt klimax. Dramatiskt öka antalet naturkatastrofer - jordbävningar, tsunamis, översvämningar och vulkanutbrott, varnade för att den annalkande uppfyllandet av detta tecken. Den täta lokala katastrofer för att varna oss vad som kommer hända i hela världen och få oss att föra den tillbaka till den sanne Guden av Israel.

Joel 2,12 - Och så även nu, säger HERREN, tillbaka till mig med hela ditt hjärta, med fasta, gråt och sorg! Riven sönder edra hjärtan, inte deras däck till Herren, din Gud, avkastning, är fortfarande nådig och barmhärtig, mycket stort tålamod, mycket vänliga och som avstår från det onda.

1 bibelverser talar om den hotande katastrofen

2: a Utdrag ur de profetiska skrifter EG White

3 Varningssignalen för trogna folk

Jesaja 13,11-13 - straffa världen för sina brott, alla skurkar för deras synd. Med stolthet kokt skjorta då kommer jag att konsumera, skoningslös plåga hybris. Orsak till att personen kommer ovanligare än guld, kommer guld ofirsk dödliga. Detta eftersom de skaka himlarna och jorden rör sig i grunden deklamera Herren Sebaot i dag, när hans vrede flammar upp.

Jesaja 24,4-5 - Earth bleknar, säger att världen bleknar utmattad, utarmat och gräddan av nationen. Jorden är befläckat av sina invånare, eftersom det gick över lagar och ignorerade bestämmelserna i det eviga förbundet. Det beror på en förbannelse slukar jorden och dess folk Pyka, jordens invånare försvinner, återstår endast ett fåtal.

Jesaja 24,18-20 - öppna fönstren i himlen, jorden kommer att skaka om grunden är: Jorden håller på att bryta, att bryta upp, är det land kollapsar, kollapsade på golvet skakar och skakar! Jorden snurrar, snurrar som en drucken, som att skaka stugan med storm. Hennes skuld på henne hårt krockar, och har ökat.

Luke 21,26-28 - Människor dör av skräck i väntan på vad som komma till världen, eftersom himlens makter skall skakas. Då ser Människosonen komma på ett moln med stor makt och härlighet. När allt börjar hända, upprätt och höja era huvuden eftersom din förlösning är nära! "

Mark 13,24-26 - "Under dagarna efter den vedermödan, kommer solen förmörkas och månen skall inte ge ljus, kommer stjärnorna falla från himlen och himlens makter skall skakas." Då ser Människosonen komma i skyarna 'med stor makt och härlighet.

Joel 2,10 - Före dem jorden skakar och himlen skall skälva, förmörkade solen och månen och stjärnorna sken försvinner.

Joel 4,15-16 - Solen och månen förmörkas och stjärnorna lyser försvinner. HERREN upphäver ett rytande från Sion, åskan från Jerusalem - Himmel och jord skall skälva! HERREN är en tillflykt för sitt folk, kommer Israels söner vara styrka.

Jesaja 26,20 - "Gå, mitt folk, till sina rum, stängde dörren Dölj i den lilla stund innan man byter ilska Se -.. Herren lämnar sin bostad för att straffa de skyldiga invånarna i landet Country avslöjar henne. utgjuta blod för att stoppa täcker upp döda henne.

Psalm 46,2-3 - Gud är vår tillflykt och vår styrka, hjälp i nöd är fortfarande närvarande. Därför har vi oroa dig inte, även om det landet underlåtit och bergen smulas sönder i havet, även om dess tumultartade brusande vågor och bergen var förintas under angrepp!

2: a Utdrag ur de profetiska skrifter Ellen G. White

Innan Människosonen uppenbaras för de himmelska moln, kommer allting i naturen rubbas. Lightning från himlen går samman med elden på marken och orsaka bergen kommer att bli som en ugn och hälla floder av lava på byar och städer. Det smälta berget rinner ner i vattnet, vilket gör att kokande vatten kommer mata berg och jord. Bör det finnas en stor jordbävning, och många människor förlorar sina liv. (7 Den Adventistsamfundet Bible Commentary 946, 1907).

Guds Stad kommer att få besök av domstolarna.

Det är nära den tid då stora städer kommer att besökas av pärs. Om en liten stund att komma till denna stad en fruktansvärd chock. Oavsett hur stor och stark vilja av sina byggnader, trots att ett stort antal bränder enheter kommer att utvecklas, när Gud berör dessa byggnader, i några minuter eller timmar kommer att vara i ruiner. Unholy i den här världen att sopas kvast av förstörelse. De katastrofer som drabbar idag för stora byggnader och stora delar av städer, visar Gud oss ​​vad gäller hela världen. - (7 Testimonies för kyrkan 82, 83).

Jag blev ombedd att lämna in en varning om att många städer försjunken i överträdelser och synder förstörs på hög nivå jordbävningar, översvämningar och brand. Världen kommer att varnas för att det är Gud som har uppenbarat sin auktoritet. Dess osynliga åtgärd möjliggör förstörelse och död. I No Turning alla ackumulerade rikedom ... (MS 1935 1906)

De kommer oväntat fruktansvärd katastrof och katastrof kommer att följa efter varandra. Om ni lyder Guds varningar om kyrkan kommer att återvända till väg lydnad, sedan den tid på jagaren hand. Om jag går förföra människor, men också deras sätt OGILLANDE Guds bud, och förkunnar en annan lögn, sänder Gud dem till den katastrof som väcks. (MS 1935 1906)

Lord förstöra i ett ögonblick alla överträdare, även alla nationer tillsammans. Det kommer att straffa staden och platser där människor överlämnande till ägandet av sataniska krafter. Städerna i nationer kommer att behandlas ordentligt, men ännu inte besökt den högste Guden, inte rösta, eftersom de fortfarande hitta några själar som är skild från vanföreställningar av fienden, kommer de att ångra sig och vända, medan den andra sektorn kommer att bibehållas tills den dag då Guds vrede. (Evangelisation, 27, 1906)

Jag såg de vackra byggnaderna faller ner ett enormt eldklot, som har förstörts i ett ögonblick. Jag hörde någon säga: "Vi visste att Guds domstolar kommit till denna jord, men vi visste inte att de kommit så snart." Vissa orolig röst svarade: "Du visste att det Varför sa du inte berätta för oss Vi visste inte.?". (9 Vittnesbörd för kyrkan 1928, 1909).

Framför mina ögon skiftade scen som gjorde mig oerhört kraftfullt rörande. Från fönstren i rummen, såg jag en fruktansvärd eld. Great Balls of Fire föll på taket och en brand som orsakats av dessa eldklot expanderar i alla riktningar. Elden kunde inte släckas. Alla flammade och många platser förstördes helt. Det är inte möjligt att beskriva panik rädslan som tog besittning av människor. (Brev 278, 1906)

Nära den tid då stora städer kommer att sopas från jordens yta. Alla bör varnas för att dessa prövningar kommer. (Evangelisation, 29, 1910).

När jag var i Loma Linda, Kalifornien, den 16 april 1906, har visat mig en fantastisk bild. Under mörkerseende jag stod på en höjd där jag kunde se hus som krossades av vinden som sockerrör. Stora och små byggnader föll till marken, var nöjescentra, teatrar, hotell och hus krossades av de rika och upplöstes. Många människor miste livet och luften var fylld av skrik av skadade och skräckslagna människor.

Änglar mandat av Gud att utföra denna förstörelse, var inblandade i arbetet. En knapptryckning och byggnader så grundligt konstruerade, där människor ser som en klar fara för någon, plötsligt stenhög. Ingenstans var den säkerheten. Det verkade som Guds tålamod var slut och hade kommit Domedagen.

Även om det jag såg var hemskt, men vad med tillhörande berörde mig mest av allt. Ängel, som stod vid min sida, sade han att Guds suveräna regering och helgd Hans lag måste avslöjas för dem som envist vägrar att lyda Kungars Kung. De som valde att förbli icke troende, måste kallas nådiga domstolar att det är möjligt att bli väckt för att förverkliga sin syndiga beteende. (9 Vittnesbörd för kyrkan 1992-1993)

Jag önskar er Guds folk förstod den annalkande förstörelse av tusentals städer, som nästan är helt inriktade på avgudadyrkan. - (Granska och Herald, 9 10. 1903)

En storm är på väg och vi måste förbereda för attacken inför Gud i ånger, tro på vår Herre Jesus Kristus. Herren kommer att uppstå för att skaka fruktansvärt länder. Vi ser problem på alla sidor. Tusentals fartyg drunknar i djupet av haven. Sjöstridskrafter ner och kommer att offras miljontals människoliv. Oväntat, är de eld, och ingen människa ansträngningar inte kan få under kontroll. Den coolaste byggnaden i världen kommer att förstöras i lågorna. Järnvägsolyckor är fortfarande vanliga. Förvirring, katastrofer och olyckor med dödlig utgång inträffar utan förvarning på de viktigaste transportsträckorna artärerna. Slutet är nära, tiden testet närmar sig sitt slut. Låt oss söka Herren tills de kan hittas, åkalla honom medan han är nära! (Meddelanden till ungdomar 1989-1990, 1800)

Fortfarande tar tid att bo på jorden fyller koppen av sin ondska, och sedan väcker Guds vrede, att så länge tupplurar. De länder i världen kommer att dricka en kopp ren ilska. (4 Vittnesbörd för kyrkan 363, 1863).

Denna överträdelse har nått sin begränsning. Förvirring fyller världen, och snart folk kommer att överraska en stor skräck. Slutet är mycket nära. Vi som vet sanningen, bör vi förbereda oss för vad som kommer snart komma till världen som en hemsk överraskning. (8 Vittnesbörd för kyrkan, 1904).

Kommer en tid då människor i deras arrogans och svek att nå en sådan höjd, att Herren inte kommer att låta dem gå och de tycker att Herren tålamod har sina gränser. (9 Vittnesbörd för kyrkan, 1909).

Det är en tröskel över vilken domstolarna i Herren kan inte längre skjutas upp. (Kinds och profeterna, 275, 417, 1914).

Snart kommer det stora förändringar i världen och tidigare evenemang kommer att sjunka snabbt. (9 Vittnesbörd för kyrkan 11)

Det är viktigt att idag Guds folk helt gav sina hjärtan till Gud, eftersom slutet på allting är nära. Guds folk att erövra ditt sinne och vara lyhörd för Guds vilja, uppriktigt önskar göra det som Gud sa till honom. Detta är - för att varna boende i städer innan han kom undergång. (Översyn och Herald, 25,1, 1912)

3 Varningsskyltar fly

Precis som var belägringen av Jerusalem, judiska kristna, romerska arméerna signal att köra, så för oss att vara uppmärksam när han tillägnar en del av USA: s makt att genomdriva lagen i påvliga invigningen av vila. Då är det dags att lämna de stora städerna, med förberedande att de mindre i de yttersta hem i avlägsna områden mellan bergen. (5 Vittnesbörd för kyrkan 464, 465, 1885)

Tidig söndag lag kommer att verkställas och människor i inflytelserika positioner kommer att ha incitament för att en handfull av särskilda bevarande budet i Guds folk. (Release 4 Manuskriptet 278, 1909).

När USA så långt kvar av sina hem, frågan Söndag lagen, protestantism han skulle nå påvedömet. (5 Vittnesbörd för kyrkan 712, 1889).

Profetiorna i Uppenbarelseboken i den 13: e kapitel säger att kraften representeras vilddjuret med två horn kraft kläder "landet och dess folk" att dyrka påvedömet, som i profetian är ett odjur som en leopard. Överlägsen effekt i profetia djur med horn kläder är USA.

Prophecy avslutad när USA kommer att genomdriva efterlevnad söndag, som Rom anses vara ett särskilt erkännande av deras suveräna makt.

Ytterligare förklaring av profetian vilddjurets är i kategorin - och profeterna i Bibeln idag.

Återvänd till Herren och tjäna honom av hela ditt hjärta och ett sinne!

2: a Samuel 12,20-25 - "Var inte rädd", sa Samuel till dem. "Du måste säga något illa, utan bara vända sig bort från Herren, men tjäna honom av hela mitt hjärta Vänd dig inte bort den fåfänga som inte kan komma eller spara den -. Trots allt, det är fåfänga Herren för hans stora namn! hans folk lämnar därför att de bestämde sig för att göra dig sitt folk. Också vill jag inte ens tycker om syndat mot Herren och upphör att be för dig. Jag ska visa dig ett bra och direkt sätt. Bara läsa Herren och tjäna honom troget med hela ditt hjärta. Se, hur stora ting gjort för dig. Men om du ändå vara fel, du kommer att förstöras av sin konung. "

Joshua 23,14-16 - Känn därför hela mitt hjärta och själ, att av alla de goda ord som du sade till Herren, din Gud, och inte en inte kommer att misslyckas. Alla kommer att uppfyllas - kommer inte att misslyckas även ett av de orden. Men precis som du uppfyller alla goda ord som du säger Herren, din Gud, precis som Herren leder dig varje ont ord tills du nevyhubí i detta vackra land som Herren, din Gud har givit. Om du bryter mot avtalet, som kommer att Herren, din Gud, och gå åstad och tjäna andra gudar och tillber dem, tänt vrede mot dig, så att detta vackra land som gav dig snabbt dör ut. "

Gör dig redo, låt oss omvända sig och söka Gud som aldrig någonsin tidigare. Mycket snabbt den tid kommer då Gud kommer att besöka med domstolarna i denna värld.


Var nästa? - Relaterat till detta ämne

Satans slutliga bedrägeri, simulerar ankomsten av Jesus Kristus

423_napodobeni_prichodu_jezise_krista.jpg Alla Bibelns profetior uppfylls och föreslå att vår värld är i slutet av deras historia. Aktuella händelser i världen visar att vi är i de sista dagarna i denna värld och ...
Tillagt: 06.05.2011
Visningar: 299021x

Kristus varnar för domedagen!

426_bozi_soud.jpg Dagen för Kristi återkomst kommer att vara dagen för världen domstol. Heliga Skrift säger:Jude 1:14-15 - I den sjunde generationen från Adam, Enok, profeterade om dem och sade: "Se, kommer Herren ...
Tillagt: 11.05.2011
Visningar: 145120x

Närmar sig Jesu Kristi återkomst, gör dig redo!

402_druhy_prichod_jezise_krista_2.jpg Många har säkert märkt att med vår planet är något fel. I alla hör vi rapporter i media om naturkatastrofer. Stora jordbävningar, översvämningar, vulkaner, bränder, snö, orkaner och tornados förekommer dagligen. ...
Tillagt: 25.03.2011
Visningar: 200138x

Relaterade artiklar från kategori - Profeterna i Bibeln och idag

Antal Beast 666, vilddjurets märke och Guds sigill

447_666.jpg I tidigare artiklar har vi studerat, som enligt Daniel 7 och Uppenbarelseboken kapitel 13 i kapitel odjuret ibland olämpligt. Enligt de bevis som gav oss Bibeln själv är ett vilddjur stiger ...
Tillagt: 17.07.2011
Visningar: 383515x

New Age - Messias Maitrea i profetiorna

281_jezis_vs_lucifer_2.jpg New Age-rörelsen på senare år, växer gradvis och omärkligt, och blir i alla områden av våra liv. Rörelsen växte snart i hemlighet men sedan 1984, då han blev beordrad att publicera ...
Tillagt: 30.11.2010
Visningar: 133026x

Jesus hade uppstått från de döda - sex skäl för att bekräfta detta

287_nas_veleknez_jezis_kristus.jpg Jesus från Nasaret korsfästes, begravdes och tre dagar senare uppstod från de döda. Ingen annan religion har inte påstått att dess grundare återuppstod. I att kristendomen är unik. Något argument för ...
Tillagt: 08.12.2010
Visningar: 257576x

Ring för Guds folk - studera profetiska skrifterna

419_studujte_prorocka_pisma.jpg Uppenbarelseboken 1:1-3 - uppenbarelse från Jesus Kristus, som Gud har anförtrott honom att visa sina tjänare vad som snart måste hända. Han visade det genom sin ängel, sände han sin tjänare ...
Tillagt: 04.05.2011
Visningar: 126868x

Bibelns profetior - Vilddjuret stiger upp ur havet - Uppenbarelseboken 13

364_papez_benedikt_xvi.jpg Uppenbarelseboken 13 1-10 - Sedan såg jag havet vilddjuret utför med sju huvuden och tio horn hade horn tio kronor på sina huvuden hädiska namn. Vilddjuret jag såg var som Leopard, ...
Tillagt: 22.02.2011
Visningar: 305869x

Sv.AmazingHope.net - Katastrofen kommer när Gud kommer att skaka marken!