Sv.AmazingHope.net (På hemsidan) Sv.AmazingHope.net

Klinisk död - vad säger Bibeln?

Vad är döden?

159_tunel_klinicka_smrt.jpg

Klinisk död - vad säger Bibeln?

Tillagt: 01.10.2010
Visningar: 272533x
Ämnen: Vad är döden?
PrintTisk

Vad är klinisk död, vilka erfarenheter folk har?

Många människor runt om i världen som har upplevt klinisk död, berätta om sina erfarenheter. Under hjärndöd, människor har olika erfarenheter som vägen är mörk tunnel, möte avlidna vänner, ofta upplever en panoramisk överblick av liv från barndomen till idag. Ur ses ofta runt sin egen kropp och det bör vara läkare som försöker att rädda dig.

Erfarenheter i klinisk död men är inte positiv. Jag får ofta och negativa erfarenheter är omgivna av kallt, gråt olika skrämmande varelser.

Den kliniska döden med mest erfarenhet i USA, där i staten erhöll cirka 10 miljoner människor. I andra utvecklade länder har haft klinisk död på nästan 200 miljoner människor. Enligt experter kan vara människor som har upplevt klinisk död mycket mer.

Vad händer med kroppen under den kliniska döden?

Dödsprocessen börjar när hjärtat stannar, lungorna upphöra sitt arbete och visar inga hjärnaktivitet. När hjärtat stannar kort äger rum, mellan ett par sekunder efter timme, vilket är möjligt med återupplivning få igång hjärtverksamheten. Återgå till det mänskliga livet.

Tiden mellan hjärnans döden inträder. Fysisk box fungerar inte, men du kan fortfarande återvända till mänskligt liv. Hjärnan är fortfarande lever och kan ta emot information. Fysiska döden kommer till en komplett hjärndöd.

Vad försöker belysa klinisk död?

Saker som människor upplever under klinisk död, pekar på fortsatt liv. Klinisk död försöker visa vad som händer efter döden. Att livet går vidare direkt efter döden, att döden inte behöver oroa sig för.

Många av de erfarenheter av klinisk död, säger att kommunicera med sina vänner, som redan är döda.

De som upplever en nära-döden-upplevelser på grund av deras starka tro att efter döden är ett annat liv. Deras liv förändringar, uppleva livet mer andligt, ofta spiritualistiska.

Vad säger Bibeln om döden?

Bibeln är skriven på många ställen att omedelbart efter döden är inte längre liv. Lärande som en man efter döden går till helvetet, är skärselden och himlen inte biblisk. Det är bedrägeri och förförelse, som i vissa kristna kyrkor kom i tid från den hedniska läran om själens odödlighet. Han uppmanar spiritism, öka sprit, kommunicera med de döda.

Mot denna praxis Bibeln varnar oss att vi undviker dem.

Tredje Mosebok 19,31 - betraktar inte dem som har liknande krafter, varken begära efter guider, blir orena genom dem: Jag är Herren, er Gud.

En död ser inte eller kommunicera med någon, sover fram till andra tillkommelse Herren Jesus Kristus.

Predikaren 9,5-6 - De som lever vet att de måste dö, men de döda vet ingenting. Ingen vedergällning är redan oförmögen att få till och med bara minnet av dem omkom. Deras kärlek och deras hat är all den passion borta. Ingen kommer att ha en andel i något som händer under solen.

Job 07:09 - När molnen förbi och försvinner, som faller i graven, desto mer kommer ut.

Hebreerbrevet 9,27 - Människor är fast beslutna att dö en gång, och sedan väntar på rättegång.

Klinisk död är ett bedrägeri, förförelse och bedrägeri spiritualistiska.

Vem är hans agent?

Bibeln berättar om den stora konflikt som ägde rum i himlen. Satan är de fallna änglarna som gjorde uppror mot Gud, Guds lag av kärlek, slungades till marken. De kastades till marken, kämpar de första människorna Adam och Eva och stanna där tills idag.

Uppenbarelseboken 12, 7-9 - Kampen inträffade himlen: Mikael och hans änglar stred mot draken. Och draken kämpade och hans änglar, men till ingen nytta. Himlen är ingen plats finns för dem och den stora draken - den gamle ormen, som kallas Djävul och Satan, han bedrar hela världen - störtades. Han kastades ner till jorden och hans änglar kastades ner med honom.

Satan har förlorat sin kamp för regeringen i detta land. Förlorade sin död Herren Jesus Kristus som dog för våra synder. Han dog för dina synder väl lidit för det, vad vi har att lida mig.

Satan vet att han har lite tid att försöka förföra hela världen. Han uppfann många lögner, missuppfattningar och falska läror. Dessa inkluderar hjärndöd, som pekar på själens odödlighet, livet efter döden nära förestående.

Efesierbrevet 6,12 - Ty vi strider inte mot kött och blod, utan mot furstendömen mot makter, mot de styrande i mörkret i denna värld, mot ondskans andemakter i himlarymderna.

Låt dig inte frestas, läsa Bibeln och söka sanningen i det, öppna ditt hjärta och gör dig redo för dagen som kommer från Herren Jesus Kristus!

Tro på Jesus Kristus, vi har en chans på evigt liv, något som inte förekommer efter vår död, men efter den sista rättegången i detta land.

Tror att ankomsten av Herren Jesus Kristus är redan mycket nära. Alla bibliska profetior är uppfyllda, förbrukningsvaror, stolta, giriga värld bara har bara en liten stund.


Relaterade artiklar från kategori - Vad är döden?

Den rike mannen och fattige Lasarus - Lukas 16, 19-31

162_bible_lukas_16_19_31.jpg Ovanför detta kapitel för att pusslet många människor - eftersom de glömmer att detta är en liknelse.Liksom andra liknelser, kom Kristus till liv representation av den rika och den fattige Lasarus ...
Tillagt: 05.10.2010
Visningar: 238856x

Vad händer med människor efter döden

57_hrbitov.jpg Döden är egentligen inte mycket trevligt ord, som skulle vara människor att prata. Det är omgivet av ett stort mysterium. För många människor är detta ett stort mysterium, ett stort frågetecken.Jag ...
Tillagt: 29.07.2010
Visningar: 294551x

Helvetet är bara - vad som kommer att i slutet av onda människor?

371_existuje_peklo.jpg Många människor är rädda för helvetet och evigt lidande. Men helvete? Bibeln talar om helvetet som bara fram till den sista räkenskapens dag kommer. När Jesus Kristus återupplivar de ogudaktiga och ...
Tillagt: 02.03.2011
Visningar: 161832x

Falskt läran om själens odödlighet

58_duch.jpg Det är verkligen odödlig själ, eller är det en illusion? Vad säger oss detta i åtanke Bibeln?Många kyrkor har tagit hedniska läran om döden. De tror att efter döden är bara ...
Tillagt: 30.07.2010
Visningar: 143630x

Video - Sök sanningen - de goda nyheterna om helvetet

196_dobre_zpravy_o_pekle.jpg Vad är döden och vad som är efter döden? Vad är helvetet, där helvetet är? Helvetet är verkligt, eller är enbart fiktion? Det är verkligen en kärleksfull Gud tillåta ett sådant ...
Tillagt: 01.11.2010
Visningar: 156227x

Sv.AmazingHope.net - Klinisk död - vad säger Bibeln?