Sv.AmazingHope.net (På hemsidan) Sv.AmazingHope.net

Musik - överlämnande av allt för Jesus

Musik himlen

438_5.jpg

Musik - överlämnande av allt för Jesus

Tillagt: 30.05.2011
Visningar: 118164x
Ämnen: Musik himlen
PrintTisk

Lyrics:

Att överlämna alla för Jesus, alla uppoffringar jag ge honom? Jag vill tjäna honom troget, tyst, som han en gång hade tjänat oss?

Alla de som erbjuder, ger dig all den uppoffring kommer att ge allt till dig, vår Frälsare, jag ger dig allt. Att överlämna allt för Jesus. Var en herde, Herre, min, led mig in i hans vackra rike, inspirerar den helige Ande henne.

Alla de som erbjuder, ger dig all den uppoffring kommer att ge allt till dig, vår Frälsare, jag ger dig allt. Att överlämna allt för Jesus. Ta, Herre, mitt hjärta, att släpa sig upp och över, oavsett om den är full av din kärlek.

Alla de som erbjuder, ger dig all den uppoffring kommer att ge allt till dig, vår Frälsare, jag ger dig allt. Att överlämna allt för Jesus, jag ger honom mitt hjärta. Herren är min frälsande gömställen, och evig frälsning i det jag har.


Relaterade artiklar från kategori - Musik himlen

Musik - Stunder av Peace 1

62_momente_de_pace_1.jpg Stopp ett ögonblick av brådska och stress. Kom och se den vackra skogen full av grönska. Att naturen är inte vacker och perfekt? ...
Tillagt: 02.08.2010
Visningar: 147526x

Musik - Corina Spatariu

65_corina_spatariu.jpg Lyssna på vackra violinkonsert, tillsammans med piano och titta på den vackra naturen. ...
Tillagt: 05.08.2010
Visningar: 157016x

Musik - Moments of Peace 3

63_momente_de_pace_3.jpg Lyssna på skön musik, som åtföljs av hisnande landskap av naturen. Blommor, träd, allt är så vacker och harmonisk. ...
Tillagt: 02.08.2010
Visningar: 152185x
Rekommenderad

Musik - två stunder av tystnad

201_chvile_klidu_2.jpg Koppla av en stund från jäktet och stressen. Lyssna på denna vackra sång, som åtföljs av vacker natur. Denna video kommer att röra både öron och ögon. Titta på den vackra ...
Tillagt: 04.11.2010
Visningar: 102548x

Musik - Min Jesus

427_jesus_song.jpg Min Jesus, jag är glad jag har dig, du är en sann vän, tack att jag vet. Ditt namn är juni, den glädje du ger mig. Min Jesus, jag är glad ...
Tillagt: 12.05.2011
Visningar: 114442x

Sv.AmazingHope.net - Musik - överlämnande av allt för Jesus