Sv.AmazingHope.net (På hemsidan) Sv.AmazingHope.net

New Age - Messias Maitrea i profetiorna

Profeterna i Bibeln och idag

281_jezis_vs_lucifer_2.jpg

New Age - Messias Maitrea i profetiorna

Tillagt: 30.11.2010
Visningar: 133027x
Ämnen: Profeterna i Bibeln och idag
PrintTisk

New Age-rörelsen på senare år, växer gradvis och omärkligt, och blir i alla områden av våra liv. Rörelsen växte snart i hemlighet men sedan 1984, då han blev beordrad att publicera och sprida så mycket som möjligt den kan ses överallt. Den knyter alla österländska religioner med spiritism, som redan har börjat experimentera med kristendomen.

De har ett mål - skapandet av en ny värld för att återställas genom en total sammanslagning av tänkande och sedan av co. Grunden för detta system är tron på någon form av "inre regering" över vår planet, som genomförs genom en hierarki av andliga varelser eller mästare av visdom, som faktiskt är demoniska varelser.

Alla visdom, planer och taktik utarbetas New Age-rörelsen för spiritism. Dess ledare gör ingen hemlighet av det faktum att det drar från demoniska väsen och deras ledare är Lucifer själv. Själva var grundarna av spiritualism och media klargör att deras webbplatser är belysta med ljus av Lucifer.

De får i vårt undermedvetna och medvetande i allt högre grad främjas av östra avslappningsövningar, meditation, yoga, hypnos alternativ medicin. De flesta människor påverkas av så kallade våg av fantasi ", som erbjuds i filmer, ljudkassetter, böcker, leksaker och sociala spel, oavsett var den förekommer det övernaturliga, utomjordingar och demoniska varelser, eller bara en fe och så kallade naturliga varelser. Dessutom, UFO, cirklarna och mystiska allt kommer från Lucifer.

Den mest kraftfulla medel för att påverka massor av människor, naturligtvis, musik. Även Alice Bailey, gav ledde spiritualism instruktioner till "Music Therapy" som är en del av utbildningen av människor. Dök upp på inspelningar med "sfäriska musik".

I kristendomen är de återigen spiritualistiska fenomen Jungfru Maria, gråtande statyer, kors och många underverk som ser ut som riktiga, däribland helande av sjukdomar. Satan har stor makt och kan göra underverk att människor inte kan förstå Jesus varna oss, och han varnade.

Allt detta leder till samma mål.

Anslutning av världen att komma till den så kallade ny era i vårt land, där alla var glada och i harmoni med naturen, och slutligen kunde komma messias Maitreya, som redan bor här och väntar på att förbereda mänskligheten.

I juni 1988, en av anhängarna av Maitreya uppgav att tecken på hans närvaro i världen kommer att växa. "Jag ska översvämma världen med sådana händelser som det mänskliga sinnet förstås." Gråt och blödning statyer, kors och helande ljuskällor, meddelanden skrivna på frön av frukt och grönsaker, brons och sten statyer konsumtionsmjölk, ett ökande antal UFO-observationer, cirklar gröda, ljusfenomen på himlen. Genom ständigt ökande antalet företeelser om vilka medier har varit över hela världen, har beröring Maitrea hjärtan miljontals människor och förbereda den för dess tidiga allmänhetens exponering.

Bibelns profetior tydlig varning mot efterbildning besannas Messias - Jesus Kristus

Nya kungariket, och faktiskt Messias kommer, Jesus Kristus, hans död, rädda oss alla kommer i himlens härlighet med änglarna i himlen, och varje öga skall se honom för hela landet. Innan det händer, den gamla djävulen, Lucifer, gör imitationer och förföra hela världen. Bibeln säger klart och tydligt att innan Jesus kommer efter den andra har kommit att förtappade, och lyfta frågan till Gud.

2: a Korintierbrevet 11,14 - och inte att undra, för Satan själv förvandlas till en ljusets ängel!

2: a Tessalonikerbrevet 2,3-12 - Låt inte någon lura på något sätt. Tills den dagen kommer måste det finnas vände sig bort från Gud. De måste upptäcka de onda och förtappade, som motarbetar och upphöjer sig framför allt att vad den säger och vad Gud dyrkas. Settle även i Guds tempel och kommer att utfärda en Gud! Minns du inte hur jag sa till dig när jag fortfarande var med dig? Vet du vad hindrar honom ännu - kanske i själva verket ske till dess.

Hemligheten med denna ondska, men det fungerar, bara vänta på att försvinna hindret. När han upptäcker att de onda, så kommer Herren Jesus döda honom andedräkt i hans mun, förstörde dess ljusstyrka det kommer. Tillkomsten av de onda kommer att bli Satans verksamhet, alla falska befogenheter, under och mirakel. Med alla dårskap är att lura dem som är på väg till katastrof, eftersom han inte älskar sanningen, som skulle kunna rädda. Därför att frågan över till God Delusion tro lögner. Så de dömda alla dem som tror på sanningen utan funnit behag i vanära.

1 Timothy 4,1 - Anden säger tydligt att den senaste tiden, vissa människor lämnar tron att följa vandrande andar och demoniska läror.

Matt 24,4-5 - Jesus svarade dem: "Var försiktig så att ingen bedrar er Många skola komma under mitt namn och säga: 'Jag är Messias' och skola förvilla många..

Matt 24,11 - Och många falska profeter skola uppstå och bedra många.

Matt 24,23-25 - Om du om någon sade: "Se, är Messias här! "Eller," Här är den! "Förtroende. Uppstå falska messias och falska profeter, och kommer att göra stora tecken och under, så att lura (om möjligt) även de utvalda. Se, jag har sagt tidigare.

Uppenbarelse John 12,12 - men ve dem som lever på land och till havs, som djävulen har kommit ned till eder i stor vrede, eftersom han vet att hans tid är kort.

Matt 24,26-27 - säger till er: Se, är i öknen! "Gå inte dit: eller: 'Se, han är en hemlig plats," Aldrig Tillkomsten av Människosonen kommer som en blixt - lyser upp himlen från öster till väster..

Uppenbarelse John 13,16-17 - Alla små och stora, rika och fattiga, fria och slavar låter sätta en skylt på höger hand eller pannan, så att ingen kan köpa eller sälja, inte om det innebär - eller namnet av odjuret antalet hans namn.

Uppenbarelse John 13,13 - Han gör stora tecken, har det även synen av männen kom eld ned från himmelen till jorden.

Femte Mosebok 18, 10-13 - Huruvida finns bland er som skulle vara din son eller dotter som eld! På samma sätt, ingen siare, synska, spåman, magiker, orm, sprit auktionisten, psykiska eller som samråder de döda. Den som begår en sådan sak är beklämmande att Herren!

Mark 13,14-23 - "När du ser ONU, en chockerande skandal" som är, om det inte skulle (låter läsaren förstå), så låt de som är i Judeen fly bort till bergen. Vem kommer att vara på taket, båda missar huset att ta bort något. Vem är på fältet, med eller utan motprestation för manteln. Ack, i dessa dagar för gravida eller ammande. Be att det inte var på vintern. Dessa dagar är dagar av problem är vad denna gången sedan början av Guds varelser och att de aldrig kommer. Om Herren förkortade den tiden, kunde räddas ingen. På grund av hans utvalda, men de dagar förkortas. Om sedan någon sa, Se, Messias här! "Eller, Titta där!" Förtroende. Uppstå falska messias och falska profeter, och de skall göra tecken och under, att förföra (om möjligt) även de utvalda. Var försiktig då. Allt jag har sagt förut. "

Gud gav också PROGNOS vill skicka den senaste TIME - ELLEN Gould White (år 1827-1915)

Världen i början av artonhundratalet började att föra Guds budskap var en mans värld. Hennes profetiska kalla det utsätts en kritisk granskning. Har Bibelns kriterier och hans profetiska gåva användes för över sju år. Sedan 1844, när hon var sjutton fram till sin död 1915, fick mer än två tusen vision. Ellen White's skrifter ersätter inte Bibeln kan inte jämställas med Skriften. Endast Bibeln är en unik åtgärd som måste anses hennes skrifter och annan litteratur, som måste åtlydas.

Ellen White själv trodde och lärde att Bibeln är den högsta normen för kyrkan. I sin första bok publicerades 1851, skrev:... "Jag rekommenderar att du, käre läsare, Bibeln - Guds Ord som din rättesnöret för tro och liv Detta ord kommer att bedömas Denna syn har aldrig förändrats Ellen White erkände att dess uppdrag är att leda människor tillbaka till Bibeln. "Lite vård till Bibeln, sa hon, eftersom" Herren har gett en mindre ljus, vilket har lett folk till större ljus.

Några av sin prognos

"Världshistorien närmar sig sitt slut och Satan fungerar som aldrig förr. Han försöker agera som ledare för den kristna världen. Med beundransvärd iver har falska mirakel. Satan introduceras som ett rytande lejon söker kringgå runt och någon att sluka. Han vill att hans plan att dra hela världen. Dess gift gömmer sig under sken av kristendom. egenskaper makten hävdade den kristna och jag själv kommer att utfärdas för Kristus. "(Manuscript Releases 8 346)

. "Satan har makt att visa människor i form av deras bortgångna vänner Bedrägeri är perfekt - deras utseende, ord, röst - allt imiterar en underbar precision Många människor står inför onda andar som de förekommer i form av sina avlidna släktingar eller. vänner och jag skall utropa fullkomligt självbedrägeri. Dessa besökare kommer att förlita sig på våra känslor och göra underverk för att bekräfta sin fordran. "(Den stora striden mellan Kristus och Satan 552.560)

"Fienden förbereder sig för att föra världen dess ett mirakel fungerande eluttag. Räcka upp visas som en ljusets ängel, imitera Jesus Kristus själv." (2 Valda massage, 1894)

"Den högsta handling av stor dramatik av vilseledande är Satans imitation av Jesus Kristus. Kyrkan hävdade länge att den förväntade ankomsten av en frälsare, som uppfyllandet av deras förhoppningar. Guds fiende till synes imitera Kristi återkomst. I olika delar av världens människor, Satan . framträder som en ädel varelse bländande skönhet, påminner Guds Son, som beskrivs av John (Uppenbarelseboken 1, 13-15) berömmelse, som kommer att omge honom, överträffa någonting ännu inte sett det mänskliga ögat Du kommer att höra en triumferande rop. Kristi kommer!

Folk kommer att falla för honom i vördnad till jorden, höjer han handen och skall välsigna dem, så som Kristus välsignade sina lärjungar när han levde på jorden. Hans röst är mjuk och fängslande, men ändå melodisk. Vänligen röst upprepar några av de sanningar som en gång gav Frälsaren. Det kommer att bota mänskliga sjukdomar, då kommer folk att säga, som ändrade på lördag och söndag kommer att vara något kommando, som helig dag, som han välsignade. "(Den stora striden mellan Kristus och Satan 624, 1911)

"Människor under inflytande av onda andar kommer att fungera mirakel. Detta gör att folk blir sjuka, det är jinx, då de kan läka. Sen förmå andra människor att berätta om de sjuka var mirakulöst helad. Satan använder denna teknik hela tiden. "(2 Valda Massagebehandlingar 53, 1903)

"Satan kommer till där det är möjligt, även förföra även de utvalda Det kommer att göra Kristi vilja och som en stor missionär -.. En läkare inför folk får falla från himlen en brand bara för att bevisa att han är Gud. "(medicinsk ministerium)

"Några av dem som återvinner, använder denna makt som en ursäkt att bortse från Guds lag och fortsätta i olydnad. Trots att de har obegränsad makt, betyder det inte att denna kraft kommer från Gud. Å andra sidan, detta mirakulösa kraft kommer från store bedragaren -. Satan "(2 Valda Massage 50,51,1885)

"Vid den tiden är Antikrist avslöjas som den sanne Kristus, och Gud kommer att agera i världen förklaras ogiltigt. Uppror mot Guds lag når sin höjdpunkt. Den verkliga ledare detta uppror, är Satan omvandlas till en ljusets ängel. Folk kommer bli lurade och dyrka honom som Gud. Sen slog den Allsmäktige, och yttrar sin mening om den avfallna kyrkor, som regleras i dyrkan av Satan ... Därför faller de under en dag hennes plågor och död och sorg och hunger, och kommer förstöras av eld. För mäktig är Herren Gud som dömer henne. "(Upp John 18,8) (vittnesmål till ministrar och evangelium Workers 62,1893)


Var nästa? - Relaterat till detta ämne

Falska Messias New Age och Maitrea

280_jezis_vs_lucifer_1.jpg "New Age" med dessa ord, sedan 1984 allt mer vanliga i alla tidningar och nyhetsprogram. Mänskligheten längtar efter, eftersom detta inte längre är på jorden med oss sist. Något måste hända. ...
Tillagt: 26.11.2010
Visningar: 143915x
Rekommenderad

Relaterade artiklar från kategori - Profeterna i Bibeln och idag

Katastrofen kommer när Gud kommer att skaka marken!

405_blizi_se_katastrofa_kdy_buh_zatrese_zemi.jpg Bibeln varnar tydligt att ett av de sista tecknen innan ankomst Jesus Kristus är Gud skakar vårt land. Numera mest till andra kommande redan fyllt, eller fyller. Andelen brott och uppror ...
Uppdaterat: 18.02.2013
Tillagt: 02.04.2011
Visningar: 251310x

Bibelns profetior - Vilddjuret stiger upp ur havet - Uppenbarelseboken 13

364_papez_benedikt_xvi.jpg Uppenbarelseboken 13 1-10 - Sedan såg jag havet vilddjuret utför med sju huvuden och tio horn hade horn tio kronor på sina huvuden hädiska namn. Vilddjuret jag såg var som Leopard, ...
Tillagt: 22.02.2011
Visningar: 305870x

Profetian att Jesus är Messias förutsagt

191_jezis.jpg Enskilda böcker i Gamla testamentet skrevs under åren 1400-425 f Kr och finns i dem om 60 till 270 stora och små messias profetior om födelse, liv och död av Jesus ...
Tillagt: 24.10.2010
Visningar: 205042x

Ring för Guds folk - studera profetiska skrifterna

419_studujte_prorocka_pisma.jpg Uppenbarelseboken 1:1-3 - uppenbarelse från Jesus Kristus, som Gud har anförtrott honom att visa sina tjänare vad som snart måste hända. Han visade det genom sin ängel, sände han sin tjänare ...
Tillagt: 04.05.2011
Visningar: 126868x

Spirit of Prophecy - Ellen Gould White

161_ellen_gould_white.jpg Profetians gåva manifesteras i tjänst hos Ellen G. White, som var en av grundarna av Sjundedags Adventistsamfundet. Rådet fick inspirerade Guds folk under den senaste tiden. Världen i början av artonhundratalet ...
Tillagt: 05.10.2010
Visningar: 234047x

Sv.AmazingHope.net - New Age - Messias Maitrea i profetiorna