Sv.AmazingHope.net (På hemsidan) Sv.AmazingHope.net

Överseende - vi kan köpa eller förtjäna frälsning?

Falska läror

264_odpustky.jpg

Överseende - vi kan köpa eller förtjäna frälsning?

Tillagt: 15.11.2010
Visningar: 115813x
Ämnen: Falska läror
PrintTisk

Vi kan köpa eller förtjäna frälsning, syndernas förlåtelse för att besöka en plats för pilgrimsfärd?

Var och en av er är säkert hört ordet överseende. Vi försöker att få vad avlat är och som faktiskt kan förlåta dina synder.

Den romersk-katolska kyrkan säger att genom överseende du kan få förlåtelse för dina synder och du är så motiverad för sina handlingar inför Gud. Under många år kunde man köpa avlatsbrev för pengar, även det var en plikt för varje troende. Exporten från överseende har blivit en stor Nasty Business, lönsamma objekt för prästerna och kyrkan. Den senare utveckling var att överseende kan erhållas inte bara för dig själv utan för andra. Den fullständiga överseende började att skilja och partiella, som skilde sig i termer av en "räckvidd" eftergift av straff för synden.

Idag troende i den katolska kyrkan, inte köpa avlatsbrev för pengarna inte det. Denna modell av syndernas förlåtelse för pengar, men berätta själva var mycket skamligt och hycklande. Synder du kan bli förlåten gratis bikt prästen. Följande runda enformiga böner av försakelse, som ges i förväg.

Om du är intresserad av full njutning, kan du besöka en plats för pilgrimsfärd, i ett förutbestämt tid.

Vem kan förlåta synder?

Låt oss tänka på som kan förlåta synder. Varje person i denna värld är syndigt. Det finns bara en man, som var utan synd. Det kan kanske förlåta syndiga prästen? Eller kanske påven, som falskeligen påstår sig vara en Guds representant på jorden? Som felaktigt kallas Helige Fader, din helighet?

Matt 23,9 - och ingen på jorden kan inte kalla "Fader", eftersom du har en Fader som är i himlen.

Lärdomar av den romersk katolska kyrkan är långt ifrån klart sanningar i Guds ord. Var i Bibeln säger att påven kan ge avlat till kyrkan fiktiva termer?

Bibeln säger klart och tydligt för oss att ingen tillåts i denna värld att förlåta våra synder, bara Gud, vår himmelske Fader.

Mark 2,7 - "är vad han talar om här är hädelse Vem kan förlåta synder utom Gud allena?!?"

Luke 5,21 - Experter från skrifterna och fariséerna började dock att argumentera: "Vad är han som hädar vägen Vem kan förlåta synder utom Gud"

En man som påstår sig ha makt att förlåta synder är hädelse mot Gud.

Det finns bara en medlare, Jesus Kristus, som kan försona oss att vår himmelske Fader. Tro på Jesus Kristus och hans respekt för kärlekens lag har en chans på evigt liv.

1 Timothy 2,5 - det finns en Gud och en medlare mellan Gud och människor, människan Kristus Jesus.

Räddningen kan inte köpas eller förtjänat genom sina gärningar, besöker en fiktiv plats för pilgrimsfärd eller delta i någon massa. Som jag skrev är bara en medlare mellan Gud, Jesus Kristus. Ingen människa är tillåtet att maskera sig som medlare mellan Gud!

Förlåtelse för våra synder måste vi uppriktigt ber i bön, som talar med Gud, ingen avstående tråkig fraser om och om igen. Vi försöker förändra ditt liv, korrigera sina felaktiga gärningar och aktiva. Endast genom att göra så vi har en chans på evigt liv.


Relaterade artiklar från kategori - Falska läror

En ny dag av vila - Fake Lunar Sabbath

302_lunar_sabbath.jpg Världens nästa lördag och söndag den falska var en annan vilodag. Många en bitter bibelstudium kom till den märkliga slutsatsen. En sann vilodag, heliga för israeliterna är lördag, som är i ...
Tillagt: 28.12.2010
Visningar: 127812x

Video - Meddelanden från himlen, uppenbarelser av Jungfru Maria

87_zjeveni_panny_marie_1.jpg Idag är den katolska kyrkan fenomenet med uppenbarelser av Jungfru Maria. Vi kan inte förneka detta faktum, eftersom denna uppenbarelse har visats på många platser runt om i världen.Vad är ursprunget ...
Tillagt: 08.09.2010
Visningar: 169695x

Video - falska läror i de sista dagarna

441_video_falesny_mesias.jpg Undertexter till video:Bibeln förutsäger den moraliska nivån på mänskligheten i slutet av tiden. Vi är vittnen till dessa saker rätt?Jesus sade i Matteus 24, 4-5, i de sista dagarna många skall ...
Tillagt: 03.06.2011
Visningar: 131046x

Uppenbarelser av Jungfru Maria - sanningen om Mariauppenbarelser

267_pope_virgin_marie.jpg Idag är den katolska kyrkan fenomenet med uppenbarelser av Jungfru Maria, gråtande statyer, helande källor. Dessa platser har blivit en vallfärdsort och besöks av miljontals troende världen över. Vi kan inte ...
Tillagt: 16.11.2010
Visningar: 210136x

Övernaturliga upplevelser

66_nadprirozene_zazitky.jpg Har du övernaturliga upplevelser?Flyttar du hem måleri, foto av sina avlidna släktingar? Känner du att du ville tala med en kontaktperson som inte längre bland de levande? Vet inte vad jag ...
Tillagt: 11.08.2010
Visningar: 122768x

Sv.AmazingHope.net - Överseende - vi kan köpa eller förtjäna frälsning?