Sv.AmazingHope.net (På hemsidan) Sv.AmazingHope.net

Överseende - vi kan köpa eller förtjäna frälsning?

Falska läror

264_odpustky.jpg

Överseende - vi kan köpa eller förtjäna frälsning?

Tillagt: 15.11.2010
Visningar: 112885x
Ämnen: Falska läror
PrintTisk

Vi kan köpa eller förtjäna frälsning, syndernas förlåtelse för att besöka en plats för pilgrimsfärd?

Var och en av er är säkert hört ordet överseende. Vi försöker att få vad avlat är och som faktiskt kan förlåta dina synder.

Den romersk-katolska kyrkan säger att genom överseende du kan få förlåtelse för dina synder och du är så motiverad för sina handlingar inför Gud. Under många år kunde man köpa avlatsbrev för pengar, även det var en plikt för varje troende. Exporten från överseende har blivit en stor Nasty Business, lönsamma objekt för prästerna och kyrkan. Den senare utveckling var att överseende kan erhållas inte bara för dig själv utan för andra. Den fullständiga överseende började att skilja och partiella, som skilde sig i termer av en "räckvidd" eftergift av straff för synden.

Idag troende i den katolska kyrkan, inte köpa avlatsbrev för pengarna inte det. Denna modell av syndernas förlåtelse för pengar, men berätta själva var mycket skamligt och hycklande. Synder du kan bli förlåten gratis bikt prästen. Följande runda enformiga böner av försakelse, som ges i förväg.

Om du är intresserad av full njutning, kan du besöka en plats för pilgrimsfärd, i ett förutbestämt tid.

Vem kan förlåta synder?

Låt oss tänka på som kan förlåta synder. Varje person i denna värld är syndigt. Det finns bara en man, som var utan synd. Det kan kanske förlåta syndiga prästen? Eller kanske påven, som falskeligen påstår sig vara en Guds representant på jorden? Som felaktigt kallas Helige Fader, din helighet?

Matt 23,9 - och ingen på jorden kan inte kalla "Fader", eftersom du har en Fader som är i himlen.

Lärdomar av den romersk katolska kyrkan är långt ifrån klart sanningar i Guds ord. Var i Bibeln säger att påven kan ge avlat till kyrkan fiktiva termer?

Bibeln säger klart och tydligt för oss att ingen tillåts i denna värld att förlåta våra synder, bara Gud, vår himmelske Fader.

Mark 2,7 - "är vad han talar om här är hädelse Vem kan förlåta synder utom Gud allena?!?"

Luke 5,21 - Experter från skrifterna och fariséerna började dock att argumentera: "Vad är han som hädar vägen Vem kan förlåta synder utom Gud"

En man som påstår sig ha makt att förlåta synder är hädelse mot Gud.

Det finns bara en medlare, Jesus Kristus, som kan försona oss att vår himmelske Fader. Tro på Jesus Kristus och hans respekt för kärlekens lag har en chans på evigt liv.

1 Timothy 2,5 - det finns en Gud och en medlare mellan Gud och människor, människan Kristus Jesus.

Räddningen kan inte köpas eller förtjänat genom sina gärningar, besöker en fiktiv plats för pilgrimsfärd eller delta i någon massa. Som jag skrev är bara en medlare mellan Gud, Jesus Kristus. Ingen människa är tillåtet att maskera sig som medlare mellan Gud!

Förlåtelse för våra synder måste vi uppriktigt ber i bön, som talar med Gud, ingen avstående tråkig fraser om och om igen. Vi försöker förändra ditt liv, korrigera sina felaktiga gärningar och aktiva. Endast genom att göra så vi har en chans på evigt liv.


Relaterade artiklar från kategori - Falska läror

Tidigare påven Johannes Paulus II. förklaras som ett helgon - Vad Bibeln?

316_vatikan.jpg Den nuvarande påven Benedictus XVI godkände ett dekret där hans föregångare Johannes Paulus II. medger verkställighet av ett mirakel. Det kan vara en tidigare påve officiellt saligförklarad. Erkännande av ett mirakel ...
Tillagt: 18.01.2011
Visningar: 130968x

Uppenbarelser av Jungfru Maria - sanningen om Mariauppenbarelser

267_pope_virgin_marie.jpg Idag är den katolska kyrkan fenomenet med uppenbarelser av Jungfru Maria, gråtande statyer, helande källor. Dessa platser har blivit en vallfärdsort och besöks av miljontals troende världen över. Vi kan inte ...
Tillagt: 16.11.2010
Visningar: 205774x

Maitreya - Simulering av ankomsten av Jesus Kristus

67_maitreya.jpg Satan, är ett försök att efterlikna och kommer alltmer efterlikna Jesu Kristi.Jesus sade tydligt uppgifter om hans andra ankomst, och upprepade gånger varnat för att fienden kommer att försöka efterlikna ankomsttider ...
Tillagt: 12.08.2010
Visningar: 160927x

Övernaturliga upplevelser

66_nadprirozene_zazitky.jpg Har du övernaturliga upplevelser?Flyttar du hem måleri, foto av sina avlidna släktingar? Känner du att du ville tala med en kontaktperson som inte längre bland de levande? Vet inte vad jag ...
Tillagt: 11.08.2010
Visningar: 119602x

End of the World i december 2012, ankomsten av Antikrist, hur är det med Bibeln?

600_konec_sveta_2012.jpg Närmar sig många förväntat datum, det datum som rör sig nyligen alla medier. Vi går till olika e frågor om dessa data. Datum December 21, 2012, som Mayakalendern slutar. Kommer den ...
Tillagt: 09.12.2012
Visningar: 154270x

Sv.AmazingHope.net - Överseende - vi kan köpa eller förtjäna frälsning?