Sv.AmazingHope.net (På hemsidan) Sv.AmazingHope.net

Tidigare påven Johannes Paulus II. förklaras som ett helgon - Vad Bibeln?

Aktuella händelser i världen

316_vatikan.jpg

Tidigare påven Johannes Paulus II. förklaras som ett helgon - Vad Bibeln?

Tillagt: 18.01.2011
Visningar: 130969x
Ämnen: Aktuella händelser i världen
PrintTisk

Den nuvarande påven Benedictus XVI godkände ett dekret där hans föregångare Johannes Paulus II. medger verkställighet av ett mirakel. Det kan vara en tidigare påve officiellt saligförklarad. Erkännande av ett mirakel krävs för saligförklaring av den avlidne. Johannes Paulus II. bekräftades som en mirakelkur fransk nunna Marie Simon-Pierre, som led av Parkinsons sjukdom. Även läkare erkänna att nunnorna inte kunde bota annat än att be till den tidigare popen.

Källa: tn.cz

Låt oss se vad Bibeln säger.

Bibeln påpekar att den enda värd att dyrka och tillbedjan till den heliga Gud och Hans Son Jesus Kristus. Mose fick på berget Sinai, Gud inskriven de tio budorden - det senare som förbjuder dyrkan av något eller någon annan utom Herren.

Exodus 20,4-6 - Generera inte en idol i form av uppe i himlen, jorden eller i vattnet under jorden. Dont SLAVHANDLARE och servera dem för jag HERREN, din Gud, en svartsjuk Gud. Straffa missgärning av fäderna på barnen intill tredje och fjärde generationen av de som hatar mig och visar barmhärtighet tusentals åt dem som älskar mig och håller mina bud.

Hur viktigt var detta bud i Gamla Testamentet? Omger den hedniska dyrkan alltid gjort avgudar och statyer. Israels nation att dyrka den enda levande och sanne Guden.

Jesaja 45,22 - Vänd dig till mig, om du är frälst, slutar alla på jorden - ty jag är Gud och ingen annan är.

Exodus 34,14 - Du får inte tillbe någon annan gud, ty Herren, vars namn är svartsjuk, är en nitälskande Gud.

2: a Kings 17,36 - Endast Herren som förde er ut ur Egypten med stor makt och uträckt arm, hans bara läsa, att dyrka honom och hans offer.

Vad var viktigt för tre unga män från Daniels bok att dyrka den enda sanna och levande Guden inte böja innan statyn? Även till priset av förlust av liv förblev trogen det andra budet.

Daniel 3,18 - Och om inte, notera, o konung, att vi kommer att hedra dina gudar och den gyllene staty som du stod upp, ingen båge . "

Daniel 3,28 - Nebukadnessar sade då: "Välsignad vare Gud Sadrach, och Mesach Abedneg, som sände sin ängel och räddade sina tjänare, som den tillförlitlig Trotsa även hovleverantör och de skulle föredra sina liv än att tjäna och dyrka en annan gud! än Gud.

Vad är skrivet om dyrkan och tillbedjan i Nya testamentet?

1 Kor 8,6-7 - USA är bara en Gud - Fader, från vilken allting, och vi för honom, och en Herre - Jesus Kristus, genom vilken allting, och vi av honom. Alla utom denna kunskap har gjorts.

Efesierbrevet 3:14-15 - Därför böjer jag mina knän inför Fadern, vars namn har någon familj i himlen och på jorden.

1 Timothy 2,5-6 - det finns en Gud och en medlare mellan Gud och människor, människan Kristus Jesus, som gav sig själv till lösen för alla män. De vittnesmål kom i rätt tid.

Uppenbarelseboken 7,20 - Andra människor som dör dessa slag, dock inte ångrar verk deras händer slutade inte tillbe demoner och gudabilder av guld, silver, koppar, sten och trä, som inte kan se, höra eller inte gå.

Uppenbarelseboken 4,10-11 - tillbe honom som lever i evigheters evighet och lägga sina kransar ned inför tronen och sade: "Du är värdig, Herre, att ta emot härligheten och äran och makten, för du har skapat allt som kommer har dina skapade och kvarstår. "

Hur är det med dyrkan och tillbedjan han säger Jesus Kristus?

Luke 4,7-8 - När jag dyrkar, kommer det att vara din. "Jesus svarade:" Det är skrivet: "Herre, min Gud, ni ska dyrka och tjäna honom bara en". "

Matt 4,9-10 - "Jag ska ge dig allt, sade han," När du faller ner och tillber mig. " Försvinn, Satan! ". Han sade till honom, Jesus" Det är skrivet: "Herre, min Gud, ni ska dyrka och tjäna honom bara en". "

Hur är det aposteln Petrus säger?

Apg 10,25 - När Peter ville komma in, kom Kornelius emot honom, föll han ned för hans fötter och bugade. Men Petrus reste upp honom säga: "Stå upp, du och jag är bara en man!"

Hur är det med tillbedjan och tillbedjan änglar säga?

Uppenbarelseboken 19,10 - då jag föll för hans fötter, jag dyrkar honom, men han sa: "Akta dig, inte jag är en Guds tjänare, som du och dina bröder som har Jesu vittnesbörd Tillbe Gud!.!" Men Jesu vittnesbörd är profetians ande.

Innan tillbedjan målningar, skulpturer och avgudabilder av olika former (Jungfru Maria, helgonen) varnar oss tydligt det andra budet i tio Guds bud, som Vatikanen undantas från hans version av dessa. Bibeln på många ställen, slutföra, det finns bara en Gud och en medlare mellan Gud och oss, Jesus Kristus. Varje dyrkan av helgon, statyer eller bilder är avgudadyrkan, som Gud vår Skapare är hemsk!


Relaterade artiklar från kategori - Aktuella händelser i världen

Kina evangelisera resten av världen - en rörelse (tillbaka till Jerusalem)

284_china_globus_vlajka.jpg För Tillbaka till Jerusalem vision av tusentals kinesiska är villiga att dö. Vi borde åtminstone ta reda på varför. Napoleon sa en gång: "När Kina rör sig, den förändrar världens ansikte." ...
Tillagt: 06.12.2010
Visningar: 137675x

Vad händer i arabiska länder - kommer att bli ytterligare utflyttning?

370_arabske_zeme.jpg Stora protester mot regeringen hit i de senaste två månaderna, stora delar av Mellanöstern. Demonstranter protesterar mot dåliga levnadsförhållanden, politisk korruption, hög arbetslöshet, inskränkning av mänskliga rättigheter och den fria informationen.De ...
Tillagt: 25.02.2011
Visningar: 123378x

Böner för återhämtning och utgjutande av den Helige Ande - 777

424_777prayer.jpg Nya testamentets kyrka påverkas kraftigt världen med goda nyheter av evangeliet i en enda generation. Fylld av den helige Ande Nya testamentet troende de närvarande att dela sanningen i budskapet om ...
Tillagt: 08.05.2011
Visningar: 180062x

Att avsevärt öka antalet naturkatastrofer - för att varna oss!

429_zemetreseni_japonsko.jpg Bibeln förutsäger situationen i landet kommer att hitta, innan Jesus kommer tillbaka. Jorden kommer att ta slut och det stora antalet naturkatastrofer. Människor är ännu dör rädsla i väntan på vad ...
Tillagt: 12.05.2011
Visningar: 165403x

Den mystiska dödsfall av djur i hela världen

396_uhyn_ryby.jpg Sedan slutet av förra året finns det mystiska död olika arter runt om i världen. De dör plötsligt i stora mängder och utan uppenbar orsak. Orsaken är fortfarande inte en majoritet ...
Tillagt: 24.03.2011
Visningar: 191758x

Sv.AmazingHope.net - Tidigare påven Johannes Paulus II. förklaras som ett helgon - Vad Bibeln?