Sv.AmazingHope.net (På hemsidan) Sv.AmazingHope.net

Tidigare påven Johannes Paulus II. förklaras som ett helgon - Vad Bibeln?

Aktuella händelser i världen

316_vatikan.jpg

Tidigare påven Johannes Paulus II. förklaras som ett helgon - Vad Bibeln?

Tillagt: 18.01.2011
Visningar: 134028x
Ämnen: Aktuella händelser i världen
PrintTisk

Den nuvarande påven Benedictus XVI godkände ett dekret där hans föregångare Johannes Paulus II. medger verkställighet av ett mirakel. Det kan vara en tidigare påve officiellt saligförklarad. Erkännande av ett mirakel krävs för saligförklaring av den avlidne. Johannes Paulus II. bekräftades som en mirakelkur fransk nunna Marie Simon-Pierre, som led av Parkinsons sjukdom. Även läkare erkänna att nunnorna inte kunde bota annat än att be till den tidigare popen.

Källa: tn.cz

Låt oss se vad Bibeln säger.

Bibeln påpekar att den enda värd att dyrka och tillbedjan till den heliga Gud och Hans Son Jesus Kristus. Mose fick på berget Sinai, Gud inskriven de tio budorden - det senare som förbjuder dyrkan av något eller någon annan utom Herren.

Exodus 20,4-6 - Generera inte en idol i form av uppe i himlen, jorden eller i vattnet under jorden. Dont SLAVHANDLARE och servera dem för jag HERREN, din Gud, en svartsjuk Gud. Straffa missgärning av fäderna på barnen intill tredje och fjärde generationen av de som hatar mig och visar barmhärtighet tusentals åt dem som älskar mig och håller mina bud.

Hur viktigt var detta bud i Gamla Testamentet? Omger den hedniska dyrkan alltid gjort avgudar och statyer. Israels nation att dyrka den enda levande och sanne Guden.

Jesaja 45,22 - Vänd dig till mig, om du är frälst, slutar alla på jorden - ty jag är Gud och ingen annan är.

Exodus 34,14 - Du får inte tillbe någon annan gud, ty Herren, vars namn är svartsjuk, är en nitälskande Gud.

2: a Kings 17,36 - Endast Herren som förde er ut ur Egypten med stor makt och uträckt arm, hans bara läsa, att dyrka honom och hans offer.

Vad var viktigt för tre unga män från Daniels bok att dyrka den enda sanna och levande Guden inte böja innan statyn? Även till priset av förlust av liv förblev trogen det andra budet.

Daniel 3,18 - Och om inte, notera, o konung, att vi kommer att hedra dina gudar och den gyllene staty som du stod upp, ingen båge . "

Daniel 3,28 - Nebukadnessar sade då: "Välsignad vare Gud Sadrach, och Mesach Abedneg, som sände sin ängel och räddade sina tjänare, som den tillförlitlig Trotsa även hovleverantör och de skulle föredra sina liv än att tjäna och dyrka en annan gud! än Gud.

Vad är skrivet om dyrkan och tillbedjan i Nya testamentet?

1 Kor 8,6-7 - USA är bara en Gud - Fader, från vilken allting, och vi för honom, och en Herre - Jesus Kristus, genom vilken allting, och vi av honom. Alla utom denna kunskap har gjorts.

Efesierbrevet 3:14-15 - Därför böjer jag mina knän inför Fadern, vars namn har någon familj i himlen och på jorden.

1 Timothy 2,5-6 - det finns en Gud och en medlare mellan Gud och människor, människan Kristus Jesus, som gav sig själv till lösen för alla män. De vittnesmål kom i rätt tid.

Uppenbarelseboken 7,20 - Andra människor som dör dessa slag, dock inte ångrar verk deras händer slutade inte tillbe demoner och gudabilder av guld, silver, koppar, sten och trä, som inte kan se, höra eller inte gå.

Uppenbarelseboken 4,10-11 - tillbe honom som lever i evigheters evighet och lägga sina kransar ned inför tronen och sade: "Du är värdig, Herre, att ta emot härligheten och äran och makten, för du har skapat allt som kommer har dina skapade och kvarstår. "

Hur är det med dyrkan och tillbedjan han säger Jesus Kristus?

Luke 4,7-8 - När jag dyrkar, kommer det att vara din. "Jesus svarade:" Det är skrivet: "Herre, min Gud, ni ska dyrka och tjäna honom bara en". "

Matt 4,9-10 - "Jag ska ge dig allt, sade han," När du faller ner och tillber mig. " Försvinn, Satan! ". Han sade till honom, Jesus" Det är skrivet: "Herre, min Gud, ni ska dyrka och tjäna honom bara en". "

Hur är det aposteln Petrus säger?

Apg 10,25 - När Peter ville komma in, kom Kornelius emot honom, föll han ned för hans fötter och bugade. Men Petrus reste upp honom säga: "Stå upp, du och jag är bara en man!"

Hur är det med tillbedjan och tillbedjan änglar säga?

Uppenbarelseboken 19,10 - då jag föll för hans fötter, jag dyrkar honom, men han sa: "Akta dig, inte jag är en Guds tjänare, som du och dina bröder som har Jesu vittnesbörd Tillbe Gud!.!" Men Jesu vittnesbörd är profetians ande.

Innan tillbedjan målningar, skulpturer och avgudabilder av olika former (Jungfru Maria, helgonen) varnar oss tydligt det andra budet i tio Guds bud, som Vatikanen undantas från hans version av dessa. Bibeln på många ställen, slutföra, det finns bara en Gud och en medlare mellan Gud och oss, Jesus Kristus. Varje dyrkan av helgon, statyer eller bilder är avgudadyrkan, som Gud vår Skapare är hemsk!


Relaterade artiklar från kategori - Aktuella händelser i världen

Dramatiskt öka antalet jordbävningar!

392_katastrofykont.jpg Ständigt ökande antal jordbävningar över hela landet. Många människor uppfattar förändringar och abnormitet av naturen och börjar inse att allt inte är i ordning. De inser att något händer, vad historien ...
Tillagt: 11.03.2011
Visningar: 242463x

Super sol storm under 2013

163_solarni_super_boure.jpg Super sol storm kommer att hota jordens infrastruktur under 2013År 2013 hotade i NASA: s Earth stark solaktivitet, vilket ger en super sol storm kan lamslå både kommunikation och navigation satelliter, ...
Tillagt: 06.10.2010
Visningar: 157265x

Kommer en större finansiell kris är oundviklig

478_graf-down.jpg Hela världen ställs inför allt större ekonomiska problem. Många människor började inse att denna onda cirkel av enorma statsskuld inte leder vägen ut. Det är bara en kort tidsfråga innan det ...
Tillagt: 13.09.2011
Visningar: 146828x

Kina evangelisera resten av världen - en rörelse (tillbaka till Jerusalem)

284_china_globus_vlajka.jpg För Tillbaka till Jerusalem vision av tusentals kinesiska är villiga att dö. Vi borde åtminstone ta reda på varför. Napoleon sa en gång: "När Kina rör sig, den förändrar världens ansikte." ...
Tillagt: 06.12.2010
Visningar: 140719x

Hungersnöd i världen

158_hladomor_ve_svete.jpg FN: Antal hungriga i världen över en miljard och på grund av den ekonomiska krisenKombinationen av livsmedel och ekonomiska krisen har lett till att antalet hungriga i världen överstiger en miljard. ...
Tillagt: 01.10.2010
Visningar: 285556x

Sv.AmazingHope.net - Tidigare påven Johannes Paulus II. förklaras som ett helgon - Vad Bibeln?