Sv.AmazingHope.net (På hemsidan) Sv.AmazingHope.net

Tro och gärningar - annat evangelium?

Falska läror

446_vira_a_skutky.jpg

Tro och gärningar - annat evangelium?

Tillagt: 06.07.2011
Visningar: 117872x
Ämnen: Falska läror
PrintTisk

James 2,20 - När du förstår, du dåre, att tron ​​utan gärningar är karg? (King James Bible - tron ​​utan gärningar är död)

Andlig Babylon under många år undervisade att Jesus höll lagen för oss, så det är inte nödvändigt för honom att vi följa. Allt vi gör är att tro att Kristus var lydig mot lagen för oss. Så det är inte viktigt vad våra vardagliga beteende. Vi syndar tills Jesus kommer och vi kan fortfarande räddas. Sådana läror kommer från djävulen! Detta är ett annat evangelium än det i Bibeln.

James 2,21-26 - Var det inte vår fader Abraham rättfärdig av gärningar, när han tog med sig sin son Isak på altaret? Se? Tron stöds av hans gärningar och verk av hans tro kom uppfyllelse! Så det hände, säger vad Skriften: "Abraham trodde Gud och det räknades som rättfärdighet" och beskrevs som Guds vän. Du ser? Man är rättfärdig av gärningar och inte genom tro bara. Det var inte bara verk av Rahab skökan motiveras också när de antog spioner och skickade dem ett annat sätt? Så, som kroppen utan ande är död, så är den död tro utan gärningar.

I boken Tro och gärningar (Tro och gärningar) på sidan 47 och 49 i nämnda avsnitt förklarar EG White Skriften så tydligt att det inte kan missförstås:

Hebr 11,6 - och utan att tro att han gjorde sin popularitet ingen vinster. Den som kommer till Gud måste tro att Gud är och att han belönar dem som söker det.

I den kristna världen är det många som hävdar att allt som är nödvändigt för frälsningen, är tro. Apostlagärningarna är inte, det beror på tro. Men Guds ord säger oss att tro utan gärningar är död. Många vägrar att lyda Guds bud, men att tala om tro. Tron måste ha en grund av Guds löften är villkorade. När vi gör hans vilja, när vi lever sanningen, då kan vi be, och vi kommer att ges. Om nitiskt strävar efter att vara lydig, kommer Gud att besvara våra böner.

Men när vi lyder, välsignar vi inte. När vi väljer att inte lyda hans bud, då kan vi kalla "tro, tro, tro bara - få ett svar från Guds ord:". Tron utan gärningar är död "Att ha välsignelsen av Guds nåd, vi måste göra sin del vi. måste arbeta troget och bära frukt av omvändelse.

Mer läsning: Tro och gärningar hålla oss i balans och gör oss framgångsrika i arbetet med perfektion av kristen karaktär. "Jesus säger:

Matt 7,21 - ". Inte alla som säger till mig, Herre, skall Herren" komma in i himmelriket, utan den som gör viljan av min Fader i himlen "

När Paulus nämnde tidsmässiga mat, sade:

2: a Tess 3,10 - När vi var med er, gav vi er denna regel ändå inte skulle fungera, inte heller ska han äta!

Samma regel gäller för vår andliga näring. Om någon vill ha bröd evigt liv, om han kommer att göra hans ansträngningar.

Vi lever i en mycket viktig och speciell tid i vårt land. Vi behöver mer tro än vi hade tidigare. Vi behöver ett starkare mandat från ovan. Satan har alla mina krafter för att vinna över oss, vet att en kort tid på sin verksamhet.

Paul rös och orolig för sin frälsning, och vi bör oroa mindre att erbjuda oss frälsning konfronterade mig? Vi skulle troligen se någon av oss som är förberedda för det och visa att vi inte är berättigade till evigt liv?

"Vi ska vaka i bön, och ängsligt försöker ta sig in genom den trånga porten."

Det är säkert att denna nya teologi där de är verksamma, där seder, beteende och karaktär utveckling inte betyder någonting. Du synden tills Jesu tillkommelse och du frälsning! Det är precis vad Satan vill få oss att tro det. När sedan söndag lagen kommer att bli den avgörande frågan kommer att leda till insistera på att vi hade lytt. Enligt denna nya teologi skulle vara vår inställning till lagen betydde ingenting.

Learning "nya teologin" ligger i det faktum att för att få evigt liv, det finns inga förutsättningar. Men vad säger Skriften?

Matt 19,16-24 - plötsligt kom till honom en man med en fråga: "Mästare, vad god gärning måste jag göra för att få evigt liv?" Han sade till honom:? "?.. Varför jag fråga för gott bara en är bra men om du vill ange livet, lyda buden" "Vilken" frågade han. Jesus svarade: ". Döda inte, inte begå äktenskapsbrott, inte stjäla, ljuga, hedra din fader och moder" och "älska din nästa som dig själv" "Det är alla avseenden", sa den unge mannen. "Vad jag saknar fortfarande?" Jesus svarade: "Om du vill vara fullkomlig, så gå och sälja din bostad, och ge det till de fattiga, och du skall få en skatt i himlen Kom och följ mig.".

Luke 10,25-28 - Och se, stod en skrivare upp och ville prova honom: "Mästare, vad skall jag göra för att ärva evigt liv?" Jesus sade till honom: "Vad är skrivet i lagen Hur du läser?" Han svarade: "Du skall älska Herren din Gud av hela ditt hjärta, all din själ, av all din kraft och av allt ditt förstånd" och "älska din nästa som dig själv. '" "Ja du sa", sade Jesus till honom. "Gör det och du kommer att leva."

Romarna 2, 6-8-13 - Han "skall löna var och en efter hans gärningar" - de som alltid gör gott och söker härlighet, ära och odödlighet, evigt liv, de som i sin själviskhet, sanningen och vägrar att Följ missgärningar, dock belöningen brinnande vrede .... inför Gud är inte rättfärdig, dem som hör lagen, men de som uppfyller lagen.

Hebr 5, 8-9 - Fast han var Guds Son, lärde han sig från vad han led, lydnad. När du når målet blev att alla som lyder honom författare till evig frälsning.

Påståendet att inte ställs några villkoret är falskt. När koden kom till Kristus och sade: Mästare, vad skall jag göra för att få evigt liv? (Frälsaren sade:. Bara tro och du kommer att sparas) Frälsaren sade: Vad är skrivet i lagen, när du läser?

Falska undervisning som nummer inte göra någonting, bara tror att det är föråldrat! Evigt liv är given till oss på villkor av lydnad till Guds lag!


Relaterade artiklar från kategori - Falska läror

End of the World i december 2012, ankomsten av Antikrist, hur är det med Bibeln?

600_konec_sveta_2012.jpg Närmar sig många förväntat datum, det datum som rör sig nyligen alla medier. Vi går till olika e frågor om dessa data. Datum December 21, 2012, som Mayakalendern slutar. Kommer den ...
Tillagt: 09.12.2012
Visningar: 158531x

Tidigare påven Johannes Paulus II. förklaras som ett helgon - Vad Bibeln?

316_vatikan.jpg Den nuvarande påven Benedictus XVI godkände ett dekret där hans föregångare Johannes Paulus II. medger verkställighet av ett mirakel. Det kan vara en tidigare påve officiellt saligförklarad. Erkännande av ett mirakel ...
Tillagt: 18.01.2011
Visningar: 134027x

Överseende - vi kan köpa eller förtjäna frälsning?

264_odpustky.jpg Vi kan köpa eller förtjäna frälsning, syndernas förlåtelse för att besöka en plats för pilgrimsfärd?Var och en av er är säkert hört ordet överseende. Vi försöker att få vad avlat är ...
Tillagt: 15.11.2010
Visningar: 115813x

New Age - Messias Maitrea i profetiorna

281_jezis_vs_lucifer_2.jpg New Age-rörelsen på senare år, växer gradvis och omärkligt, och blir i alla områden av våra liv. Rörelsen växte snart i hemlighet men sedan 1984, då han blev beordrad att publicera ...
Tillagt: 30.11.2010
Visningar: 133027x

Video - falska läror i de sista dagarna

441_video_falesny_mesias.jpg Undertexter till video:Bibeln förutsäger den moraliska nivån på mänskligheten i slutet av tiden. Vi är vittnen till dessa saker rätt?Jesus sade i Matteus 24, 4-5, i de sista dagarna många skall ...
Tillagt: 03.06.2011
Visningar: 131046x

Sv.AmazingHope.net - Tro och gärningar - annat evangelium?