Sv.AmazingHope.net (På hemsidan) Sv.AmazingHope.net

Tro och gärningar - annat evangelium?

Falska läror

446_vira_a_skutky.jpg

Tro och gärningar - annat evangelium?

Tillagt: 06.07.2011
Visningar: 114707x
Ämnen: Falska läror
PrintTisk

James 2,20 - När du förstår, du dåre, att tron ​​utan gärningar är karg? (King James Bible - tron ​​utan gärningar är död)

Andlig Babylon under många år undervisade att Jesus höll lagen för oss, så det är inte nödvändigt för honom att vi följa. Allt vi gör är att tro att Kristus var lydig mot lagen för oss. Så det är inte viktigt vad våra vardagliga beteende. Vi syndar tills Jesus kommer och vi kan fortfarande räddas. Sådana läror kommer från djävulen! Detta är ett annat evangelium än det i Bibeln.

James 2,21-26 - Var det inte vår fader Abraham rättfärdig av gärningar, när han tog med sig sin son Isak på altaret? Se? Tron stöds av hans gärningar och verk av hans tro kom uppfyllelse! Så det hände, säger vad Skriften: "Abraham trodde Gud och det räknades som rättfärdighet" och beskrevs som Guds vän. Du ser? Man är rättfärdig av gärningar och inte genom tro bara. Det var inte bara verk av Rahab skökan motiveras också när de antog spioner och skickade dem ett annat sätt? Så, som kroppen utan ande är död, så är den död tro utan gärningar.

I boken Tro och gärningar (Tro och gärningar) på sidan 47 och 49 i nämnda avsnitt förklarar EG White Skriften så tydligt att det inte kan missförstås:

Hebr 11,6 - och utan att tro att han gjorde sin popularitet ingen vinster. Den som kommer till Gud måste tro att Gud är och att han belönar dem som söker det.

I den kristna världen är det många som hävdar att allt som är nödvändigt för frälsningen, är tro. Apostlagärningarna är inte, det beror på tro. Men Guds ord säger oss att tro utan gärningar är död. Många vägrar att lyda Guds bud, men att tala om tro. Tron måste ha en grund av Guds löften är villkorade. När vi gör hans vilja, när vi lever sanningen, då kan vi be, och vi kommer att ges. Om nitiskt strävar efter att vara lydig, kommer Gud att besvara våra böner.

Men när vi lyder, välsignar vi inte. När vi väljer att inte lyda hans bud, då kan vi kalla "tro, tro, tro bara - få ett svar från Guds ord:". Tron utan gärningar är död "Att ha välsignelsen av Guds nåd, vi måste göra sin del vi. måste arbeta troget och bära frukt av omvändelse.

Mer läsning: Tro och gärningar hålla oss i balans och gör oss framgångsrika i arbetet med perfektion av kristen karaktär. "Jesus säger:

Matt 7,21 - ". Inte alla som säger till mig, Herre, skall Herren" komma in i himmelriket, utan den som gör viljan av min Fader i himlen "

När Paulus nämnde tidsmässiga mat, sade:

2: a Tess 3,10 - När vi var med er, gav vi er denna regel ändå inte skulle fungera, inte heller ska han äta!

Samma regel gäller för vår andliga näring. Om någon vill ha bröd evigt liv, om han kommer att göra hans ansträngningar.

Vi lever i en mycket viktig och speciell tid i vårt land. Vi behöver mer tro än vi hade tidigare. Vi behöver ett starkare mandat från ovan. Satan har alla mina krafter för att vinna över oss, vet att en kort tid på sin verksamhet.

Paul rös och orolig för sin frälsning, och vi bör oroa mindre att erbjuda oss frälsning konfronterade mig? Vi skulle troligen se någon av oss som är förberedda för det och visa att vi inte är berättigade till evigt liv?

"Vi ska vaka i bön, och ängsligt försöker ta sig in genom den trånga porten."

Det är säkert att denna nya teologi där de är verksamma, där seder, beteende och karaktär utveckling inte betyder någonting. Du synden tills Jesu tillkommelse och du frälsning! Det är precis vad Satan vill få oss att tro det. När sedan söndag lagen kommer att bli den avgörande frågan kommer att leda till insistera på att vi hade lytt. Enligt denna nya teologi skulle vara vår inställning till lagen betydde ingenting.

Learning "nya teologin" ligger i det faktum att för att få evigt liv, det finns inga förutsättningar. Men vad säger Skriften?

Matt 19,16-24 - plötsligt kom till honom en man med en fråga: "Mästare, vad god gärning måste jag göra för att få evigt liv?" Han sade till honom:? "?.. Varför jag fråga för gott bara en är bra men om du vill ange livet, lyda buden" "Vilken" frågade han. Jesus svarade: ". Döda inte, inte begå äktenskapsbrott, inte stjäla, ljuga, hedra din fader och moder" och "älska din nästa som dig själv" "Det är alla avseenden", sa den unge mannen. "Vad jag saknar fortfarande?" Jesus svarade: "Om du vill vara fullkomlig, så gå och sälja din bostad, och ge det till de fattiga, och du skall få en skatt i himlen Kom och följ mig.".

Luke 10,25-28 - Och se, stod en skrivare upp och ville prova honom: "Mästare, vad skall jag göra för att ärva evigt liv?" Jesus sade till honom: "Vad är skrivet i lagen Hur du läser?" Han svarade: "Du skall älska Herren din Gud av hela ditt hjärta, all din själ, av all din kraft och av allt ditt förstånd" och "älska din nästa som dig själv. '" "Ja du sa", sade Jesus till honom. "Gör det och du kommer att leva."

Romarna 2, 6-8-13 - Han "skall löna var och en efter hans gärningar" - de som alltid gör gott och söker härlighet, ära och odödlighet, evigt liv, de som i sin själviskhet, sanningen och vägrar att Följ missgärningar, dock belöningen brinnande vrede .... inför Gud är inte rättfärdig, dem som hör lagen, men de som uppfyller lagen.

Hebr 5, 8-9 - Fast han var Guds Son, lärde han sig från vad han led, lydnad. När du når målet blev att alla som lyder honom författare till evig frälsning.

Påståendet att inte ställs några villkoret är falskt. När koden kom till Kristus och sade: Mästare, vad skall jag göra för att få evigt liv? (Frälsaren sade:. Bara tro och du kommer att sparas) Frälsaren sade: Vad är skrivet i lagen, när du läser?

Falska undervisning som nummer inte göra någonting, bara tror att det är föråldrat! Evigt liv är given till oss på villkor av lydnad till Guds lag!


Relaterade artiklar från kategori - Falska läror

Förändringar i bibelöversättningar

512_zmeny_v_prekladech_bible.jpg I det tjeckiska språket i den nyligen ökande antal bibelöversättningar. Förutom den ekumeniska översättning finns tillgänglig inte bara för att slutföra översättningen och studera tjeckiska Bible21, men även Jerusalem Bibeln, Bibeln ...
Uppdaterat: 16.11.2011
Tillagt: 16.11.2011
Visningar: 184996x

Framväxten av falska teorier i kristendomen fram till slutet av världen

263_vznik_falesnych_teorii_v_krestanstvi.jpg Första kristnaJesus, när han levde på jorden för att undervisa kvinnor och deras lärjungar allt som är rätt och vad de observerar. Han kom att avslöja vilken typ av Faderns kärlek ...
Tillagt: 15.11.2010
Visningar: 171763x
Rekommenderad

Överseende - vi kan köpa eller förtjäna frälsning?

264_odpustky.jpg Vi kan köpa eller förtjäna frälsning, syndernas förlåtelse för att besöka en plats för pilgrimsfärd?Var och en av er är säkert hört ordet överseende. Vi försöker att få vad avlat är ...
Tillagt: 15.11.2010
Visningar: 112885x

Falskt läran om själens odödlighet

58_duch.jpg Det är verkligen odödlig själ, eller är det en illusion? Vad säger oss detta i åtanke Bibeln?Många kyrkor har tagit hedniska läran om döden. De tror att efter döden är bara ...
Tillagt: 30.07.2010
Visningar: 143630x

Video - False Messiah i Ryssland

92_sergey_anatolyevitch_torop.jpg Sergey Anatolyevitch Trop, född den 14 ledna 1961. Hans anhängare känner honom som Vissarion. Han grundade och ledde en religiös rörelse, som kallas kyrkan för sista akten.Vissarion föddes i Krasnodar och ...
Tillagt: 10.09.2010
Visningar: 164823x

Sv.AmazingHope.net - Tro och gärningar - annat evangelium?