Sv.AmazingHope.net (På hemsidan) Sv.AmazingHope.net

Uppenbarelser av Jungfru Maria - sanningen om Mariauppenbarelser

Supernatural, UFO

267_pope_virgin_marie.jpg

Uppenbarelser av Jungfru Maria - sanningen om Mariauppenbarelser

Tillagt: 16.11.2010
Visningar: 210137x
Ämnen: Supernatural, UFO
PrintTisk
267_pope_virgin_marie.jpg268_marie_jan_pavel_ii.jpg269_maria_papez.jpg270_soska-panny-marie.jpg271_modlosluzba_virgin_maria.jpg

Idag är den katolska kyrkan fenomenet med uppenbarelser av Jungfru Maria, gråtande statyer, helande källor. Dessa platser har blivit en vallfärdsort och besöks av miljontals troende världen över. Vi kan inte förneka detta faktum, eftersom dessa uppenbarelser ses av många människor runt om i världen. Med tiden har dessa uppenbarelser och mirakler mer och mer intensiva, och segla på en ljus till världen.

Vi ska försöka i den här artikeln förklara vad är ursprunget till Mariauppenbarelser, när de faktiskt Gud skickade Maria till hennes plats för tillbedjan av Gud, vår Skapare. Vi försöker titta på Bibeln, berättar Gud för oss vad dyrkan av statyer, målningar och avgudadyrkan. Vi försöker ta reda på om Bibeln bekräftar förekomst av jungfru Maria bland oss, eller omvänt, klart motbevisar detta.

Låt oss ta en titt på Bibeln i Gamla Testamentet talar om vad den andra Guds bud.

Exodus 20,4-6 - Generera inte en idol i form av uppe i himlen, jorden eller i vattnet under jorden. Inte tillbe dem och tjäna dem för jag HERREN, din Gud, en svartsjuk Gud. Straffa missgärning av fäderna på barnen intill tredje och fjärde generationen av de som hatar mig och visar barmhärtighet tusentals åt dem som älskar mig och håller mina bud.

Om du läser noga det andra budet ser vi som tydligt varnar för tillbedjan målningar och skulpturer. Vi kan skapa något i form av idoler.

Detta bud från Vatikanen kassera snarare hans version och lagt sina egna. Kärlek är Guds lag fortfarande gäller? Det har kanske för mycket man, kyrkan ändra Guds lag?

Bibeln i Nya Testamentet klart och tydligt att Guds lag är fortfarande giltig och ingen har rätt att ta bort eller lägga till en bokstav.

Luke 16,17 - utan snarare på himmel och jord förgås, än att sluta betala en punkt lagen!

Matt 5,17-19 - "Tro inte att jag har kommit för att upphäva lagen eller profeterna jag inte kommit för att upphäva utan för att uppfylla dem Sannerligen säger jag eder: Intill dess himmel och jord förgås inte.. minsta bokstav, inte en enda prick av lagen, innan det kommer alla sanna. Vem som helst skulle eliminera ett av buden och undervisa folket i himmelriket betraktas som den minsta. Men den som skulle uppfyllas och undervisade i himmelriket kommer att betraktas som stor.

Romersk-katolska kyrkan av Gud ändrade avsiktligt lagen så att den motiverar sina obibliska läror.

Bibeln är inte en enda vers som påpekade att skulle dyrka jungfru Maria. Bibeln är den enda nämna att Maria var jungfru mänsklig medlare mellan Gud, vår Skapare. Tvärtom säger Bibeln tydligt att den enda medlaren är alltid och endast Jesus Kristus.

1 Timothy 2,5 - det finns en Gud och en medlare mellan Gud och människor, människan Kristus Jesus.

Johannes 14:6 - "Jag är Vägen, Sanningen och Livet", svarade Jesus. "Ingen kommer till Fadern utom genom mig.

Apg 4,12 - Hos ingen annan finns det ingen frälsning - människor i världen ges ett annat namn, i vilket vi blir frälsta! "

Nu vet vi den bibliska förklaringen, den ende medlaren mellan människor och Gud är Jesus Kristus. Hur är det möjligt att miljontals troende att be till jungfru Maria, böjer sig för statyerna och ber henne om förlåtelse för sina synder för sig själva, även för den avlidne, som vrider sig i smärta på så kallade kyrkor fiktiv skärselden?

Vänner av Döden är ingenting, mor till Jesus Kristus, sover Maria och väntar som alla dödsfall för andra ankomst vår Herre Jesus Kristus. Bibeln är inte ett ord att Maria antogs till himlen, och var en medlare mellan människan och Gud.

Job 7,9-10 - När molnen förbi och försvinner, som faller i graven, desto mer kommer ut. Hem kommer aldrig tillbaka, aldrig visa upp i sina hem.

Böner till Maria, till olika helgon, dyrkan av statyer och bilder är avgudar. Det är den perfekta förförelse av Satan, som lurar miljontals troende världen över. Det är en av den senaste tidens historia av bedrägeri vid slutet av världen.

Jag skulle också vilja nämna en sak som är värt att se. Hörde du hur hon fortsätter att berätta chef för den romersk-katolska kyrkan påven? Påven har börjat tala om den Helige Fadern, ers helighet. Till och med påven själv säger att Guds representant på jorden. Bibeln berättar vem som har rätt att tilltala Fadern. Ingen människa på denna jord har rätt att ha kallat den Helige Fadern. Bibeln säger att vi har en Fader som är i himlen.

Matt 23,8-12 - Men du säger dock inte Rabbi "eftersom du har en lärare och ni är alla bröder. Och ingen på jorden skall kalla dig, far, "eftersom du har en Fader som är i himlen. Dessutom, inte berätta ledarnas eftersom du har en enda ledare, Messias. Vem är den störste bland er, kommer detta vara din tjänare. Den som upphöjer sig skall bli förödmjukad, och den som förödmjukar sig skall bli upphöjd. "

Lärdomar av den romersk katolska kyrkan är långt ifrån klart sanningar i Guds ord. Kanske det kommer att chockera dig, men systemet är att den påvliga vilddjuret, företrädd av siffra 666, av vilka Johannes talar i Uppenbarelseboken. Dessa fakta har konvergerat i detalj i senare artiklar.

Jesus under hans liv på många ställen berättade klart oss, varav vi tillber, tjäna honom och ge honom beröm.

Luke 4,8 - Jesus svarade: »Det är skrivet:" Herre, min Gud, ni ska dyrka och tjäna honom bara en. "

Till slut ser vi tillbaka till den gamla lagen på berget Sinai, där Moses mottog de tio budorden.

Du vet historien, när Moses gick upp på berget Sinai, där han fick de tio budorden? Låt oss komma ihåg berättelsen något, vilket kan beskriva vad som är fel med Israels folk gjorde.

Moses gick till berget Sinai, där Guds egen hand skrev de tio budorden. Medan Mose var borta, mumlade Israels folk mot Aron och tvingade dem att konstruera Gud i form av statyer. Israeliterna bodde i Egypten i många år i träldom, så välkända egyptiska avgudadyrkande gudar.

Exodus 32,4 - Tio av dem tog guld, formad och gjuten i form av en kalv. Då sade: "Detta är din Gud, Israel, som har fört dig ut ur Egypten!"

Exodus 32,7-8 - HERREN talade till Mose: "Jag ska gå ner ditt folk som du har fört ut ur Egypten, engagerade perversion Snart gått vilse, som jag bjöd dem Han kastade en kalv och dyrkade!.. honom, erbjöd honom och sade: "Detta är din gud, Israel, som har fört dig ut ur Egypten"

HERREN sände Mose tillbaka när Mose såg perversitet, perversion, som Israel folkdans och tillbaka runt den gyllene statyetter, och tänt vrede krossade stenar, som Gud gav honom.

Exodus 32,19-21 - När han närmade sig lägret, såg han kalven och dansen. Moses var tänt. Tallrikar, som hade i sina händer, kastade och slog sönder dem under ramen för Cotonou ¬ berg. Sedan tog han kalven, vilket han gjorde, smält den i eld, krossade till pulver, spridda på ytan med vatten att dricka och gav Israels barn. Och Mose sade till Aron: "Vad dessa människor gjorde du sätta dem i en sådan synd?"

Redan i Gamla Testamentet kan vi tydligt lärt agerande av det israeliska folket, som dyrkar statyer, fiktiva gudar. Misslyckades avgudadyrkan, som är ful till Gud. Vi lär oss därmed från denna berättelse hur Gud bygger till avgudadyrkan, avgudar i form av skulpturer och målningar.


Relaterade artiklar från kategori - Supernatural, UFO

Vad är spiritism och ockultism?

473_spiritismus_okultismus.jpg Spiritualismen lär att andarna av den avlidne kan göra anslutningen med människor genom media. Media är tala, skriva, rita, healing, mmEnligt Skriften är det känt att "odödlig själ" inte finns, de ...
Tillagt: 05.09.2011
Visningar: 165910x

Video - Meddelanden från himlen, uppenbarelser av Jungfru Maria

87_zjeveni_panny_marie_1.jpg Idag är den katolska kyrkan fenomenet med uppenbarelser av Jungfru Maria. Vi kan inte förneka detta faktum, eftersom denna uppenbarelse har visats på många platser runt om i världen.Vad är ursprunget ...
Tillagt: 08.09.2010
Visningar: 169695x

Övernaturliga upplevelser

66_nadprirozene_zazitky.jpg Har du övernaturliga upplevelser?Flyttar du hem måleri, foto av sina avlidna släktingar? Känner du att du ville tala med en kontaktperson som inte längre bland de levande? Vet inte vad jag ...
Tillagt: 11.08.2010
Visningar: 122768x

Varför den eskalerande övernaturliga uppenbarelser hela världen?

355_ufo_china.jpg Det världsomfattande upptrappning av olika övernaturliga upplevelser, fenomen och spiritualism. Det råder ingen tvekan om att de inte är fiktioner, men det faktum att folk inte kan förklara. Några av dem ...
Tillagt: 15.02.2011
Visningar: 186628x

Att tjäna mayafolket, den utsedda slutet på världen år 2012?

311_mayan_pyramid_and_calendar.jpg Denna fråga utmanade verkligen någon som bryr sig om denna fråga. Vi måste erkänna de krafter som finns i denna värld. Det är Gud - kärlek, härskaren över universum, men Lucifer, ...
Tillagt: 12.01.2011
Visningar: 155842x

Sv.AmazingHope.net - Uppenbarelser av Jungfru Maria - sanningen om Mariauppenbarelser