Sv.AmazingHope.net (På hemsidan) Sv.AmazingHope.net

Upplev botade pojken från Bangladesh

Upplevelser med Gud

488_zkusenosti_moskala.jpg

Upplev botade pojken från Bangladesh

Tillagt: 02.10.2011
Visningar: 105196x
Ämnen: Upplevelser med Gud
PrintTisk

Tio år Yasiah såg sin mamma att städa upp golvet, laga mat, satte en kastrull med vatten på hans axel och gick till byns brunn för vatten. Han önskade så han kunde hjälpa till med detta, liksom andra barn, men han kunde inte. Han led från barndomen polio. "Mamma, jag ska ändå påverkas av det här", frågade Yasiah. "Ja, om Gud inte gör ett mirakel i ditt liv", sa hans mamma. Han visste det lika eländigt som han. "Men nu måste du vara nöjd med det, vad sägs om dig." "Du sa att Gud kan göra mirakel för mig," sade Yasiah med hopp. "Vi ber predikanten att bedja med oss ​​för Guds mirakel?" "Eftersom det som missionärer lämnade vår by, vi har ingen predikant som skulle be med oss", sade modern.

Några dagar senare kom Yasiah pappa hem från fältet och förde goda nyheter. En predikant besökte en grannby som är ca bara 16 km bort. Några män har nu gått för honom och bad honom komma och också besökt vår by. De sa att tillhöra den Sjundedags Adventistsamfundet, men det är en bra man. Yasiahovi ögon lyste upp. "Kanske predikanten kommer till oss, samt hem och kommer att be för mig att vara frisk igen", sa han. Predikaren Yasiah besökte faktiskt hem och bad för pojken. Han sade till sin far: "Ta din son till staden där vi har en särskild församling Slå på predikanten och be dem att be för din son.."

Fadern och några män från byn förde pojken till busshållplatsen för att få honom in i staden. Sen söker Adventist pastorer och bad dem att be för Yasiaha. Predikanter förberett en speciell bön tid och ber om hälsa för Yasiaha. Efter bönen sade han en av de predikanter: "Tro på kraften i Jesus Kristus och tror att du är frisk Yasiah var mycket nöjd han var säker på att Jesus skulle bota honom och kommer att gå som de andra!.." När mirakel hända? "Frågade sin far på vägen hem." Det kommer att vara imorgon? "" Jag vet inte, min son ", svarade hans pappa." Vi tror på Jesus Kristus. Han vet bäst. "

Nästa morgon när han vaknade Yasiah, försökte stå på sina fötter. Och det fungerade! Kan hända! "Ja, Herre Jesus, tackar, jag hoppas du läker mina ben." Yasiah reste sig flera gånger under dagen. Han kände sina ben blir starkare och sedan gick de första stegen. "Pappa, titta!" kallas till sin far när han återvände på kvällen från fältet. "Jag kan stå och gå!" och visade den för sin far. "Ja, svarade Gud våra böner", sa fadern. Snart Yasiah kunde hjälpa sin mamma att ta vatten från brunnar och gick också att hjälpa sin far på fältet.

När folk i byn för att se hur han mirakulöst botad Yasiah frågade adventistar predikanten att komma till deras by och hade ett möte. De var hungriga efter Guds ord. Nu varje lördag samlas en stor del av befolkningen i denna by. Bland dem finns också en glad och frisk Yasiah och tacksam föräldrar.

Jesus sade: Mat 7,7 - "Be och du kommer att få, söka och finna, knacka och det kommer att öppnas." Redan snart kommer att öppna portarna till det nya Jerusalem och hörde den vackraste sång för att fira att vinna honom som sitter på tronen och Lammet.

Din broder i Jesus Kristus Milano Moskala

Många andra upplevelser såsom dessa erfarenheter Moskala M. missionär i Bangladesh. Om en man arbetar för Gud av hela ditt hjärta, och Gud uppenbarar sådan underbar fungerar som läkning av denna pojke. Här kan du se på deras hemsida, där man också har möjlighet att hjälpa till i deras viktiga arbete. http://www.helpforlife.cz/


Relaterade artiklar från kategori - Upplevelser med Gud

Gud skyddade sitt folk

470_buh_ochranil_svuj_lid.jpg Deliverance Sjundedagsadventisterna i Hiroshima 1945Vid slutet av andra världskriget kom i den japanska staden Hiroshima särskild ordning. Sjundedagsadventister, som bodde i denna stad anklagades för spioneri, och därför bör flytta ut ...
Tillagt: 24.08.2011
Visningar: 95332x

Sv.AmazingHope.net - Upplev botade pojken från Bangladesh