Sv.AmazingHope.net (På hemsidan) Sv.AmazingHope.net

Varför den religiösa människor måste lida?

Utgångspunkt, vad kan jag göra?

193_trpici_verici.jpg

Varför den religiösa människor måste lida?

Tillagt: 29.10.2010
Visningar: 107384x
Ämnen: Utgångspunkt, vad kan jag göra?
PrintTisk

Visst du någonsin undrat över varför så mycket lidande i världen. Ja, det är vårt land numera styrs av onda som Satan, som störtades i vårt land. Han är här för att leda folket mot Gud tills andra ankomst Jesus Kristus, som gör onda slutet.

Uppenbarelse John 12,7-9 - Kampen inträffade himlen: Mikael och hans änglar stred mot draken. Och draken kämpade och hans änglar, men till ingen nytta. Himlen är ingen plats finns för dem och den stora draken - den gamle ormen, som kallas Djävul och Satan, han bedrar hela världen - störtades. Han kastades ner till jorden och hans änglar kastades ner med honom. Lucifer är inte en djävul med horn, är en mycket intelligent varelse. Han ljög i himlen och överföras till ett uppror av vår jord som ligger förde de första människorna Adam och Eva.

Men varför lider och människor som tror på Gud?

Matt 5,4 - "Saliga de som sörjer, de skall bli tröstade.

Grät över vilken det finns en verklig synd prata över synden. Jesus sade: Jag ringer när jag blir upphöjd från jorden skall jag dra alla människor till sig själv (Joh 12:32). När man ser på hur Jesus korsfäst på korset erkänner syndiga i människans natur. Lär sig att detta är vår synd att korsfäst härlighetens Herre, och därför med ett brustet hjärta gråter synder och beklagar.

Jesu ord, utan också ett budskap om tröst för människor som upplever sorg och smärta. Sorg påverkar inte oss i onödan.

Hebreerbrevet 12,7-11 - När du kör de tester som behövs för din utbildning och Gud till dig för i egenskap av sina egna barn. Finns det ett barn som inte straffa pappan? Utbildning där alla, utan det du inte skulle vara hans barn, till hälften is. När vi vägde sin fysiska föräldrar som tog upp oss, bör vi ge snarare till Fadern av sprit och få ett liv? De är uppfostrad kort, efter eget gottfinnande, men han för vår egen skull, att komma del av hans helighet. Utbildning är för tillfället aldrig verkar trevligt, men kylan, men senare de som gick igenom den, vilket är frukten av rättvisa och fred.

Slutligen verkar varje test vara hur hård och bitter, vi blir en välsignelse, om du accepterar det genom att tro. Allt lidande som tar jordiska nöjen, blir fordonet för oss att vända våra tankar till himlen. Många skulle inte acceptera Jesus, om han lider förmå söka hjälp för honom.

Livet tester är Guds instrument, beröva naturen i vår smuts och ojämlikhet. Det har smärta när otesávají, hyvlat, slipat och polerat. Det är lätt att få för att imponera på hjulet. Men Freestone är redo att inta sin plats i den himmelska templet. Master of värdelösa material och betalar noggrann och omfattande arbete. Endast en sällsynt och ädelstenar mala.

Herren hjälper alla som har förtroende för honom. Religiösa människor att uppnå stora segrar. De kommer att lära dig mycket. Kommer att uppleva en stor upplevelse.

Vår himmelske Fader tolererar aldrig dem som upplever sorg. Kristus höjer förkrossade och gråt renar hjärtat, tills han blir hans bostad.

Uppenbarelseboken 3,19 - Så många som jag älskar, jag tillrättavisar och tuktar: vara nitisk därför och bättring.

Men när vi skall komma till problem, agera mest som Jacob. (Första Mosebok 32,24-30). Vi anser att alla svårigheter, har fienden en hand i mörkret blinda kamp tills de uttömt sina resurser och fortfarande inte hitta henne tröst och befrielse. I gryningen kom en touch av Gud till Jakob, som verkligen kämpade med - ängel kontraktet. Då, gråtande, föll och maktlös i armarna på evig kärlek, att ta välsignelse, varefter många önskade.

Dessutom behöver vi lära oss att testerna är en välsignelse, inte att förakta Gud, utbildning, eller flaggning, när vi hittar fel.

Job 5,17-19 - Se, lycklig är den man, som Gud: därför förakta inte du det tuktande av den Allsmäktige: För han låter ont, och bindeth upp: han sårar, och hans händer gör hela. Han skall rädda dig i sex bekymmer: ja, i sju skall inget ont röra dig.

Jesus kommer till varje lidande, att bota honom. Dess närvaro underlättar sorg, smärta och lidande.

Gud vill att vi ska bo i lugn smärta, smärtade hjärta. Han vill lyfta blicken och såg på sin kära och kärleksfulla ansikte. Han vill att vi fatta den hand, vi tittade på honom i enkla tro och lät honom leda oss. Hans hjärta känner vår smärta, sorger och försök. Han älskar oss evig kärlek och omger oss med sin godhet och medkänsla. Vi bör ägna större uppmärksamhet åt Herren Jesus, och fortfarande tror att hans vänlighet. Han upphöjer människan över vardagens bekymmer och problem, och ger honom i fredsriket.

1 Joh 5,4-5 - Allt som är född av Gud besegrar världen gör. Och detta är den seger som har övervunnit världen: vår tro. Vem är det som övervinner världen än han som tror att Jesus är Guds Son?

Trogna måste lära sig ödmjukhet och tillit till Kristus och hans ledarskap. Först då kommer samarbeta med honom i Guds rike. Hearted gudsman "måste" för att få med med mig själv, men testade en förstår hur svag och utsläpp Kristus i ditt hjärta.


Relaterade artiklar från kategori - Utgångspunkt, vad kan jag göra?

Förändringar i bibelöversättningar

512_zmeny_v_prekladech_bible.jpg I det tjeckiska språket i den nyligen ökande antal bibelöversättningar. Förutom den ekumeniska översättning finns tillgänglig inte bara för att slutföra översättningen och studera tjeckiska Bible21, men även Jerusalem Bibeln, Bibeln ...
Uppdaterat: 16.11.2011
Tillagt: 16.11.2011
Visningar: 189415x

Bibelns profetior - Daniel 2 - World History

182_socha_bible_daniel.jpg Bibelns profetior - Staty av Daniel, en översikt över världshistorienHerren Gud är vår planets historia stadigt i sina händer, med vårt land har stora planer. Alla hade erfarenhet från två profetiska ...
Tillagt: 18.10.2010
Visningar: 248283x

Jesus Kristus, hans liv, död och uppståndelse

275_jezis_kristus_2.jpg Det enda sätt på försoningen för människans synd som Gud i Jesus Kristus. I sitt liv i fullkomlig lydnad för Guds vilja, hans lidande, död och uppståndelse. De som genom tron ...
Tillagt: 25.11.2010
Visningar: 195202x

Jesus Kristus är Gud eller en skapad varelse? - Del 2

375_jezis_kristus_2.jpg I tidigare arbete vi skrev verser som bevisar gudomlighet och kreativa kraften i Jesus Kristus. Dessa verser visar att Jesus var före skapelsen av världen och att genom honom allting är ...
Tillagt: 10.03.2011
Visningar: 122171x

Video - JESUS

199_film_jezis.jpg JESUS John Heyman ses och också den mest översatta filmen i filmhistorien.Den här filmen är historiskt nära på livet i Jesus Kristus.Vem är Jesus? Denna fråga syftar till att besvara hyllade ...
Tillagt: 03.11.2010
Visningar: 198724x

Sv.AmazingHope.net - Varför den religiösa människor måste lida?