Sv.AmazingHope.net (På hemsidan) Sv.AmazingHope.net

Vi behöver väckelse och reformation i våra liv, inte bara ord!

Skriv av gånger, den andra ankomsten av Jesus Kristus

528_oziveni_a_reformace.jpg

Vi behöver väckelse och reformation i våra liv, inte bara ord!

Tillagt: 04.01.2012
Visningar: 158315x
Ämnen: Skriv av gånger, den andra ankomsten av Jesus Kristus
PrintTisk

De trogna folk är innerligt ber för utgjutelse av den Helige Ande som lovade att arbetet avslutades, och Jesus Kristus kunde komma att avsluta historien om ondskan. Vi vill alla Pingst snart återkom, men fråga vad. När den Helige Ande sänt ner, kommer jag att kunna uppfylla? Jag bor så jag vädjade till Gud? Jag var villig att bli av med synden, själviskhet, stolthet och missbruk i ditt liv?

Jag såg att ingen kunde ha deltagande i "uppfriskande" tills vann över varje svaghet, stolthet, själviskhet, kärlek till världen och över alla falska ord och handling. Därför har vi mer och mer närmare Herren på allvar och strävar efter att preparatet som behövs för att lyckas i vår kamp GE KOMPETENS dagen för Herren. Låt oss alla komma ihåg att Gud är helig, och att ingen annan än heliga varelser någonsin kan bo i hans närhet. (EW 71)

Jag såg att många försummar välbehövlig förberedelsetid och såg till "uppfriskande" och "Latter Rain" om något som skulle vara GE KOMPETENS som kunde hävda sig i Herrens dag och bodde framför hans ansikte. Åh, hur många jag har sett i nödens tid utan tak över huvudet! Försummade den nödvändiga utbildningen och kunde därför inte acceptera uppfriskande, som alla måste ha för att leva GE KOMPETENS är inför en helig Gud. (Maranatha 2,2)

Jag såg också att många inte inser vad de har att vara i tider av svårigheter de kan leva utan Gud i ansiktet av översteprästen i helgedomen. De som ska få tätningen den levande guden och skyddas under vedermödan, spegelbilden av Jesus fullt ut.

Det måste finnas en väckelse och reformation under ledning av den Helige Ande. Den väckelse och reformation är två olika begrepp. Återvinning: att återställa det andliga livet, återhämtning förmåga sinne och hjärta, uppståndelse från andlig död. Reformation betyder omorganisation, en förändring i tänkandet på begreppet sedvänja och praxis. Reformationen kommer inte att ge god frukt av rättvisa, inte åtföljs av en nypremiär av Anden. Den väckelse och reformation är fast besluten att göra sitt arbete och dess resultat måste leda till att fusion. (1SM 128)

Apostlagärningarna 3,19 - Omvänd er därför och ska konverteras så att era synder blir utplånade, när tider av vederkvickelse skall komma från närvaron av Herren;

Uppenbarelseboken 3,19-21 - Jag gör allt jag älskar tillrättavisar och utbilda. Brand därför och bättring. Se, jag står vid dörren och bultar.

Uppenbarelseboken 3,3 - Kom ihåg vad du hörde och accepterat, håll dig till den och ångra sig. Om du vaknar, kommer jag som en tjuv! Inte heller vet inte vilken stund jag kommer till dig.

1 Petrus 2,9 - "Men ni är ett utvalt släkte, ett konungsligt prästerskap, ett heligt folk, ett Guds eget folk (särskilt folk-kjb), kan du deklarera lov av honom som har kallat er från mörkret till sitt underbara ljus. "

Låt oss presentera oss som en fin bil. Utanför är blank, ren, vacker ser ut och väntar tills föraren anländer. Föraren kommer letar bil som är vacker, glänsande och rena. Bypass den för att få bättre titt på honom, och sedan vill ta in. Föraren öppnar dörren, men dörren rullas ut en stor hög med skräp, skräp och skräp. Föraren zesmutní mycket besvikna och stänger dörren och gå någon annanstans. Detta är precis vad som skulle hända oss! Jag ber om utgjutelse av den Helige Ande, men när det kommer, finner det oss rengöra insidan? Eller rullas ut av vårt möte ingen religion synder hopar vanor, svagheter, som vi inte kan ge upp själviskhet och dåliga vanor att äta, underhållning och kläder?

Föreställ dig en gång en vacker sportbil är det exotiska utseende bil som kostar tusentals dollar. Föraren startar bilen, startar motorn omedelbart jämnt. Föraren av en av hastighet, långsamt lägga gasen och lägger fram. Nu går snabbt. Återgår att agera kärleksfullt och börjar med en mjuk trasa att torka en vacker päls. Nu lyfter tanken med bidraget bensin och försiktigt hälls i tanken.

Vad är denna variant?

Föraren kommer till en vacker bil och kasta honom i billigt bensin. Häll sedan det i flaskor läsk, koffeinhaltiga drycker och te och en stor kanna kaffe. Ram i tanken en hel del godis, hamburgare från snabbmatställen, chips, bröd garnerad med kyckling och kalkon kött (full av antibiotika och toxiner) och korv. Sedan börjar regna i tio pund påse socker. Nu föraren tar en flaska bränsletillsatser som ser ut som vitaminer, och sätta dem i tanken. Därefter förbi bilen och fästen. Försöker starta sin bil och börjar ryckningar, hosta och spyr rök. Slutligen, bränder motor, och lämnar bort bilen, skytte och rökning.

"Skaparen av denna bil, eftersom det byggde en perfekt fungerande maskin. Föraren beslöt att sätta i tanken istället för bästa bränslet det värsta." Bilen är på väg till verkstaden för att arbeta på den till en mekaniker. Men som en reparation bilmekaniker, föraren igen för att ge honom mer dåliga saker.

Vi gör inte vår kropp absolut samma? Vår Herre har skapat en fantastisk kropp och perfekt sätt. Själv ständigt förnyas sig att rengöra med inbyggd läker, men vilken form? Från vad som ska ge oss själva kroppen. Till exempel, om vi äter stekt mat plus massor av godis, koffein, utgör varje cell av dålig mat. Sedan hur är arbete? Och må den Helige Ande bor i oss och påverkar oss på rätt sätt när kroppen är översvämmad med gifter från dålig matsmältning och gifter?

1 Kor 10,31 - Well - oavsett om du äter eller dricker, vad du än gör, gör det allt för Guds ära.

1 Kor 6,19 - Visste du att din kropp är ett tempel åt den helige Ande som är i dig, som du har från Gud? Vi är inte din egen, du dyrt återlöst! Därför behöver deras kroppar ni ärar Gud.

Filipperbrevet 3,19 - Deras syfte är förstörelsen, deras gud magen och deras härlighet i sin vanära. Sådant tänkande bara om jordiska ting

Ordspråksboken 23,3 - de inte önskar sina delikatesser - är att maten är vilseledande!

Satan är inte rädd för någonting som kommer att släppa Guds folk vägen och ta bort alla hinder för Herren att utgjuta sin Ande över kyrkan och swooning härdat församlingen. (1SM 124)

Bekänn dina synder till Gud

Be i ödmjuk bön till Gud är nådig att påminna er alla fel i ditt liv och du kan be om förlåtelse. Du kommer att se till att gamla minnen vaknar till liv och du inser en massa synder som du prisa Gud. Om du skadar någon, måste du be om förlåtelse och mannen. Kanske du kommer att se konstigt, men det kanske flyttar sitt hjärta och börja tänka på makt som du så förändrats. Om du gör synd offentligt, vilket påverkade tänkandet för många människor är behovet av att offentligt be om ursäkt och erkänner fel. Du behöver aldrig glömma att vårt beteende påverkar synen på Jesus Kristus, och därmed öde andra. Vi är därför ansvariga för dem.

Reformationen i livsmedel och kost

Jag fick se att de principer som vi har fått i tidigare dagar är så viktigt i dag att vi bör titta på dem lika verkligt som förut. Det finns de som aldrig kört ljus av styrelsen i fråga. Nu är det dags att vi dras ut från under kbelce ljus lysa och låta hans tydliga penetrerande strålar. (CD 23)

Gud hade för människor i världens skapelse plan. - "Gud gav oss att äta spannmål, frukt, nötter, frön och grönsaker för att förbereda dem så enkelt som möjligt, är särskilt hälsosam och näringsrik.". (E.G.White - Life Happiness s. 69-70).

1 Ät mat i naturligt tillstånd som möjligt. Ät massor av råa frukter och grönsaker, särskilt mörka färger. Mörka produkter är hälsosamma och mest näringsrika. Animaliska produkter kan ersätta hela vetemjöl och nötter. Sluta äta precis innan du känner dig full. Rekommenderas i allmänhet, vänta minst 5-6 timmar innan nästa måltid, äta på regelbundna tider varje dag och inte äta något mellan måltiderna. Undvik att äta efter 18:00.

Ibland är det bäst att äta endast två gånger per dag. Under tidig medeltid människor åt två gånger om dagen, från 11-talet, vanligtvis tre gånger om dagen. Vanan att äta mellan de två huvudmåltider (snacks) syntes endast under det senaste århundradet och blev vanligt förekommande. Samtidigt i hög grad expanderat civilisatoriska sjukdomar. Erfarenhet kliniker visade att en minskning av antalet måltider till två per dag har visat sig vara fördelaktig vid behandling av sjukdomar i civilisationen. (Grekiska filosofer ansåg att människor som äter mer än dubbelt så en dag som Barbara.)

Dåligt förberedda mat försvagar de organ där blod bildas. Kroppen då finns det kaos, vilket leder till illamående. Människan är edgy och har ett dåligt humör. Undvika att dricka drycker som innehåller koffein, undvik choklad, kryddor, senap, vinäger, högförädlade och förfinats mat som vitt mjöl och socker, och animalieprodukter.

Använd naturliga anti-virala örter och livsmedel: timjan, salvia, rosmarin, vitlök, ingefära, lök, jordgubbar, och groddar. Gynnsamma naturliga produkter stöder också immunsystemet.

2: a Alla processer i vår kropp behöver vatten. Vatten också framgångsrikt använts som ett terapeutiskt medel. Under dagen bör vi dricka två till tre liter rent vatten.

3 Rök inte eller drick koffeinhaltiga eller alkoholhaltiga drycker. Nyligen genomförda studier har visat att redan lätt till måttligt alkoholbruk orsakar en minskning av hjärnan. Koffein är ett annat ämne som förhindrar en klar tankegång. En studie visade att även deltagarna kunde över-dos av koffein för att skriva snabbare, men gjort en fem-till tio gånger fler fel. Koffein stimulerar, men inte bidrar till en hälsosam och nykter eftertanke.

4 Motion minst 20-30 minuter per dag, helst i den friska luften och solskenet. Om det inte är tillräckligt med sol, använd en kvalitet tillskott av vitamin D.

5 Sleep minst 6-8 timmar varje kväll. Den bästa tiden är före midnatt. Den största positiva effekten kan uppnås när du går till sängs omkring nio. Om du sparar sova ungefär nio timmar och när sover i mörkret, din kropp kommer att kunna njuta av före midnatt, melatonin stiger snabbt. På morgonen kan du vakna tidigt och kunna fånga en hel del arbete.

6 Koppla av, vara lyckliga och tillit till Gud. Hans medel är bäst! Oavsett om du stöter på något i livet, litar på att Gud leder dig att du inte låter något du inte skulle göra och allt verkar dåligt på ett bra sätt så småningom. Sjung och prisa Gud, eftersom sången kan göra underverk med det mänskliga sinnet och uppmuntra ditt hjärta.

När de som känner sina fel, kommer de att ha modet att ändra sina vanor, kommer de att veta att korrigeringen kräver en hel kamp och uthållighet. När den person som skapar den rätta miljön i matvanor, inser att konsumtionen av livsmedel som tidigare ansågs ofarliga, utvecklas långsamt, men säkert, med stöd av dålig matsmältning och andra sjukdomar. (9T 158-160)

Reformationen av kläder

1.Timoteova 2,9 - För kvinnor, vare ändrade dekorera kläder, blygsamt och förnuftigt, ingen märkbar hår och guld eller pärlor eller dyrbara klänningar, men med goda gärningar, som det anstår kvinnor som bekänner att gudsfruktan.

Hur någon kan tillfredsställa med värdelöshet och ytligheten av mode när allt smakat Kristi kärlek? Hur gör ont mitt hjärta att se livet för dem som hävdar att följa en lugn och ödmjuk Frälsare, och ändå så gärna vill hänga med nivån på sekulära kläder. Trots deras religiösa fromhet är nästan omöjligt att skilja dem från icke-troende. Gläd er i gudfruktigt liv. Deras liv och pengar ägnas åt excentriska kläder.

Reformationen om underhållning

Vi lever i en tid av exempellös längtan efter underhållning. Överdriven utsvävningar och extravagans råder överallt. Massor av angelägna för nöjes skull. Thinking försvagas och förtvinar eftersom den inte är van att fundera, studie-eller disciplin. Som ett resultat är de dåraktiga önskemål. Gud kräver att varje själ är utbildad, ren, ädel och härdat. De är ofta offras värdefulla mål för presentationen av mode och casual användning. (MYP 357)

Varje kul när man kan be i tro för en välsignelse, är det säkert. Men berövar någon underhållning som förhindrar privata bön dig hängivenhet, eller hålla dig från bönemöte, är farligt. (CT 337)

Lovers fortfarande spela underhållande teater, hästkapplöpning och kasinon. Överallt råder roligt och spännande till det yttersta, men prövningens stund närmar sig sitt slut och allt kommer snart att beslutas för evigt. Satan vet att hans tid är redan nära. Han satte alla sina resurser för att lura människor och sofistikerad att det tog något och charmade, i avvaktan på dagen av testet av nåd och dörrar stängda för evigt. "DA 636, CHS 51 (se även FE 335).

Nu måste du visa kontinuerliga motsätter ont. Hela himlen är intresserade av män och kvinnor, som han värderade Gud så att han utgav sin älskade Son att dö och lösa in dem. (IHP 195)

"Varje svag, kämpar och tvivla person som helt och hållet överlämna till Gud, träder i direkt samband med de krafter som gör det möjligt för honom att vinna seger. Det kommer att bli närmare till himlen, och i varje test och få akut stöd och hjälp av änglar of Mercy . "(AA 298-9)

"Allvarligt att måste komma ihåg bara människorna i världen, utan också våra egna församlingar, som dagen skall Herren komma plötsligt, oväntat." FE 336:e

"När fristen löper, kommer det plötsligt, oväntat - vid en tidpunkt då alla de minst väntat, men idag kan vi ha en ren rekord i himlen och vet att Gud har antagit oss ....". 7BC 989:e

För varje medlem i kyrkan i världen avger fortfarande ljust så att människor inte behöver fråga: Vad dessa människor göra annorlunda än andra bör och måste resultera i uppsägning av assimilering till världen och även ske för att undvika allt ont, inte ges till bespottaren ingen ursäkt. (1SM 121)

Återupplivandet av sann gudsfruktan är vår mest brådskande behov. Detta arbete är vår främsta arbete. Vi strävar efter att verkligen ta emot Guds välsignelse, inte för att Gud inte skulle vara villiga att ge oss din välsignelse, men eftersom vi inte är redo att acceptera dem. Vår himmelske Fader är mer villiga att ge sitt helige Ande åt dem som ber honom om det än om jordiska föräldrar ger goda gåvor till dina barn. Men vår uppgift är genom tro, ödmjukhet, ånger och uppriktig bön att de villkor under vilka Gud lovade att ge oss sin välsignelse. Återhämtningen kan förväntas enbart som svar på bön. (1SM 121)


Relaterade artiklar från kategori - Skriv av gånger, den andra ankomsten av Jesus Kristus

New Age - Messias Maitrea i profetiorna

281_jezis_vs_lucifer_2.jpg New Age-rörelsen på senare år, växer gradvis och omärkligt, och blir i alla områden av våra liv. Rörelsen växte snart i hemlighet men sedan 1984, då han blev beordrad att publicera ...
Tillagt: 30.11.2010
Visningar: 133027x

Katastrofen kommer när Gud kommer att skaka marken!

405_blizi_se_katastrofa_kdy_buh_zatrese_zemi.jpg Bibeln varnar tydligt att ett av de sista tecknen innan ankomst Jesus Kristus är Gud skakar vårt land. Numera mest till andra kommande redan fyllt, eller fyller. Andelen brott och uppror ...
Uppdaterat: 18.02.2013
Tillagt: 02.04.2011
Visningar: 251310x

Dramatiskt öka antalet jordbävningar!

392_katastrofykont.jpg Ständigt ökande antal jordbävningar över hela landet. Många människor uppfattar förändringar och abnormitet av naturen och börjar inse att allt inte är i ordning. De inser att något händer, vad historien ...
Tillagt: 11.03.2011
Visningar: 242463x

Video - den sista striden

449_posledni_bitva.jpg Hur ska de se ut som slutscenen i denna värld? Sjundedagsadventisterna från Brasilien spelat in en film baserad på profetior som talar om historiens slut.Bibeln i trojandělském budskap i Uppenbarelseboken kapitel ...
Tillagt: 18.07.2011
Visningar: 117716x

Vilddjuret från jorden och vilddjurets bild - Uppenbarelseboken 13,11

444_selma_ze_zeme_a_obraz_selmy.jpg Uppenbarelseboken 13,11-17 - Och jag såg ett annat vilddjur stiga upp ur landet hade två horn som ett lamm men talade som en drake. Det bär all makt i det första ...
Tillagt: 21.06.2011
Visningar: 201930x

Sv.AmazingHope.net - Vi behöver väckelse och reformation i våra liv, inte bara ord!