Sv.AmazingHope.net (På hemsidan) Sv.AmazingHope.net

Vi kan bestämma slutdatum för världen och det kommande av Jesus Kristus?

Skriv av gånger, den andra ankomsten av Jesus Kristus

489_may-21-2011-doomsday-or-judgement-day.jpg

Vi kan bestämma slutdatum för världen och det kommande av Jesus Kristus?

Tillagt: 09.10.2011
Visningar: 198101x
Ämnen: Skriv av gånger, den andra ankomsten av Jesus Kristus
PrintTisk
489_may-21-2011-doomsday-or-judgement-day.jpg490_may-21-2011-judgment-day.jpg491_may-21-2011-judgment-day-family-radio.jpg492_may-21-judgment-day-protest.jpg493_judgmant_day_21_may_2011.jpg

Nyligen ständigt växande antal människor som inser att det kommande av vår Återlösare Jesus Kristus är mycket nära. Folk tror, ​​studera profetia och att försöka urskilja olika tecken, oavsett om bibliska eller obiblisk.

På Oljeberget Kristus talade om sin andra ankomst. Han påpekade den speciella tecken som kommer att föregå hans ankomst. Han befallde sina lärjungar att titta på och förbereda. Han visade vad det innebär att vänta på hans ankomst. Tid är nödvändigt att fylla hårt arbete, inte vänta tomgång. Men det betonade också att hans ankomst kommer att vara oförberedda på det oväntade människor, och den dagen eller timmen av hans ankomst, kan vi inte bestämma i förväg.

Matt 25,13 - "Därför titta på, du vet inte när dagen och timmen."

Matt 24,36 - Dagen och timmen känner ingen - inte ens himlens änglar, inte heller Sonen - den enda själv min far.

Matt 24,42-44 - varför titta på, eftersom du inte vet just nu när din Herre kommer. Tänk - om hyresvärden visste vid den tiden på natten tjuven kommer, så vakade han och ville inte låta honom bryta sig in i hans hus. Därför ska ni också redo, för Människosonen kommer, vid ett oväntat tillfälle.

Matt 24,33-34 - på samma sätt, när man ser allt detta, vet att det skulle komma, det är redan på dörren! Sannerligen säger jag eder, att denna generation förgås innan allt detta händer.

Varför så många människor fortfarande ser inte dessa starka ord av Jesus, och beräkna det exakta datumet för slutet på världen? Vi föregångare enligt skylten att veta att den ankomsttid närmade sig. Vi kan bara gissa att de är tillräckligt nära att, som skrivet, skall denna generation aldrig förgås. Den exakta tiden, men ingen kommer att veta! Att bestämma exakt datum bara leder till falska förhoppningar och tappa modet. Det avleder från den verkliga viktig förberedelse för det kommande av Jesus Kristus. Och förberedelser är - att leva varje dag med Kristus och göra sann omvändelse. Det är också viktigt att studera de profetiska böckerna i Bibeln, vi är inte lurade. Jesus Kristus sade: "Omvänd er, ty himmelriket." Och John i den profetiska Uppenbarelseboken säger:

Uppenbarelseboken 22,7 - "Se, jag kommer tillbaka Välsignad är han som håller ord profetian i denna bok!".

Var inte så bedragna. Om du har hört att Kristus kommer vid en viss tidpunkt, måste du veta att detta är i strid med Bibeln - Hans Ord. Satan, som vill efterlikna Kristus kommande och förvirra mänskligheten kommer att ange datum för din ankomst, och folk är entusiastiska men vilseledda. Du vet vad hindrar honom ännu? Han kan tyckas vara att vid varje given tidpunkt. Hemligheten med denna ondska, men det fungerar bara väntar på för att det ska försvinna hindret.

Flera exempel på att identifiera uppgifter av världen:

- 21 oktober 2011 har av Gud Camping omedelbart dödande tre procent av befolkningen, eller omkring 200 miljoner människor. Camping hävdar att Bibeln döljer kalendern, som beräknas det exakta datumet för domedagen. Ett misslyckat försök att bestämma domedagen, ingen camping i år och hade en 21: a maj 2011. På bilderna kan du se hur galen denna åtgärd åtföljs.

- December 21, 2012 Detta Mayans förutspådde i slutet av oss. Världen som vi känner den upphör att existera enligt dem tre dagar innan julafton. Midnatt kalendern hoppar första gången på fem tusen år tillbaka till noll.

- Ronald Weinland amerikan, som påstår att Gud kallade henne en profet, förutsäger att världen kommer att upphöra nästa år vid den här tiden 27 maj 2012

- Nära byn i centrala Ryssland Nikolskoe den muromgärdade underjordiska tre dussin medlemmar av nya religiösa sekter. De vill stanna där åtminstone fram till maj nästa år, då väntas i slutet av världen. www.idnes.cz

- Den så kallade Kristus, Maitreya har sagt mer än 30 år, driver världens ännu okända, i en fysisk kropp här på jorden. Nyheter om hans ankomst serveras Creme, en brittisk konstnär och Esoterik. Men den så kallade Kristus inte bara i kontakt med honom, verkar ha många människor att hjälpa dem, sade hopp, mod och uppmuntran i svåra stunder, eller för att bekräfta och stärka deras tro. Sådana fall händer över hela världen, i Tjeckien. För närvarande sprids världen omfattande hopp och en känsla av förväntan att om tillräckligt många människor tar det, att Kristus och börja tala offentligt om hans uppenbara uppdrag. Denna viktiga dag, som den förväntade dagen för deklarationen närmar sig med stormsteg och det är viktigt att den var beredd så många som möjligt. Dess uppgift är att visa människor vägen till den nuvarande otillfredsställande situation och fastställa Age of Aquarius - den så kallade guldåldern.

Dessa verser varnar tydligt mot detta onda, som låtsas vara Gud och bestämt den exakta tidpunkten för allmänheten vill komma ut och rida mänskligheten från Bibeln och från den ende sanne Guden.

2: a Tess 2,1-7 - Och nu om den kommande vår Herre Jesus Kristus och vår insamling till honom. Bröder, ska du inte vara så lätt att ta på omfattningen och oroade, vare profetia, predika, eller genom brev (förmodligen från oss), sa den dagen som Herren har kommit. Låt ingen lura på något sätt. Tills den dagen kommer måste komma från Gud avvärja. De måste upptäcka de onda förbannelse och som kommer att motsätta sig och upphöja sig själv över allt vad den säger och vad Gud dyrkas. Bosätta sig även i Guds tempel och kommer att utfärda en Gud! Minns du inte hur jag sa till dig när jag fortfarande var med dig? Du vet vad hindrar honom ännu - de måste vara tvungen att visas vid varje given tidpunkt. Hemligheten med denna ondska, men det fungerar bara väntar på för att det ska försvinna hindret.

Flera citat E. G. White:

Hur nära den andra ankomsten av vår Herre Jesus Kristus, är i rörelse sataniska krafter underifrån. Satan kommer att avslöja inte bara som en människa, men kommer att uppträda som Jesus Kristus. En värld som har förkastat sanningen, acceptera det som herrarnas Herre och konungarnas Konung. (5BC 1105,1106)

Som kronan på verket agerar i det stora drama av bedrägeri Satan själv kommer att imitera Kristus. Kyrkan hävdade länge att titta på Frälsarens ankomst som kulmen på deras förhoppningar. arch bedragare orsakar nu kommer det att verka som Kristus kom. I olika delar av landet för att Satan själv ser mellan människor som en majestätisk vara bländande prakt, som liknar den beskrivning av Guds Son, som John beskriver i Uppenbarelseboken. Uppenbarelseboken 1,13-15.

Den härlighet som omger honom, inte kan övervinnas genom något som dödliga öga har sett ännu. Luften bär triumferande rop: "Kristus har kommit Kristus har kommit!" Människor framför honom faller på hans ansikte i djup vördnad, som han höjer sina händer och uttalar en välsignelse över dem, såsom Kristus välsignade sina lärjungar när han bodde på jorden. Hans röst är mjuk och fängslande, men ändå melodisk. Typ lär medkännande tonen en del av dessa ädla himmelska sanningar som Frälsaren uttalade.

Helar sjukdomar hos människor och sedan i sin låtsade teckenet av Kristus, säger att ändras lördag till söndag, och befaller alla heliga dag som välsignade. Det förklarar att de som kommer att fortsätta att framhärda i efterlevnaden av den sjunde dagen, till att häda hans namn genom att vägra att lyda hans änglar som sändes till dem med ljus och sanning. Det är en kraftfull, nästan oemotståndlig vanföreställning. Precis som samariterna som var lurade av Simon den store, kommer att skaror av människor, från de minsta till största, att se dessa många trolldomskonster säger det "är den stora Guds kraft." (Apostlagärningarna 8:10)

Guds folk kommer inte att bli förförd. Undervisning av denna falska Kristus är inte i enlighet med den Heliga Skrift. "(GC 623-625)

Lärjungarna frågade: "Säg oss när det inträffar och vad blir tecknet för din återkomst och slutet på världen?" Herre Jesus introducerade skylten och sa:

Matt 24,3.33 - ". När man ser dessa saker, vet att tiden är nära, vid dörren"

Trots att ingen vet dagen och timmen för Kristi ankomst, lär Herren oss och uppmuntrar oss att veta när den bestämda tiden närmar sig. Bibeln lär oss också att Kristi varning för att ta på allvar och förkasta eller ignorera närmar sig tiden för hans ankomst, för oss var det bara en tragisk, tragiskt som det var för samtida Noa, har de inte vet var översvämning inträffar.

Liknelsen som jämför de trogna och otrogna tjänare, säger, så är han som säger i sitt hjärta: "Min herre är inte långt." Den visar hur Jesus Kristus kommer att döma och belöna dem som är vaksam och bekänner hans ankomst, och de som förnekar det. "Titta ni alltså!" sade han. "Välsignad är att tjänare som hans herre när han kommer att upptäcka att de gör det." (Matteus 24,42.46) "Du skall inte titta på om jag kommer som en tjuv, och du skall inte veta vilken stund jag kommer över dig." (Uppenbarelseboken 3:3)

Aposteln Paulus talar om människor för vilka Herrens ankomst Jesus kommer oväntat. "Herrens dag kommer som en tjuv om natten. När de säger" är rummets säker, "det finns en plötslig bakhåll och komma undan förstörelse ...." För dem som tar på allvar Kristi varning, tillägger han: "Men ni, bröder, är inte i mörker, att den dagen kan överraska som en tjuv Ni är alla söner av ljus och söner dag inte på natten eller mörkret..." (1. Tess 5,2-5) visade att Skriften ursäktar inte mänsklig okunskap, att Herrens ankomst Jesus är nära.

Jesus Kristus med otroligt tålamod väntar på dig och jag kommer att vara redo. Slutligen förstår vad det innebär att leva med Kristus varje dag, har ett hjärta pånyttfödd, en helig lag i våra hjärtan. Änglar har fortfarande de fyra väderstrecken rusa, rusa av ondska som omger vårt land ännu större fasa, och vars resultat under de kommande i vår Återlösare. Jesus väntar på dig! Bygga alltför dyrbar återstående tid!

2: a Peter 3,9 - Herren är inte slapp att uppfylla sitt löfte, som vissa tolkar, men är tålamod med dig, eftersom den inte vill att någon ska förgås, utan att alla skall komma till omvändelse.

Hesekiel 33,11 - Säg till dem: Så sant jag lever, säger Herren Gud, jag vill inte de onda dör, men att vända om från sin väg och leva. Vänd bort, vänder om från sina onda vägar! Varför ska du dö, I av Israels hus? "

Gör dig redo, för att uppfylla de tecken säga att tiden är kort!


Relaterade artiklar från kategori - Skriv av gånger, den andra ankomsten av Jesus Kristus

Kommer en större finansiell kris är oundviklig

478_graf-down.jpg Hela världen ställs inför allt större ekonomiska problem. Många människor började inse att denna onda cirkel av enorma statsskuld inte leder vägen ut. Det är bara en kort tidsfråga innan det ...
Tillagt: 13.09.2011
Visningar: 146828x

Böner för återhämtning och utgjutande av den Helige Ande - 777

424_777prayer.jpg Nya testamentets kyrka påverkas kraftigt världen med goda nyheter av evangeliet i en enda generation. Fylld av den helige Ande Nya testamentet troende de närvarande att dela sanningen i budskapet om ...
Tillagt: 08.05.2011
Visningar: 184129x

När de säger fred och säkerhet, sedan kommer förvirring - och kanske tala om säkerhet nu?

437_usa_v_proroctvi.jpg 1 Tess 5,2-6 - ". Du vet mycket väl att den dag som Herren kommer som en tjuv om natten Som de säger:" Det är fred, inte hota oss, finns det ...
Tillagt: 24.05.2011
Visningar: 128791x

Andra ankomst Jesus Kristus

323_druhy_prichod_jezise_krista.jpg Kristus ska komma personligt och synligt i himlen. Kommer som herrarnas Herre och konungarnas Konung. Bibeln kommer som vänster och alla kommer att se honom.Alla förstår tydligt att han är skaparen ...
Tillagt: 25.01.2011
Visningar: 163221x

Messianska judar

164_izrael_vlajka.jpg Messianska judar - självuppfyllande profetiaFörutom talrika kristna samfund finns i Israel och förflyttning av så kallade "messianska judar". Dessa människor kommer oftast från judiska familjer, men tror på Jesus som Messias ...
Tillagt: 06.10.2010
Visningar: 186909x

Sv.AmazingHope.net - Vi kan bestämma slutdatum för världen och det kommande av Jesus Kristus?