Sv.AmazingHope.net (På hemsidan) Sv.AmazingHope.net

Video - False Messiah i Ryssland

Videos

92_sergey_anatolyevitch_torop.jpg

Video - False Messiah i Ryssland

Tillagt: 10.09.2010
Visningar: 164824x
Ämnen: Videos
PrintTisk
92_sergey_anatolyevitch_torop.jpg93_sergey_anatolyevitch_torop_2.jpg94_false_messiah2.jpg95_falesny_mesias.jpg96_false_messiah.jpg

Sergey Anatolyevitch Trop, född den 14 ledna 1961. Hans anhängare känner honom som Vissarion. Han grundade och ledde en religiös rörelse, som kallas kyrkan för sista akten.

Vissarion föddes i Krasnodar och efter tjänst i Röda armén, fast han i Minusinsk. Han arbetade som en trafikpolis, innan han förlorade sitt jobb 1989. År 1991 var han "återföds" som Vissarion, återvände till säga, som Jesus Kristus. Vissarion det säger att det är en reinkarnation av Jesus.

Undervisar reinkarnation, veganism och närmar sig slutet på världen, på slutet för civilisationen som vi känner.

Hans religion kombinerar delar av den ryska ortodoxa kyrkan med buddhismen. Hans anhängare följa strikta regler, är veganer och inte får några dåliga vanor som rökning eller alkohol. Pengar är förbjudet i denna gemenskap. Gruppen syftar till att förena alla religioner på jorden.

Denna rörelse är beläget i den sibiriska taigan. Den har omkring 4.000 anhängare, i ett trettiotal byar i närheten av hans bas Sun City. Över hela världen har cirka 10.000 anhängare.

Vad Bibeln berättar om sådana rörelser, Messias?

Luke 17,23-24 - Om du då säga: 'Det "eller" Där "inte gå någonstans och för någon att gifta sig. Som när blixten lyser upp landskapet från ena ändan av himlen till den andra, så kommer Människosonen på hans tid.

Luke 21,8 - "Se till att inte vilseledas, sade han. "Många skall komma i mitt namn och säga, jag är Messias! och, är det dags! "Gå inte efter dem.

Matthew 24,4-5 - Jesus svarade dem: "Var försiktig så att ingen bedrar er. Många skola komma under mitt namn och säga, jag är Messias 'och skola förvilla många.

Matthew 24,23-28 - Om du hade någon sade: "Se, är Messias här! "Eller," Där är han! "Tro det. Rise är falsk Messias och falska profeter, och kommer att göra stora under och tecken, skulle så ta med (om möjligt) även de utvalda. Se, jag har sagt tidigare. Om de säga: "Titta, är i öknen! "Går inte, eller säga:" Se, de hemliga plats, "inte tror.

Hur ser verkligen vår Herres Jesu Kristi?

Matthew 24,27 - Tillkomsten av Människosonen kommer som en blixt - lyste upp himlen från öster till väster.

Matthew 24,30-31 - då himlen kommer att visas tecknet för Människosonen, och då skall alla jordens stammar gråta och se Människosonen komma på himlens moln med stor makt och härlighet. Och han skall sända ut sina änglar med ett högt trumpet, och de skall samla hans utvalda från de fyra väderstrecken, från himlens ena ända till den andra.

Mark 13,26 - Då ser Människosonen komma i moln med stor makt och härlighet.

Luke 17,24 - Blixtsnabbt lyser upp landskapet från ena ändan av himlen till den andra, så kommer Människosonen på hans tid.

1 Tess 4,16-18 - Du hör en väckande kommando ärkeängels röst och trumf av Gud, skall Herren själv stiga ned från himlen och den första gången de döda i Kristus uppstå. Vi lever tillsammans med dem som fångats i moln för att möta Herren, då skall vi vara hos Herren för evigt. Uppmuntra varandra med dessa ord.

Uppenbarelseboken 1,7 - Se, det kommer med molnen och varje öga skall se honom, även de som har genomborrat honom. Alla jordens stammar för honom att gråta. Ja, amen.

Video - False Messiah i Ryssland - Sergey Anatolyevitch Trop - Vissarion


Relaterade artiklar från kategori - Videos

Video - falska läror i de sista dagarna

441_video_falesny_mesias.jpg Undertexter till video:Bibeln förutsäger den moraliska nivån på mänskligheten i slutet av tiden. Vi är vittnen till dessa saker rätt?Jesus sade i Matteus 24, 4-5, i de sista dagarna många skall ...
Tillagt: 03.06.2011
Visningar: 127892x

Video - Mystery Music - Zeb Hourigan

297_mysterium_hudby.jpg Världen idag är bokstavligen översvämmas av musik. Olika musikstilar, band, sångare.Kolla in denna intressanta video där vi tittar in backstage musikaliska maskinen som påverkar världen.Du kan bli musik för att påverka ...
Uppdaterat: 11.08.2012
Tillagt: 17.12.2010
Visningar: 137137x

Video - Exodus, korsa Röda havet

153_pdvd_040.jpg Exodus, Israels korsa Röda havet. I denna film får du lära dig där den faktiska korsa Röda havet, Israels folk. De fann resterna av den armé av farao Ramses II. Kolla ...
Tillagt: 29.09.2010
Visningar: 167082x

Video - kosmiska konflikten

459_vesmirny_konflikt.jpg Alla människor på jorden, oavsett religion eller nationalitet, och erkänna att allt omkring oss i hela världen är en kamp, ​​kampen mellan krafter gott och ont. Kampen mellan ljus och mörker, ...
Tillagt: 08.08.2011
Visningar: 139384x
Rekommenderad

Video - JESUS

199_film_jezis.jpg JESUS John Heyman ses och också den mest översatta filmen i filmhistorien.Den här filmen är historiskt nära på livet i Jesus Kristus.Vem är Jesus? Denna fråga syftar till att besvara hyllade ...
Tillagt: 03.11.2010
Visningar: 194679x

Sv.AmazingHope.net - Video - False Messiah i Ryssland