Sv.AmazingHope.net (På hemsidan) Sv.AmazingHope.net

Video - False Messiah i Ryssland

Videos

92_sergey_anatolyevitch_torop.jpg

Video - False Messiah i Ryssland

Tillagt: 10.09.2010
Visningar: 168496x
Ämnen: Videos
PrintTisk
92_sergey_anatolyevitch_torop.jpg93_sergey_anatolyevitch_torop_2.jpg94_false_messiah2.jpg95_falesny_mesias.jpg96_false_messiah.jpg

Sergey Anatolyevitch Trop, född den 14 ledna 1961. Hans anhängare känner honom som Vissarion. Han grundade och ledde en religiös rörelse, som kallas kyrkan för sista akten.

Vissarion föddes i Krasnodar och efter tjänst i Röda armén, fast han i Minusinsk. Han arbetade som en trafikpolis, innan han förlorade sitt jobb 1989. År 1991 var han "återföds" som Vissarion, återvände till säga, som Jesus Kristus. Vissarion det säger att det är en reinkarnation av Jesus.

Undervisar reinkarnation, veganism och närmar sig slutet på världen, på slutet för civilisationen som vi känner.

Hans religion kombinerar delar av den ryska ortodoxa kyrkan med buddhismen. Hans anhängare följa strikta regler, är veganer och inte får några dåliga vanor som rökning eller alkohol. Pengar är förbjudet i denna gemenskap. Gruppen syftar till att förena alla religioner på jorden.

Denna rörelse är beläget i den sibiriska taigan. Den har omkring 4.000 anhängare, i ett trettiotal byar i närheten av hans bas Sun City. Över hela världen har cirka 10.000 anhängare.

Vad Bibeln berättar om sådana rörelser, Messias?

Luke 17,23-24 - Om du då säga: 'Det "eller" Där "inte gå någonstans och för någon att gifta sig. Som när blixten lyser upp landskapet från ena ändan av himlen till den andra, så kommer Människosonen på hans tid.

Luke 21,8 - "Se till att inte vilseledas, sade han. "Många skall komma i mitt namn och säga, jag är Messias! och, är det dags! "Gå inte efter dem.

Matthew 24,4-5 - Jesus svarade dem: "Var försiktig så att ingen bedrar er. Många skola komma under mitt namn och säga, jag är Messias 'och skola förvilla många.

Matthew 24,23-28 - Om du hade någon sade: "Se, är Messias här! "Eller," Där är han! "Tro det. Rise är falsk Messias och falska profeter, och kommer att göra stora under och tecken, skulle så ta med (om möjligt) även de utvalda. Se, jag har sagt tidigare. Om de säga: "Titta, är i öknen! "Går inte, eller säga:" Se, de hemliga plats, "inte tror.

Hur ser verkligen vår Herres Jesu Kristi?

Matthew 24,27 - Tillkomsten av Människosonen kommer som en blixt - lyste upp himlen från öster till väster.

Matthew 24,30-31 - då himlen kommer att visas tecknet för Människosonen, och då skall alla jordens stammar gråta och se Människosonen komma på himlens moln med stor makt och härlighet. Och han skall sända ut sina änglar med ett högt trumpet, och de skall samla hans utvalda från de fyra väderstrecken, från himlens ena ända till den andra.

Mark 13,26 - Då ser Människosonen komma i moln med stor makt och härlighet.

Luke 17,24 - Blixtsnabbt lyser upp landskapet från ena ändan av himlen till den andra, så kommer Människosonen på hans tid.

1 Tess 4,16-18 - Du hör en väckande kommando ärkeängels röst och trumf av Gud, skall Herren själv stiga ned från himlen och den första gången de döda i Kristus uppstå. Vi lever tillsammans med dem som fångats i moln för att möta Herren, då skall vi vara hos Herren för evigt. Uppmuntra varandra med dessa ord.

Uppenbarelseboken 1,7 - Se, det kommer med molnen och varje öga skall se honom, även de som har genomborrat honom. Alla jordens stammar för honom att gråta. Ja, amen.

Video - False Messiah i Ryssland - Sergey Anatolyevitch Trop - Vissarion


Relaterade artiklar från kategori - Videos

Video - falska läror i de sista dagarna

441_video_falesny_mesias.jpg Undertexter till video:Bibeln förutsäger den moraliska nivån på mänskligheten i slutet av tiden. Vi är vittnen till dessa saker rätt?Jesus sade i Matteus 24, 4-5, i de sista dagarna många skall ...
Tillagt: 03.06.2011
Visningar: 131046x

Video - kan förena alla världsreligioner?

510_lze_sjednotit_nabozenstvi.jpg The Byzantine Catholic Patriarchate based on apostolic and prophetic authority before the world publishes a painful reality: Christian Church that homosexuality publicly approve, deny God's laws and to themselves plunged the ...
Tillagt: 02.11.2011
Visningar: 145916x

Video - Den sista händelsen, i slutet av Världen enligt bibliska profetior

80_the_final_events_of_bible_prophecy.jpg Doug Batchelor - avslutande arrangemang Bibelns profetiorTa en titt på detta dokument, som är Doug Batchelor presenterar händelser som kommer att föregå världens ände. Dessa händelser är förenliga med bibliska profetior. ...
Tillagt: 03.09.2010
Visningar: 275951x
Rekommenderad

Video - kosmiska konflikten

459_vesmirny_konflikt.jpg Alla människor på jorden, oavsett religion eller nationalitet, och erkänna att allt omkring oss i hela världen är en kamp, ​​kampen mellan krafter gott och ont. Kampen mellan ljus och mörker, ...
Tillagt: 08.08.2011
Visningar: 142778x
Rekommenderad

MP3 - Vem är Antikrist? - Prof. Dr Walter Veith

301_antikrist_papezsky_system.jpg Lyssna på denna föreläsning professor. Dr Walter Veith, som kommer att svara på frågan vem är Antikrist? Är det verkligen den påvliga systemet? ...
Tillagt: 28.12.2010
Visningar: 193747x

Sv.AmazingHope.net - Video - False Messiah i Ryssland