Sv.AmazingHope.net (På hemsidan) Sv.AmazingHope.net

Video - falska läror i de sista dagarna

Videos

441_video_falesny_mesias.jpg

Video - falska läror i de sista dagarna

Tillagt: 03.06.2011
Visningar: 131046x
Ämnen: Videos
PrintTisk

Undertexter till video:

Bibeln förutsäger den moraliska nivån på mänskligheten i slutet av tiden. Vi är vittnen till dessa saker rätt?

Jesus sade i Matteus 24, 4-5, i de sista dagarna många skall komma i hans namn, och de anspråk på att vara Kristus och skola förvilla många.

De senaste åren har jag rest världen runt och träffat människor efter ledaren, som på sina egna anspråk på att vara Kristus. Det händer bara i ett eller två länder, utan i hela världen. Till exempel, när jag talade i Moskva, hoppade en man fram och avbröt mötet och sa att vad jag talar om Bibeln inte var sant att de följer Messias, den sanne Messias och att människor bör följa budskapet mer än Bibeln.

Jesus var kringresande predikant, en tidigare snickare, som aldrig varit utanför det lilla landet Israel och han talade i de sista dagarna kommer många att komma under mitt namn kommer att kallas Buddha eller Konfucius, men kommer att kallas Kristus. Det var väldigt modig och vi ser nu många olika människor som påstår sig vara Jesus Kristus och östra gurové är de första på listan.

Vi ser många människor som påstår sig vara Messias och är den senaste person Ferika, som har just meddelat att han är Messias i modern tid. Och många är klåda. Jesus sa "uppstå falska messias och falska profeter kommer att göra stora tecken och under, att förföra, om det var möjligt även de utvalda.

Idag är många i New Age-rörelsen tillkännagav en Messias, eller förklara att de förmedlar den visdom i dessa dagar. Till exempel påståenden Shirley McClain att vara Gud. Fortfarande förvånar mig hur vanföreställningar som människor kan tro när du avvisar sanningen. Kristi ord uppfylls inför våra ögon. Detta är tecken på de senaste dagarna, enligt Jesus Kristus.

Under de senaste decennierna, märker jag tendenser som växer fram i samhället. Folk är mycket intresserade av det metafysiska, mystiska och ockulta dimension. Och detta händer i varje nation i världen. Idag domineras i allmänhet av konceptet att Gud är allt, eftersom människor tar östra metafysiska världsbild. De vänder sig till yoga, att meditera, att mimotělovým erfarenhet och tro i medvetandet av kristaller. Tanken att vi i det förgångna var hedningar, nu accepterad som en ny andlighet och det är accepterat i hela världen.

1 Timothy 4,1 - Anden säger tydligt att den senaste tiden, vissa människor lämnar tron ​​att följa vandrande andar och demoniska läror.

Jag reser runt i världen och göra intervjuer med människor som var på droger, hade psychodelic erfarenhet yoga eller har varit i hypnos. Det finns flera hundra sätt att uppnå förändring i människors medvetande. När du vaknar, styr ditt sinne ditt huvud när du är utanför normal medvetande du förlorar din anslutning till ande och intellekt. Kommer du att låta en annan anda i din nervceller tvingas illusion. Den säger att människor kommer att hålla lösdrivande andar och läror demoner .... En av de stora saker idag är "Fusionen" kommunikation med andliga varelser, och används även i näringslivet.

Paulus talade i 1 Timoteus 4,1 på läran om demoner, kommer människor att delta i rännstenen, som också kommer att ske i namn av kristendom. Han talade om de många människor som lura folket och det är något som sker i dag. En av de största avlopp vad som händer i vår tid sker i namn av kristendom. När människor får någon form av kristendom baserad på den bibliska erfarenhet.

Vi ser hur den studsade dyrka satan satanisk kulter. Vi hör det i musik, ser vi som genomsyrar dagens ungdomskultur. Unga människor gör hemska saker, otänkbara saker, eftersom de leder till sataniska kulter. Varför kan ledas in i dessa saker? Eftersom de var avskurna från sanningen i evangeliet. Eftersom deras föräldrar inte tala med dem om vad Guds sanning. Vi har en epidemi av ungdomar, som deltar i vissa former av satanism. Med lite blod eller rått kött, och de dricker eller äter.

Alla religioner är närmare till satanism. Vi rör oss in i en ny satanisk tid, är det uppenbart runt, titta bara. - Anton Levay, grundaren av Church of Satan.

Människor har en passion för det ockulta, eftersom de har Guds sanning i sina hjärtan. Aldrig tidigare har vi sett en sådan explosion av spådom, hypnos, psychodelic erfarenheter, trolldom, hål drake och det vi ser i dagens värld. Precis som Jesu ord.


Relaterade artiklar från kategori - Videos

Video - kan förena alla världsreligioner?

510_lze_sjednotit_nabozenstvi.jpg The Byzantine Catholic Patriarchate based on apostolic and prophetic authority before the world publishes a painful reality: Christian Church that homosexuality publicly approve, deny God's laws and to themselves plunged the ...
Tillagt: 02.11.2011
Visningar: 145916x

Video - den sista striden

449_posledni_bitva.jpg Hur ska de se ut som slutscenen i denna värld? Sjundedagsadventisterna från Brasilien spelat in en film baserad på profetior som talar om historiens slut.Bibeln i trojandělském budskap i Uppenbarelseboken kapitel ...
Tillagt: 18.07.2011
Visningar: 117716x

Video - Noaks Ark Expeditioner 2007

79_noahs_ark.jpg Sändningarna från Tjeckien för att hitta den plats Noaks Ark av Ron Wyatt. Expedition som utförs av Milan latka 2007. Se denna video där du kan se resterna av Noaks ark ...
Tillagt: 03.09.2010
Visningar: 138594x

Video - Sodom och Gomorra i 2005 Expeditioner

78_sodoma_a_gomora.jpg Sändningarna från Tjeckien, ledd av Milan ämne under 2005. Milan latka bekräftar upptäckterna av Ron Wyatt att de verkligen existerar och är sanna.Hittade hela staden ur askan och är översållade med ...
Tillagt: 31.08.2010
Visningar: 119634x

Video - kosmiska konflikten

459_vesmirny_konflikt.jpg Alla människor på jorden, oavsett religion eller nationalitet, och erkänna att allt omkring oss i hela världen är en kamp, ​​kampen mellan krafter gott och ont. Kampen mellan ljus och mörker, ...
Tillagt: 08.08.2011
Visningar: 142778x
Rekommenderad

Sv.AmazingHope.net - Video - falska läror i de sista dagarna