Sv.AmazingHope.net (På hemsidan) Sv.AmazingHope.net

Prophecy - New York 9 / 11 - WTC kollapsa - 11 September, 2001

Profeterna i Bibeln och idag

288_dvojcata_wtc_utok_september_archiv.jpg

Prophecy - New York 9 / 11 - WTC kollapsa - 11 September, 2001

Tillagt: 09.12.2010
Visningar: 211457x
Ämnen: Profeterna i Bibeln och idag
PrintTisk

Läs denna intressanta profetia. Ellen White såg i sina visioner om vad som händer i New York den 11 september 2001? För oss är dessa händelser väntar fortfarande i framtiden? Läs och döm själv.

New York

Gud har inte gjort hans hov utan nåd. Hans hand är fortfarande utsträckt. Guds budskap måste också rapporteras i en stor New York City. Människor måste förstå att Gud är den enda touch av din hand kan förstöra tillgångar som byggts före den sista stora dagen. (3MR 310 311, 1902)

Jag har inte specifik information om vad som ska hända i New York. Jag vet bara att massiv byggnad i staden kommer att förstöras på en dag inflytande av Guds kraft. Överallt skulle det vara döden, för jag känner mig så djupt att staden varnades. (RH 5 jul 1906)

En gång när jag var i New York var mitt mörkerseende visat en stor byggnad, som steg många historier i skyn. Dessa byggnader bör vara brandsäkra och är utformade för att bli berömd genom sina ägare och byggare. Sedan hörde jag märker brandlarmet. Folk tittade på dessa brandsäkra byggnader och sa. De är helt säker, men dessa byggnader uppslukades av eld, som om det var otur. Särskild utrustning kunde inte förhindra att de förstörs. Brandmän kunde inte använda sina telefoner. (9T 12, 13, 1909)

Indestructible byggnaderna kommer att förvandlas till aska.

Jag såg den dyraste stater som har deklarerats brandsäkra, men precis som Sodom omkom i lågorna av Guds hämnd och förvandlades till aska. Fragile monument till mänsklig stolthet kommer att förvandlas till damm innan den slutgiltiga förstörelsen av världen inträffar. (3SM 418, 1901)

Gud drar tillbaka sitt ande från den kriminella städer som alltmer liknar prediluvian eller städer Sodom och Gomorra. Dyra bostäder och arkitektoniska underverk förstörs på ett ögonblick, när deras befolkning som överstiger gränserna för förlåtelse. Det majestätiska byggnader som har bedömts helt förstörda av brand, brandsäker, är ett tecken på att på kort tid, alla jordiska byggnader blivit ruiner. (TDG 152, 1902)

Folk kommer att fortsätta bygga dyra byggnader och kommer att vara för dem att spendera astronomiska summor. Särskild uppmärksamhet kommer att ägnas åt deras arkitektoniska skönhet, hållbarhet och tillförlitlighet design. Herre, men jag lärde mig att trots alla dessa åtgärder kommer byggnaden dela öde Jerusalem Temple. (5BC 1098, 1906)

KOMMENTAR

Om Ellen Gould White såg hösten WTC byggnaderna i New York den 11 september 2001 Jag lämnar till din fråga.

I vilket fall, låg det i hjärtat, ville varna oss för överhängande fara och följa Guds domstol. Det majestätiska byggnader som har bedömts helt förstörda av brand, brandsäker, är ett tecken på att på kort tid, alla jordiska byggnader blivit ruiner.

Fakta om kollaps av byggnader.

Obestridligt faktum är att WTC byggnaderna den 11 september 2001 har flygplanet kraschade. Denna gärning betraktas som en terroristattack. De WTC krasch plan faller fritt fall i ett par sekunder? Byggnader som var avsedda att överleva de möjliga effekterna av stora flygplan? Hur är det möjligt att stålkärnan av byggnaden förvandlades under några sekunder i en hög med bråte? Världen höll många stora bränder höghus, ingen byggnad har aldrig orsakat en brand minskar. Alltid behålla stålkärna av byggnaden.

Denna händelse är som många branschexperter och designers av WTC byggnaderna själva. Från dessa studier att slutföra det inte är möjligt enligt fysikens lagar att brandsäkra byggnaden föll i fritt fall och förvandlas till en liten stund i en stenhög. Bygga WTC7, den tredje byggnaden, vilket inte hit några flygplan, föll i fritt fall ... orsaken till branden i ett par våningar.

Jag skall inte gå på sådana byggnader falla. På Internet kan du hitta många fakta i samband med WTC 11 september 2001 är han intresserad hittar.

Vad har väckt vid 11 / 9 här i världen?

Utan dig många inser, ändrat detta evenemang världen dramatiskt påverkat världens händelser. Denna händelse förändrade lagstiftningen och säkerhet lagar i USA och runt om i världen. Med händelserna den 11 september 2001 människor är villiga att ge upp en stor del av sina rättigheter och friheter. USA så de kan fängsla människor på obestämd tid utan att ange skäl, jag övervaka telefoner, e-post. De kan även tortera människor och praktiseras lagen åt. USA har nu ett fiktivt rätt att ingripa militärt var som helst i världen. Startar ändlösa krig mot den så kallade terrorismen, som har pågått i nästan tio år.

De ändlösa kamp och tillväxt av USA: s makt syftar till att fastställa den nya världsordningen, efter som i åratal, hungriga män i världen.

"Vi är på gränsen till en global omorganisation. Allt du behöver är ordentlig, allomfattande kris och nationerna kommer att acceptera den nya världsordningen." (David Rockefeller, FN: s forum, 1994/9/14)

"Den omvandlingsprocess, även om det var en revolutionär förändring, kan det vara på lång sikt, om det inte har några katastrofala händelser och fart, något som ett nytt Pearl Harbor." (Ombyggnad USA: s försvar, Dick Cheney, Donald Rumsfeld, Jeb Bush, Paul Wolfowitz. .., September 2000)

USA är utan tvekan för närvarande det största världsmakt, leder till att många meningslösa krig, försöker upprätta en ny världsordning.

Bibeln säger i Uppenbarelseboken av John i den 13: e kapitel, vilka befogenheter de ta över världen i slutet av historien om vår värld. Det fyller upp ett helt biblisk profetia?

Video - fritt fall av WTC, 11 September, 2001Relaterade artiklar från kategori - Profeterna i Bibeln och idag

MP3 - Vem är Antikrist? - Prof. Dr Walter Veith

301_antikrist_papezsky_system.jpg Lyssna på denna föreläsning professor. Dr Walter Veith, som kommer att svara på frågan vem är Antikrist? Är det verkligen den påvliga systemet? ...
Tillagt: 28.12.2010
Visningar: 193747x

Messianska judar

164_izrael_vlajka.jpg Messianska judar - självuppfyllande profetiaFörutom talrika kristna samfund finns i Israel och förflyttning av så kallade "messianska judar". Dessa människor kommer oftast från judiska familjer, men tror på Jesus som Messias ...
Tillagt: 06.10.2010
Visningar: 186909x

Vilddjuret från jorden och vilddjurets bild - Uppenbarelseboken 13,11

444_selma_ze_zeme_a_obraz_selmy.jpg Uppenbarelseboken 13,11-17 - Och jag såg ett annat vilddjur stiga upp ur landet hade två horn som ett lamm men talade som en drake. Det bär all makt i det första ...
Tillagt: 21.06.2011
Visningar: 201930x

Bibelns profetior - Daniel 2 - World History

182_socha_bible_daniel.jpg Bibelns profetior - Staty av Daniel, en översikt över världshistorienHerren Gud är vår planets historia stadigt i sina händer, med vårt land har stora planer. Alla hade erfarenhet från två profetiska ...
Tillagt: 18.10.2010
Visningar: 248283x

Jesus hade uppstått från de döda - sex skäl för att bekräfta detta

287_nas_veleknez_jezis_kristus.jpg Jesus från Nasaret korsfästes, begravdes och tre dagar senare uppstod från de döda. Ingen annan religion har inte påstått att dess grundare återuppstod. I att kristendomen är unik. Något argument för ...
Tillagt: 08.12.2010
Visningar: 257577x

Sv.AmazingHope.net - Prophecy - New York 9 / 11 - WTC kollapsa - 11 September, 2001